Amprobe Telaris ProInstall-200 asennustesteri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 7-21 pv.
Telaris-sähköasennustesterit on suunniteltu sähköasentajan työ silmällä pitäen. Laitteella voi tarkistaa asuinhuoneistojen sekä kaupallisten ja teollisten ympäristöjen sovellusten sähköasennuksen turvallisuuden ja laadun. Valmistettu kestämään testauksia vaativissa ympäristöissä, joissa tuottavuus ja tarkkuus ovat olennaisia asioita. Kehitetty suorittamaan sähköasennusten testaukset nopeasti. Lisänä ProInstalla 100:aan on tässä 200-mallissa automaattinen vikavirtasuojatesti eri virta-arvoilla (x0,5, x1, x5:n nimellisvirralla) testauksen nopeuttamiseksi. Beha-Amprobe Downloader-ohjelmiston avulla mittaustiedot voi siirtää vaivattomasti mittalaitteista PC:lle (lisävaruste).

Tuote lisätty
1 352.84 €
1 199.90 €

Amprobe AMP DM78C Yleismittari

Amproben pienikokoinen digitaalinen sähkömittari automaattisella mittausalueen valinnalla. Lisätietoa täältä.

Tuote lisätty
75.64 €
66.90 €

Amprobe AMP PM55 Yleismittari

Laadukas taskukokoinen Amprobe AMP PM55 sähkömittari. Digitaalinen yleismittari isolla 3 5/6 -numeron näytöllä, jonka suurin lukema on 6000.

Tuote lisätty
79.36 €
69.90 €

Amprobe NCV-1020 jännitteenkoetin 50-1000 VAC

Kosketuksettomalla jännitteenkoettimella tarkistat jännitteen, löydät kaapelikatkokset ja tunnistat napaisuuden. Äärimmäistä turvallisuutta ja mukavuutta AC-jännitteen havaitsemiseen sähköisiä järjestelmiä häiritsemättä. Mittausalue 50-1000V AC CAT IV. Suojaluokka IP65. 

Tuote lisätty
28.52 €
24.90 €

Amprobe NCV-1040 jännitteenkoetin 12-1000 VAC + magneettisuuskoetin

Kosketuksettomalla jännitteenkoettimella tarkistat jännitteen, löydät kaapelikatkokset, tunnistat napaisuuden ja havaitset magneettisuuden. Äärimmäistä turvallisuutta ja mukavuutta AC-jännitteen havaitsemiseen sähköisiä järjestelmiä häiritsemättä. Mittausalue 50-1000V AC CAT IV. Suojaluokka IP65. 

 

Tuote lisätty
49.60 €
44.90 €

Amprobe Telaris ProInstall-100 asennustesteri

Telaris-sähköasennustesterit on suunniteltu sähköasentajan työ silmällä pitäen. Laitteella voi tarkistaa asuinhuoneistojen sekä kaupallisten ja teollisten ympäristöjen sovellusten sähköasennuksen turvallisuuden ja laadun. Valmistettu kestämään testauksia vaativissa ympäristöissä, joissa tuottavuus ja tarkkuus ovat olennaisia asioita. Tämä sarja on kehitetty suorittamaan sähköasennusten testaukset nopeasti. Beha-Amprobe Downloader-ohjelmiston avulla mittaustiedot voi siirtää vaivattomasti mittalaitteista PC:lle (lisävaruste).

Tuote lisätty
833.28 €
719.90 €

Amprobe Telaris ProInstall-100 asennustesteri KAMPANJAPAKKAUS!

ProInstall 100:n ostajalle kaupan päälle ;AMP 2100-ALPHA -jännitekoetin ja AMP IR450 -taskukokoinen IR-lämpömittari!
Telaris-sähköasennustesterit on suunniteltu sähköasentajan työ silmällä pitäen. Laitteella voi tarkistaa asuinhuoneistojen sekä kaupallisten ja teollisten ympäristöjen sovellusten sähköasennuksen turvallisuuden ja laadun. Valmistettu kestämään testauksia vaativissa ympäristöissä, joissa tuottavuus ja tarkkuus ovat olennaisia asioita. Tämä sarja on kehitetty suorittamaan sähköasennusten testaukset nopeasti. Beha-Amprobe Downloader-ohjelmiston avulla mittaustiedot voi siirtää vaivattomasti mittalaitteista PC:lle (lisävaruste).

Tuote lisätty
953.56 €
879.90 €

Beha-Amprobe 2100-Alpha jännitteenkoetin, CAT IV 600 V

Kestävä ja helppokäyttöinenkaksinapaisia jännitteenkoetin jännitteen ja jatkuvuuden tarkastukseen. Lujatekoinen teolliseen ja kaupalliseen käyttöön tarkoitettu laite mittaa AC/DC-jännitteen 690 V:iin asti. Jännitekoettimessa on seuraavat toiminnot: LED-näyttö, vaihejärjestyksen testaus, testauksen kuormitus kahdella painikkeella, yksinapainen vaiheentunnistin ja jatkuvuuden ilmaisu.

Tuote lisätty
74.40 €
64.90 €

Beha-Amprobe 2100-Beta jännitteenkoetin, LCD-/LED-näyttö

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Kestävä ja helppokäyttöinenkaksinapaisia jännitteenkoetin jännitteen ja jatkuvuuden tarkastukseen. Lujatekoinen teolliseen ja kaupalliseen käyttöön tarkoitettu laite mittaa AC/DC-jännitteen 690 V:iin asti. Jännitekoettimessa on seuraavat toiminnot: LED-näyttö, LCD-näyttö, vaihejärjestyksen testaus, testauksen kuormitus kahdella painikkeella, yksinapainen vaiheentunnistin ja jatkuvuuden ilmaisu sekä taskulampputoiminto jaLCD-näytön taustavalo pimeässä työskentelyä varten.

Tuote lisätty
112.84 €
99.90 €

Beha-Amprobe 2100-Gamma jännitteenkoetin LED-näytöllä

Kestävä ja helppokäyttöinenkaksinapaisia jännitteenkoetin jännitteen ja jatkuvuuden tarkastukseen. Lujatekoinen teolliseen ja kaupalliseen käyttöön tarkoitettu laite mittaa AC/DC-jännitteen 690 V:iin asti. Jännitekoettimessa on seuraavat toiminnot: LED-näyttö, LCD-näyttö, vaihejärjestyksen testaus, testauksen kuormitus kahdella painikkeella, vastusmittaus, alhaisen vastuksen osoitus, yksinapainen vaiheentunnistin ja jatkuvuuden ilmaisu, kosketukseton jännitteentunnistus sekä taskulampputoiminto ja LCD-näytön taustavalo pimeässä työskentelyä varten.

 

Tuote lisätty
132.68 €
114.90 €

Beha-Amprobe AM-500 yleismittari

Laadukas, helppokäyttöinen ja yksi edullisimmista automaattisella alueenvalinnalla varustetuista yleismittareista. Jännitemittaus: max 600 V (AC/DC). Virtamittaus: max 10 A (AC/DC). Taustavalaistu näyttö & Data Hold-toiminto. Automaattinen sammutus ja alhaisen paristojännitteen varoitus

Tuote lisätty
44.64 €
39.90 €

Beha-Amprobe AM-510 yleismittari

Aito Amprobe yleismittari monipuolisin ominaisuuksin edulliseen hintaan. Automaattinen aluevalinta. Jännite- ja virtamittausten lisäksi: vastus-, diodi-, jatkuvuus-, taajuus- ja kapasitanssimittaukset. Pulssisuhde. Kosketukseton jännitteenkoetin. Paristotestaus. Taskulampputoiminto ja taustavalaistu näyttö.

Tuote lisätty
83.08 €
73.90 €

Beha-Amprobe AM-520 yleismittari

Amprobe yleismittari monipuolisin ominaisuuksin edulliseen hintaan. Automaattinen aluevalinta. Jännite- ja virtamittausten lisäksi: vastus-, diodi-, jatkuvuus-, taajuus- ja kapasitanssimittaukset. Analoginen mittauspalkki. Kosketukseton jännitteenkoetin. Lämpötilamittaus. Taskulampputoiminto ja taustavalaistu näyttö. Kahden mittaustuloksen välinen erotus. Max. ja min. lukemien pito

Tuote lisätty
111.60 €
99.90 €

Beha-Amprobe AM-535 yleismittari TRMS

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Amprobe TRMS-yleismittari monipuolisin ominaisuuksin edulliseen hintaan. Automaattinen aluevalinta. Jännite- ja virtamittausten lisäksi: vastus-, diodi-, jatkuvuus-, taajuus- ja kapasitanssimittaukset. Analoginen mittauspalkki. Kosketukseton jännitteenkoetin. Lämpötilamittaus. Taskulampputoiminto ja taustavalaistu näyttö. Kahden mittaustuloksen välinen erotus. Max. ja min. lukemien pito. TRMS-mittaukset.

Tuote lisätty
140.12 €
124.90 €

Beha-Amprobe AM-555 yleismittari TRMS

Amprobe TRMS-yleismittari todella monipuolisin ominaisuuksin edulliseen hintaan. Automaattinen aluevalinta. Jännite- ja virtamittausten lisäksi: vastus-, diodi-, jatkuvuus-, taajuus- ja kapasitanssimittaukset. Analoginen mittauspalkki. Kosketukseton jännitteenkoetin. Lämpötilamittaus. Taskulampputoiminto ja taustavalaistu näyttö. Kahden mittaustuloksen välinen erotus. Max. ja min. lukemien pito. TRMS-mittaukset. Haamujännitteen tunnistus. Alipäästösuodin. Kaksoisnäyttö. Huipunpito-toiminto

Tuote lisätty
208.32 €
187.90 €

Boxo Jännitetesteri LCD BD011

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Jännitestesterillä voidaan aktivoida komponentteja ja tarkistaa jatkuvuus. Varustettu 6 m johdolla. Oikosulkusuojattu. Ledit kertovat johtimen napaisuuden.

Tuote lisätty
134.00 €
114.90 €

Fluke 113 Digitaalinen yleismittari VCHEK

Digitaalisella Fluke 113 -yleismittarilla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti tehdä perusmittaussarja- ja kytkentätestauksia. Mittari on helppokäyttöinen, ja sen toimintojen avulla voit korjata useimmat sähköön liittyvät ongelmat. Fluke 113 -mittarissa on huomattavia parannuksia muihin markkinoilla oleviin digitaalisiin yleismittareihin. Fluke VCHEK™ LoZ on pienen tuloimpedanssin mittaustoiminto, jonka avulla käyttäjä voi samanaikaisesti mitata jännitettä ja johtavuutta. Min/max-toiminto tallentaa signaalivaihtelut. Fluke 113 tekee dioditestit, ja siinä on sekä automaattinen että manuaalinen aluevalintamahdollisuus. Mittari vastaa viimeisimpiä turvallisuusstandardeja, ja siinä on mm. taustavalo ja suurempi, helppolukuinen näyttö. Monipuolisten toimintojensa ansiosta tämä mittari on tarpeellinen lisä jokaiseen työkalupakkiin.

Tuote lisätty
172.36 €
159.90 €

Fluke 114 yleismittari

Kompakti True-RMS -yleismittari sähköjärjestelmien vianhakuun. Fluke 114 on yleismittari joka soveltuu erinomaiseti "toimii/ei toimi" -testauksiin. Se on varustettu erikoistoiminnolla, joka estää haamujännitteiden aiheuttamat virheelliset lukemat.

Tuote lisätty
226.92 €
209.90 €

Fluke 115 yleismittari

Kompakti Fluke 115 True-RMS -yleismittari sopii vianhakuun kentällä, sekä monenlaisiin sähkö- ja elektroniikkatestauksiin.

Tuote lisätty
269.08 €
249.90 €

Fluke 116 LVIS -yleismittari

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Kompakti true-RMS-mittari LVIS-järjestelmien vianhakuun. Fluke 116 on suunniteltu erityisesti LVIS-alan ammattilaisille. Siinä on kaikki LVIS-mittauksissa tarvittavat toiminnot, kuten lämpötilan ja mikroampeerien mittaustoiminnot, joilla voidaan nopeasti havaita LVIS-laitteiden ja liekinvarmistinten mahdolliset ongelmat.

Tuote lisätty
323.64 €
299.90 €