Amprobe IR-450 IR-lämpömittari

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Amprobe IR-450 on kosketukseton lämpömittari, laserkohdistin ja LED-valaisin yhdessä taskukokoisessa työkalussa.
IR-450 IR-lämpömittarin 8:1 optinen erottelukyky mahdollistaa luotettavat mittauksen useimmissa kohteissa. Pienen koonsa ansiosta se on käytännöllisempi kuin perinteiset pistoolimalliset IR-lämpömittarit. IR-450 Pocket IR-lämpömittari käy nopeaan ja tehokkaaseen vianhakuun monissa käyttötarkoituksissa esim. LVIS, kiinteistöjen lämpövuotojen etsintä, teollisuuden kunnossapito, automaatioon ja laadunvalvontaan.

Tuote lisätty
70.68 €
64.90 €

CEM DT-9860 IR Lämpömittari

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen CEM DT-9860 IR-lämpömittari -50 ... +1000 °C video- ja digikuvausominaisuuksilla. Katso tarkemmat tiedot alhaalta.

Tuote lisätty
345.96 €
299.90 €

DeWalt DCT414N Infrapunalämpömittari 10.8V, runko

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-10 pv.
DeWaltin 10,8V järjestelmään sopiva Infrapunalämpömittari lämpötila-alueelle -29°C...550°C. Tällä mittaat helposti ja nopeasti erilaisten pintojen lämpötilan - ja tällä laatumittarilla saat myös oikeat lukemat!

Huom! Toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Tuote lisätty
160.00 €
129.90 €

Flir C3-X Lämpökamera MSX 128x96

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Flir C3-X lämpökamera on ammattilaisille suunniteltu työkalu rakennusten ja tilojen huoltoon, sähkökorjauksiin, LVI-töihin sekä muihin vianhakutarkoituksiin. Tämän lämpökameran avulla voit koska tahansa etsiä esimerkiksi ilmavuotoja, putkistoon liittyviä ongelmia tai kuumia sulakkeita. C3-X sisältää LED-taskulampun, lämpökameran ja visuaalisen tarkastuskameran.
Lisää tietoa täältä

Tuote lisätty
669.90 €

Flir C5 Lämpökamera

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Flir C5 lämpökameralla olet aina valmiina löytämään ilmavuotoja, putkistoon liittyviä ongelmia sekä paljon muuta. Flir C5 tekee tästä helppoa. Tarkasta, dokumentoi ja jaa nopeasti pilviyhteyden ja Wi-Fi:n välityksellä. Luo ammatillisia raportteja ja lähetä tiedostot asiakkaille sähköpostitse.
Lue lisää täältä

Tuote lisätty
866.76 €
839.90 €

Flir One Pro G3AC Lämpökamera / lämpömittari USB-C

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vko.
Uusi FLIR ONE -malli mahdollistaa lämpökameran puhelimeesi. Flir One PRO -malli tekee kaiken kuin Flir One - mutta tarjoaa paremman resoluution sekä enemmän ominaisuuksia. Uudella VividIR-ominaisuus auttaa tarkentamaan lämpökuvia, jolloin näet kuvattavat kohteet entistä tarkempana. Oli kyse sähköpaneeleiden tarkistamisesta, LVI-ongelmista tai vesivuotojen etsimisestä - Flir ONE Pro on monipuolinen ja tehokas työkalu monelle eri alan ammattilaiselle. Flir ONE Pro -lämpökamera näyttää pienetkin muutokset pintojen lämpötilassa; Näet sen avulla pimeässä, löydät näkymättömiä puutteita rakennuksissa sekä paljon muuta. Lämpökuvasta näet kohteen lämpötilan jopa 400 celsiusasteeseen saakka. Säädettävä OneFit™ -liitin mahdollistaan liittämisen mihin tahansa USB-C -älylaitteeseen (älypuhelin, tabletti). Säädettävyyden ansiosta voit myös yhdistää Flir One -lämpökameran älypuhelimeen jossa on suojakuoret.

Tuote lisätty
559.90 €

Flir One Pro G3AM Lämpökamera / lämpömittari Micro-USB

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Uusi FLIR ONE -malli mahdollistaa lämpökameran puhelimeesi. Flir One PRO -malli tekee kaiken kuin Flir One - mutta tarjoaa paremman resoluution sekä enemmän ominaisuuksia. Uudella VividIR-ominaisuus auttaa tarkentamaan lämpökuvia, jolloin näet kuvattavat kohteet entistä tarkempana. Oli kyse sähköpaneeleiden tarkistamisesta, LVI-ongelmista tai vesivuotojen etsimisestä - Flir ONE Pro on monipuolinen ja tehokas työkalu monelle eri alan ammattilaiselle. Flir ONE Pro -lämpökamera näyttää pienetkin muutokset pintojen lämpötilassa; Näet sen avulla pimeässä, löydät näkymättömiä puutteita rakennuksissa sekä paljon muuta. Lämpökuvasta näet kohteen lämpötilan jopa 400 celsiusasteeseen saakka. Säädettävä OneFit™ -liitin mahdollistaan yhdistyksen mihin tahansa USB-C -älylaitteeseen (älypuhelin, tabletti). Säädettävyyden ansiosta voit myös yhdistää Flir One -lämpökameran älypuhelimeen jossa on suojakuoret.

Tuote lisätty
489.80 €
459.90 €

Flir One Pro G3I Lämpökamera / lämpömittari iOS Lightning USB

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vko.
Uusi FLIR ONE -malli mahdollistaa lämpökameran puhelimeesi. Flir One PRO -malli tekee kaiken kuin Flir One - mutta tarjoaa paremman resoluution sekä enemmän ominaisuuksia. Uudella VividIR-ominaisuus auttaa tarkentamaan lämpökuvia, jolloin näet kuvattavat kohteet entistä tarkempana. Oli kyse sähköpaneeleiden tarkistamisesta, LVI-ongelmista tai vesivuotojen etsimisestä - Flir ONE Pro on monipuolinen ja tehokas työkalu monelle eri alan ammattilaiselle. Flir ONE Pro -lämpökamera näyttää pienetkin muutokset pintojen lämpötilassa; Näet sen avulla pimeässä, löydät näkymättömiä puutteita rakennuksissa sekä paljon muuta. Lämpökuvasta näet kohteen lämpötilan jopa 400 celsiusasteeseen saakka. Säädettävä OneFit™ -liitin mahdollistaan yhdistyksen mihin tahansa Lightning -älylaitteeseen (älypuhelin, tabletti). Säädettävyyden ansiosta voit myös yhdistää Flir One -lämpökameran älypuhelimeen jossa on suojakuoret.

Tuote lisätty
559.90 €

Flir TG165-X IR Lämpömittari

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
FLIR TG165-X IR-lämpökamera -25ºC ... 300ºC auttaa sinua visualisoimaan kuumat ja kylmät kohdat, jotka saattavat olla merkkinä sähkövioista, mekaanisista vioista tai ilma- ja vesivuodoista. Tämä all-in-one-kosketusvapaa mittaus- ja kuvantamistyökalu näyttää lämpötilan poikkeamat näytöllä, jolloin voit tarkastaa ja paikantaa ongelmien lähteen tehokkaasti sekä nopeammin kuin yhden pisteen infrapunalämpömittarilla. Näe komponentit selkeästi ja lue tarrat FLIR:n patentoiman MSX-kuvanparannuksen ansiosta, joka lisää visuaalisia yksityiskohtia kokonaisiin lämpökuviin. Häränsilmälaser varmistaa, että mittaat aina oikeaa komponenttia, kun taas helppokäyttöiset painikkeet ja asetukset auttavat sinua suorittamaan työn nopeasti ja helposti. 50000 kuvan sisäinen tallennustila ja ladattava litiumioniakku tekevät FLIR TG165-X-lämpökamerasta valmiin paketin.

Tuote lisätty
458.80 €
449.90 €

Fluke 561 IR- ja kosketuslämpömittari putkilämpötila-anturilla

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 10-21 pv.
Fluke 561 on infrapuna- ja kosketuksellinen lämpömittari, joka yhdistää kaikki teollisuudessa, sähköasennuksessa ja LVIS-alalla tarvittavat lämpötilan mittaustoiminnot yhdessä työkalussa. Se mittaa lämpötilan sekä infrapunalla kosketuksettomasti että kosketuksellisesti ja korvaa näin useat muut testaustyökalut. Tehokas ja helppokäyttöinen mittauslaite säästää aikaa ja vaivaa. Mukana tarrakangas-päällysteinen putkianturi ylikuumenemis- ja alijäähdytyslämpötilojen sekä muiden pintalämpötilojen mittaamiseen

Fluke 561 mittaa kosketukselliset ja ympäröivät lämpötilat käyttäjälle parhaiten sopivalla tavalla. Infrapunalämpömittarilla voit välittömästi mitata kuumia, liikkuvia, jännitteisiä ja vaikeasti tavoitettavia kohteita. Nyt voit tarkistaa moottorit, eristyksen, vikavirtasuojat, lämpösäteilyn, putket, syöpyneet liitäntäkohdat ja johdot. Voit mitata kanavat ja muut vaikeasti tavoitettavat kohteet lattialta, ilman tikkaita. Voit käyttää Fluke 561:n kätevää Velcro®-päällysteistä putkianturia tai mitä tahansa muuta K-tyypin termoelementtianturia.

Tuote lisätty
248.00 €
229.90 €

Infrapunalämpömittari -20-+550C, Testboy TV323

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Laadukas infrapunalämpömittari lämpötilan mittaamiseen. Varustettu hold-toiminnolla ja valaistulla min / max näytöllä. Mittausalue: -50 °C - +550 °C. Pystyt valitsemaan joko °C tai °F -lämpöyksikön. Mitat: 150 x 90 x 40 mm.

Tuote lisätty
68.00 €
60.90 €

Infrapunalämpömittari -20...+380°C Testboy TV 322

TILAUSTUOTE: Toimitusaika 2-5 pv.
Suuri näyttö, hold-toiminto, min/max-näyttö sekä muisti arvoille. Tehty kestämään vaativia olosuhteita.

Tuote lisätty
95.00 €
67.90 €

Infrapunalämpömittari -50-+760C, Testboy TV327

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Testboy TV 327 on teollisuuskäyttöön suunniteltu vankkarakenteinen infrapunalämpömittari. K-tyypin anturia käyttämällä päästään jopa +1400°C. Mittarin 30:1 D:S-suhde (Distance-to-Spot) mahdollistaa mittaamisen kauempaakin. Mittarissa on laserympyrä, joka osoittaa selkeästi mittausalueen. Helposti luettava suuri värinäyttö. Emissiokerrointa voidaan säätää erilaisia pintoja mitattaessa. Maks / min arvon hälytys, Data-hold toiminto. Valittavissa joko C tai °F. Mittausalue: -50°C - +760°C / -50°C - +1400°C (käytettaessä erillistä K-tyypin anturia, ei mukana paketissa). Tarkkuus: ± 2 °C tai ± 2%.

Tuote lisätty
205.00 €
184.90 €

Infrapunalämpömittari -50...+380°C Max

Infrapunalämpömittari laserosoittimella. Lämpötilojen mittaamiseen koskematta mitattavaan kohteeseen. Suuntaa infrapunalämpömittari haluamaasi kohteeseen, paina liipasinta hetken ja lue lämpötila näytöltä. Lasersäde kytkettävissä pois päältä, jos on vaara, että säde osuu ihmisen silmään. Sekä °C että °F asteikko. Taustavalaistu LCD-näyttö. Laser-tähtäyspiste kytkettävissä päälle/pois.. Toimii 2.lla AAA paristolla, jotka eivät sisälly toimitukseen.

Tuote lisätty
18.80 €
16.90 €

Infrapunalämpömittari -50...+500°C Bahco BLT550

Laadukas Bahco infrapunalämpömittari alueelle -50...+500°C. Lasersäde on kytkettävissä haluttaessa pois päältä. Valo näytössä. Toimii 9V:n "neppariparistolla". Paristo ei sisälly toimitukseen.

Tuote lisätty
89.90 €
69.90 €

Infrapunalämpömittari -60...+500°C Testboy TV 325

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Testboy TV325 on tarkka infrapunalämpömittari lämpötilan mittaamiseen. Suuri näyttö, holdtoiminto, min/max-näyttö sekä muisti arvoille. Emissiokerrointa voidaan säätää erilaisia pintoja mitattaessa. Tehty kestämään vaativia olosuhteita.

 

Tuote lisätty
134.00 €
109.90 €

Infrapunalämpömittari ja kamera Limit -40...+1000°C

TILAUSTUOTE: Toimitusaika 5-10 pv
Limitin huippulaadukas kosketukseton infrapunalämpömittari kameralla. Mittaa myös ympäristön ilmanlämpötilan, ilmankosteuden ja laskee kastepisteen.  Erittäin kapea IR-säde 1:50 tuottaa hyvin luotettavat mittaukset. Kaksi laserpistettä merkitsee mittausalueen ulkoreunat. Värinäytöllä näkyy mittausalue, mittauskohta sekä kaikki mittaustiedot. Minimi- ja maksimiarvon sekä keskiarvon tallennus. Sekä videota että still-kuvia voidaan tallentaa ja toistaa myöhemmin näytöllä tai siirtää tietokoneelle.

Tuote lisätty
851.88 €
559.90 €

Infrapunalämpömittari Testboy TV 326

Testboy TV 326 on teollisuuskäyttöön suunniteltu vankkarakenteinen infrapunalämpömittari. 

Tuote lisätty
175.00 €
164.90 €

Infrapunalämpötunnistin Testboy TV328

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Mittaa pintalämpötilan, huonelämpötilan ja ilmankosteuden. Tunnistaa mahdolliset homepaikat ja kylmäsillat. Mittaustulokset luettavissa heti suurelta näytöltä ja ne esitetään selkein symbolein. Led-valo hälyttää heti selkeistä muutoksista. Säädettävä laserympyrä. Mittausalue: -20 °C - +350°C

Tuote lisätty
139.00 €
119.90 €

IR Lämpömittari -40-650°C, 30:1, Fluke 566

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vko.
IR-Lämpömittari sekä K-tyypin anturi yhdessä laitteessa. Helppokäyttöisellä Fluke 566 -lämpömittarin avulla teet monimutkaisetkin lämpötilamittaukset helposti. Siirry valikosta toiseen ja säädä emissiokerrointa, käynnistä tiedonkeruu tai aseta hälytysrajoja nopeasti vain muutamalla napin painalluksella. Fluke 566 on luotu kestämään vaativampaakin teollisuustyötä, ja se soveltuu kohteisiin, joissa muut infrapunalämpömittarit eivät pärjää.

Tuote lisätty
544.36 €
489.90 €