Flir C3-X Lämpökamera MSX 128x96

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Flir C3-X lämpökamera on ammattilaisille suunniteltu työkalu rakennusten ja tilojen huoltoon, sähkökorjauksiin, LVI-töihin sekä muihin vianhakutarkoituksiin. Tämän lämpökameran avulla voit koska tahansa etsiä esimerkiksi ilmavuotoja, putkistoon liittyviä ongelmia tai kuumia sulakkeita. C3-X sisältää LED-taskulampun, lämpökameran ja visuaalisen tarkastuskameran.
Lisää tietoa täältä

Tuote lisätty
669.90 €

Flir E5-XT Lämpökamera 160x120

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Flir E5-XT infrapunakamera on täydellinen työkalu sähkö- ja mekaanisten vikojen sekä rakennusten ongelmien diagnosointiin. Kamerassa on 160 x 120 pikselin infrapunatunnistin ja laaja, -20°C...400°C lämpötila-alue. FLIR MSX®-ominaisuus parantaa lämpökuvien laatua ja selkeyttä lisäämällä lämpökuviin visuaalisia yksityiskohtia reaaliajassa. Kuvien ja raporttien jakaminen onnistuu kätevästi sisäänrakennetun WiFin avulla FLIR Tools® -mobiilisovelluksen kautta.

Tuote lisätty
1 610.76 €
1 579.90 €

Flir E6-XT Lämpökamera 240x180

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Flir E6-XT infrapunakamera on täydellinen työkalu sähkö- ja mekaanisten vikojen sekä rakennusten ongelmien diagnosointiin. Kamerassa on 240 × 180 pikselin infrapunatunnistin ja laaja, -20°C...550°C lämpötila-alue. FLIR MSX®-ominaisuus parantaa lämpökuvien laatua ja selkeyttä lisäämällä lämpökuviin visuaalisia yksityiskohtia reaaliajassa. Kuvien ja raporttien jakaminen onnistuu kätevästi sisäänrakennetun WiFin avulla FLIR Tools® -mobiilisovelluksen kautta. 

Tuote lisätty
2 354.76 €
2 329.90 €

Flir E8-XT Lämpökamera 320x240

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealaatuinen Flir E6-XT infrapunakamera on täydellinen työkalu sähkö- ja mekaanisten vikojen sekä rakennusten ongelmien diagnosointiin. Kamerassa on 320 x 240 pikselin infrapunatunnistin ja laaja, -20°C...550°C lämpötila-alue. FLIR MSX®-ominaisuus parantaa lämpökuvien laatua ja selkeyttä lisäämällä lämpökuviin visuaalisia yksityiskohtia reaaliajassa. Kuvien ja raporttien jakaminen onnistuu kätevästi sisäänrakennetun WiFin avulla FLIR Tools® -mobiilisovelluksen kautta. 

Tuote lisätty
3 718.76 €
3 669.90 €

Flir One Pro G3AC Lämpökamera / lämpömittari USB-C

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vko.
Uusi FLIR ONE -malli mahdollistaa lämpökameran puhelimeesi. Flir One PRO -malli tekee kaiken kuin Flir One - mutta tarjoaa paremman resoluution sekä enemmän ominaisuuksia. Uudella VividIR-ominaisuus auttaa tarkentamaan lämpökuvia, jolloin näet kuvattavat kohteet entistä tarkempana. Oli kyse sähköpaneeleiden tarkistamisesta, LVI-ongelmista tai vesivuotojen etsimisestä - Flir ONE Pro on monipuolinen ja tehokas työkalu monelle eri alan ammattilaiselle. Flir ONE Pro -lämpökamera näyttää pienetkin muutokset pintojen lämpötilassa; Näet sen avulla pimeässä, löydät näkymättömiä puutteita rakennuksissa sekä paljon muuta. Lämpökuvasta näet kohteen lämpötilan jopa 400 celsiusasteeseen saakka. Säädettävä OneFit™ -liitin mahdollistaan liittämisen mihin tahansa USB-C -älylaitteeseen (älypuhelin, tabletti). Säädettävyyden ansiosta voit myös yhdistää Flir One -lämpökameran älypuhelimeen jossa on suojakuoret.

Tuote lisätty
559.90 €

Flir One Pro G3I Lämpökamera / lämpömittari iOS Lightning USB

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vko.
Uusi FLIR ONE -malli mahdollistaa lämpökameran puhelimeesi. Flir One PRO -malli tekee kaiken kuin Flir One - mutta tarjoaa paremman resoluution sekä enemmän ominaisuuksia. Uudella VividIR-ominaisuus auttaa tarkentamaan lämpökuvia, jolloin näet kuvattavat kohteet entistä tarkempana. Oli kyse sähköpaneeleiden tarkistamisesta, LVI-ongelmista tai vesivuotojen etsimisestä - Flir ONE Pro on monipuolinen ja tehokas työkalu monelle eri alan ammattilaiselle. Flir ONE Pro -lämpökamera näyttää pienetkin muutokset pintojen lämpötilassa; Näet sen avulla pimeässä, löydät näkymättömiä puutteita rakennuksissa sekä paljon muuta. Lämpökuvasta näet kohteen lämpötilan jopa 400 celsiusasteeseen saakka. Säädettävä OneFit™ -liitin mahdollistaan yhdistyksen mihin tahansa Lightning -älylaitteeseen (älypuhelin, tabletti). Säädettävyyden ansiosta voit myös yhdistää Flir One -lämpökameran älypuhelimeen jossa on suojakuoret.

Tuote lisätty
559.90 €

Fluke PTI120 Lämpökamera

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Fluke PTI120 taskukokoisen lämpökameran ansiosta käyttökatkosten minimointi on helpompaa kuin koskaan. Voit tehdä lämpökameratarkastuksia missä ikinä oletkin ja tarkistaa sähkölaitteiden, koneiden ja muiden laitteistojen lämpötilat helposti ja nopeasti. Kamera on pienikokoinen ja kulkee kätevästi mukana. Se on lian- ja vedenkestävä ja kestää pudotuksen 1 metrin korkeudelta.

Tuote lisätty
953.56 €
929.90 €