Nauhahiomakone Grit GIS 75 & GIS 150

Tuotekoodi: FEIN79022950443

TILAUSTUOTTEITA. Toimitusaika 3-7 pv.
Saksalaiset GRIT GI S75- ja GIS 150-nauhahiomakoneet teolliseen hiontaan. Jokainen osa on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Nauhamitat 75x2000 ja 150x2000mm. Varustettu tehokkaammilla moottoreilla (4kW) kuin GX-sarjan koneet. 

1 979.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 20.30 €/kk Näytä lisää »

Paino: 100.0 kg

Nauhahiomakone Grit GIS 75 & GIS 150

GRIT on 25 vuoden ajan ollut verrattoman hiontatyön tunnus ammattimaisessa metalli- ja teräsrakentamisessa. FEIN osoittaa GRIT GIS -malleillaan jälleen kerran, että laadusta ei teollisessa nauhahionnassa voi tinkiä: koneet ovat tehokkaita ja mahtuvat pieneen tilaan eikä laadusta ja mukavuudesta tingitä – ihanteellisia teräksen ja ruostumattoman teräksen hiontaan metalliteollisuuden äärimmäisissä oloissa.

Molemmat GRIT GIS -nauhahiomakoneet vakuuttavat lisäksi käyttöönoton mutkattomuudella ja lukuisilla viimeistellyillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu päivittäistä nauhahiontakäyttöä varten. Näiden seikkojen ansiosta tuotteiden laatu on ensiluokkainen, mutta hinta–laatu-suhde erittäin houkutteleva.

Fiksut yksityiskohdat helpottavat työskentelyä

GRIT GIS -nauhahiomakoneet sopivat ihanteellisesti päivittäiseen hiontaan, jäysteenpoistoon ja vastaaviin töihin. Näitä metallintyöstön perustehtäviä helpottavat lukuisat rakenteelliset yksityiskohdat. Asennus käy erittäin vaivattomasti, ja pistokkeessa on kiinteä vaiheenkäännin, joten GRIT GIS -nauhahiomakoneen voi asentaa ja ottaa käyttöön missä tahansa hyvin nopeasti.


Tasopintaa voi hioa, kun korkeussäädettävän tasohiomapöydän yläsuojus on avattu tai poistettu paikaltaan. Hiomanauhan ja alustan välinen grafiittipinnoite on täydellinen liukualusta, joka vähentää hiomanauhan kulumista.

Paras mahdollinen teho.
Ihanteellinen ratkaisu nauhahionnan peruskäyttöön – tehokas voimavirtamoottori yhdessä erikoisuritetun GRIT-kosketinlevyn ja tehokkaiden GRIT-hiomanauhojen kanssa takaa työn ensiluokkaisen edistymisen ja laadukkaan jäljen myös jatkuvassa käytössä.

Nerokasta.
Kaasujousijännitys tasaa nauhojen mittapoikkeamat automaattisesti. Polyuretaanipinnoitteiseen vetopyörään yhdistettynä nauhan kireys on ihanteellinen: se ei luista.

Tehokas moottori:
Voimavirtamoottori 4 kW: n teholla on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. CEE-pistoke vaiheenkääntimellä on valmiiksi asennettu – käyttövalmis saman tien ilman sähköasentajan apua.
Laadukasta jälkeä:
Kestävä, hitsattu rakenne on suunniteltu ammattikäyttöön korjaamoille ja teollisuuteen
Nauhan kiristys:
Patentoitu nauhan kiristysmenetelmä: nauhan kireyttä automaattisesti säätävän kaasujousen ansiosta myös nauhan kiristäminen on helppoa.
Lisähyötyä:
Korkeussäädettävän tasohiomapöydän voi laskea alas grafiittipinnoitteen suojaamiseksi kulumiselta, kun pöytää ei käytetä.
Hiontateho:
Spiraaliurallinen kontaktipyörä lisää hiontatehoa huomattavasti.
Käyttömukavuus:
Työskentelykorkeutta, lastusäiliötä, vastetta, turvaväliä ja silmäsuojusta voi säätää ilman työkaluja.
Poistoimu:
Ulkoisen imurilaitteiston liitäntämahdollisuus.

Nauhahiomakone GIS 75
Tilausnumero FEIN79022950443
Nimellisteho 4 kW
Nopeus 30 m / sec
Nauhan mitat 75x2000 mm
Paino 74 Kg
 
Nauhahiomakone GIS 150
Tilausnumero FEIN79023050443
Nimellisteho 4 kW
Nopeus 30 m / sec
Nauhan mitat 150x2000 mm
Paino 93 Kg

Toimitukseen siältyy:
1kpl hiomanauha
1kpl CEE-pistoke, 16 A, vaiheenkääntimellä