Katkaisu-taivutinkone HiKOKi VB3616DA 36V Multi Volt

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Hitachi on nyt HiKOKI ! Lue lisää kuvauksesta
Markkinoiden ensimmäinen johdoton, akkukäyttöinen katkaisu- ja taivutuskone. Varustettu MULTI VOLT - akkutekniikalla ja tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla. Toimitetaan ilman akkua ja latauslaitetta.

Tuote lisätty
2 585.40 €
2 299.90 €

Katkaisu-taivutinkone HiKOKi VB3616DA 36V Multi Volt Sis. Akut+Latauslaite

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Hitachi on nyt HiKOKI ! Lue lisää kuvauksesta
Markkinoiden ensimmäinen johdoton, akkukäyttöinen katkaisu- ja taivutuskone. Varustettu MULTI VOLT - akkutekniikalla ja tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla. Toimitetaan kahden Multi Volt -akun sekä latauslaitteen kanssa.

Tuote lisätty
2 901.60 €
2 549.90 €

Katkaisusaha Evolution R355CPS

RAGE -teknologiaan perustuvat sahat leikkaavat paljon muutakin. Yksi terä kaikille materiaaleille: teräkselle, alumiinille, kuparille, messingille, kattopelleille, pehmeälle ja kovalle puulle, myös naulaiselle puulle sekä muoveille ja monenlaisille komposiiteille.

Tuote lisätty
419.00 €
389.90 €

Katkaisusaha Evolution Rage 4

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Uusi konsepti; helpompi käyttää kuin rautasaha ja helpommin liikuteltava kuin tavallinen pöytäsirkkeli. Palkintoja saanut tuote, joka leikkaa helposti terästä, alumiinia ja puuta (myös naulaista) samalla terällä. RAGE®-tekniikan avulla leikkaus on nopea ja siisti. Kone leikkaa teräksen kylmänä (jäähdytysnestettä ei tarvita), ei jäysteitä, lähes kipinätön, materiaali on heti työstettävissä. RAGE4® sopii erinomaisesti kierretankojen, pulttien ja muiden pienten vaikeasti leikattavien kappaleiden sahaamiseen.Sahauspaksuus maks. 45mm ja sahausleveys maks. 97 mm.

Tuote lisätty
263.00 €
229.00 €

Metallinkatkaisusaha Evolution S355CPS

Korkealaatuinen ja tehokas Evolution S355CPS metallinkatkaisusaha on varustettu hurjalla 240V 2200W moottorilla. Leikkuukapasiteetti teräkseen jopa 6 mm. Siistein, nopein ja taloudellisin tapa leikata pehmeää terästä. Ihanteellinen kone leikkaamaan lattarautaa, neliö, suorakulma ja pyöreitä putkia. Siistit sahaukset metallipurun keräysastian ansiosta. Pitkäikäinen ja kestävä saha valualumiinista valmistetun rungon ansiosta. Toimitetaan teräkseen sopivalla Z66 metalliterällä.

Tuote lisätty
579.00 €
519.90 €

Metallinkatkaisusaha Metabo CS 23-355

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Metabon laadukas laikkaleikkuri teräksisten, valurautaisten, alumiinisten ja muiden ei-rautametallisten profiilien, putkien ja tankojen tehokkaaseen ja nopeaan katkaisuun. Kuulalaakeroitu moottori ja vaihteisto takaa laitteen pitkän käyttöiän ja tehokkaan työn.

Huom! Virallisena jälleenmyyjänä hoidamme kaikki Metabo takuu- ja huoltoasiat yhteistyössä Suomen maahantuojan Wihuri Oy:n kanssa Suomessa ja nyt saat Metabo koneellesi, latureille, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi 4 viikon kuluessa ostosta.  Lisätietoja Metabon sivulla.

metabonouto

Tuote lisätty
387.59 €
339.90 €