Ajoneuvon suojasarja VDE / Hybrid Laser Tools 6770

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Laadukas ajoneuvon suojasarja suojaamaan ajoneuvon sisäpuolisia tiloja. Sisältää: nipistimet suojapeitteelle, suojapeite, ohjauspyörän suojapussi, riippulukko, turvalappu sekä eristetyt pääteholkit.

Tuote lisätty
470.00 €
379.90 €

Ajosilta 270kg 1990x330mm XL-Tools

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Kestävästä alumiinista valmistettu ajosilta. Sopii esim. mönkijöille, motocrosspyörille ja muille ajoneuvoille. Pituus kokoontaitettuna 72 cm, paino 7 kg.

Tuote lisätty
84.50 €
75.90 €

Ajosiltapari 450kg 1830x230mm XL-Tools

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Kestävästä teräksestä valmistettu ajosiltapari. Ihanteellinen ruohonleikkureille, mönkijöille, moottoripyörille, pyörätuoleille jne.

Tuote lisätty
115.00 €
99.90 €

Arkkukelluke 300L 1000x600x600/500mm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Arkkukelluke 300 litran tilavuudella. Kelluttavuus 280 kg. Vahvistettu rakenne. Kannessa esiporatut asennusreiät halkaisijaltaan 6 mm:n asennusruuveille.

Tuote lisätty
239.00 €
219.90 €

Asennusmontun allas 100L Pressol

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Asennusmontun allas 100 litran tilavuudella. Sopii kaikkiin asennusmonttujen vakioprofiileihin. Paino n. 36 kg.

Tuote lisätty
933.00 €
777.90 €

Bosch KTS 250 Järjestelmätesteri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Boschin KTS 250 on alan viimeisintä kehitystä edustava ohjainlaitteiden monitoimitesteri, johon sisältyvät kaikki korjaamossa ja tien päällä suoritettavaan vikadiagnostiikkaan vaadittavat ominaisuudet. Lisäksi laite on käyttövalmis muutamassa sekunnissa sekä erittäin helppokäyttöinen modernin, yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. KTS 250 on yhteensopiva yli 150 ajoneuvomerkin kanssa, siinä on ESI[tronic]-ohjelmisto sekä paras Boschin VIN tietokanta, automaattinen VIN-koodin tunnistus ja automaattiset verkkopäivitykset. Tämä takaa, että korjaamot pysyvät ajan tasalla ja kärkipaikalla ajoneuvodiagnostiikassa.

Tuote lisätty
2 728.00 €
2 649.90 €

Bosch KTS 560 Järjestelmätesteri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Bosch KTS 560:n perustana on Boschin diagnoosiohjelmisto ESI[tronic] 2.0. Kaikkien nykyisten ajoneuvojen tiedonsiirtoliitäntöjen lisäksi KTS 560 tukee Ethernet-perustaisia tiedonsiirtoliitäntöjä.  Lisäksi on mahdollista käyttää useampia liitäntöjä samanaikaisesti ja siten hyödyntää ajoneuvovalmistajien diagnoosi- ja Euro 5 -uudelleenohjelmointisovelluksia. Ajoneuvokommunikaation lisäksi voidaan myös suorittaa jännite-, vastus- sekä virtamittauksia yksinkertaisesti ja tehokkaasti. USB 2.0:n lisäksi laitteeseen on integroitu tehokas Bluetooth-laitteisto, joka mahdollistaa tehokkaan langattoman työskentelyn Windows-tietokoneen kanssa.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Bosch KTS 590 Järjestelmätesteri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Bosch KTS 590 -ECU-diagnostiikkatyökalu kaikille nykyisille ja tuleville ajoneuvoille, sisältää yleismittarin ja oskilloskoopin. KTS 590 -viestintämoduuli takaa kehittyneimmän ECU-diagnoosin Ethernetiin pohjautuvilla ajoneuvo-ohjelmistoilla (DoIP, Diagnostics over Internet). Sen ominaisuudet tehostavat huomattavasti korjaamonne toimintaa. Uusimman mittaustekniikan ansiosta teknikot voivat tehokkaasti testata ja mitata kaikkia anturi- ja toimilaitesignaaleja sekä arvioida nopeasti ja tehokkaasti jännitettä, resistanssia ja virtaa. Parhaiten ajan tasalla oleva tarkkailuyksikkö on paras valinta myös tulevaisuutta ajatellen.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Cormach moottoripyörän renkaan asennuskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Cormachin huippulaadukas puoliautomaattinen moottoripyörän ja skootterin renkaiden asennuskone.

Tuote lisätty
1 980.00 €
1 949.90 €

Huoltosuojasarja 5-osainen

Kertakäyttöinen 5-osainen huoltosuojasarja autoon. Pakkaus sisältää suojan istuimeen, rattiin, vaihdekeppiin ja käsijarruun sekä paperisen jalkatilan suojan.

Tuote lisätty
0.99 €

Magido L90/09 Ultraäänipesuri öljynerottimella

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Automaattinen 85 litran kuumavesi-osienpesukone biohajoaville pesuaineille, öljynerottimella. Huippulaadukas, ammattikäyttöön.

Tuote lisätty
5 860.00 €
5 679.90 €

Osapesuri 8bar Meganex MEG125

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Meganex osapesuri on loistava hankinta autotalliin tai pajalle. Järkevähintainen pesuri on helppokäyttöinen ja peseminen onnistuu siististi likaamatta ympäristöä. Voit myös käyttää samaa pesuainetta useamman kerran. Osapesurilla peset nopeasti ja vaivattomasti.

Tuote lisätty
489.00 €
439.90 €

Pakokaasuimuri, paineilmakäyttöinen

Supertarjous
Paineilmatoiminen pakokaasuimuri sekä pieniin että suuriin korjaamoihin ja autopajoihin. Helppo liikuttaa kompaktin kokonsa ansiosta. Soveltuu käytettäväksi henkilöautoihin, pakettiautoihin ja moottoripyöriin. Korkeus ja imuasetukset ovat helposti säädettävissä.

Tuote lisätty
425.00 €
299.90 €

Remonttisuoja jalkatilaan

Öljynkestävä, keinonahkainen jalkatilan suoja, joka suojaa auton jalkatilan sekä lattiamatot remontin ajaksi. Pestävä. Mitat 65 x 42 cm.

Tuote lisätty
9.60 €
7.90 €

RP-Tools RP-U100PN Renkaan tasapainoituskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
RP-Toolsin korkealaatuinen renkaan tasapainoituskone hyvillä ominaisuuksilla. Automaattinen, staattinen ja dynaaminen epätasapaino yhdellä mittauksella. Halkaisijan, vanteen leveyden ja vanteen etäisyyden syöttö näppäimistöllä. Automaattinen ja poljinkäyttöinen jarru. Jalkajarru mahdollistaa renkaan paikallaan pidon. Automaattinen käynnistys/pysäytys suojaa laskemalla tai nostamalla. Automaattinen epätasapainon arvon minimointi. Pikalukkomutteri nopeaan renkaan kiinnitykseen tasapainotuskoneeseen. Näyttö grammoissa tai unsseissa. Näyttö mm:ssä tai tuumissa. Itsediagnoosi ja itsekalibrointi. Staattinen sekä dynaaminen tasapainotustila. Alumiinivanteiden tasapainotus.

Tuote lisätty
1 590.00 €
1 485.90 €

RP-Tools RP-U200PN Renkaan asennuskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
RP-Toolsin erittäin korkealla tarkkuudella valmistettu korkealuokkainen puoliautomaattinen renkaan asennuskone. Manuaalinen sivulle kääntyvä puomi. Kiinnitysalue 24 tuumaan asti. Itsekeskittyvä 4-käpäläinen kiinnitysjärjestelmä. Palteenirrottaja kaksitehoisella paineilmasylinterillä. Myötä- ja vastapäivään pyörivä yksinopeuksinen sähkötoiminen työpöytä. TÜV Itävalta- hyväksytty.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

RP-Tools RP-U221PN Renkaan asennuskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
RP-Toolsin erittäin korkealla tarkkuudella valmistettu korkealuokkainen automaattinen renkaan asennuskone. Paineilmatoiminen taakse kallistuva puomi. Kiinnitysalue 24 tuumaan asti. Myötä- ja vastapäivään pyörivä sähkötoiminen työpöytä kahdella nopeudella. Itsekeskittyvä nelikäpäläinen kiinnitysjärjestelmä. Palteenirrottaja kaksitehoisella paineilmasylinterillä. TUV- Itävalta hyväksytty.

Tuote lisätty
1 980.00 €
1 959.90 €

Sicam apuvarsi renkaan asennuskoneeseen EVO mallit

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Paineilmaohjattu rullavarsi palteen työntämiseksi vanteen keskikohtaan. Liikkuva seurausvarsi erillisellä sylinterillä tuo myös toisen puristuskohdan. Rulla laitetaan työpään läheisyyteen työntäen palteen vanteen keskikohtaan tai irrotustoimenpiteessä vetäen sen irti. Toinen puristuskohta on asennettu yläpuolelle liikuteltavaan varteen se seuraa rengasta pyörimisen aikana pitäen palletta vanteen keskikohdassa. Rulla toimii tehokkaalla(5500 N) tuplavaikutteisella paineilmasylinterillä kun taas seurausvarsi käyttää erillistä sylinteriä joka saavuttaa 2500 N voiman. Tecnoroller NG on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen käyttäjäkokemuksen.

Tuote lisätty
1 750.00 €
1 659.90 €

Sicam Falco AL 520 S Renkaan asennuskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Henkilöauton renkaiden asennuskone paineilmalla kallistuvalla puomilla. Varustettu yksinopeuksisella 20" (ulkokiinnitys) työpöydällä, työpään paineilmalukituksella, paineilmatoimisella palteenirrottajalla ja renkaantäyttölaitteella. Toimitetaan voitelusudin ja rengasraudan kanssa.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Sicam Falco Evo 620 S Renkaan asennuskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Henkilöauton renkaiden asennuskone paineilmalla kallistuvalla puomilla. Varustettu 22” (ulkokiinnitys) pyöreällä työpöydällä, työpään paineilmalukituksella sekä paineilmatoimisella palteenirrottajalla. Palteenirrottajan levy on suunniteltu ehkäisemään vanteen naarmuuntumista. Uusi maailmanlaajuiseksi ”standardiksi” muovautunut käyttöpolkimen paikka käyttöönoton helpottamiseksi, jos aiemmin on ollut käytössä muiden valmistajien koneita. Suunniteltu erityisesti keskikokoisille korjaamoille.

Tuote lisätty
Kysy hintaa