MFT Dolt Ruuvausohjain Terassilautojen piilokiinnitykseen

Rakenna terassi ilman näkyviä ruuvikantoja!
MFT ruuvausohjaimella asennat terassilaudat lähes näkymättömästi. Tarvitset vain MFT ruuvausohjaimen ja -kärjen, jonka ansiosta esiporausta ei tarvita. MFT ruuvausohjain toimii myös rakotulkkina terassilautojen välillä, jolloin lopputulos on viimeistelty. MFT ruuvausohjaimella ruuvin asennussyvyys on aina oikea. MFT-piilokiinnitystä suositellaan käytettäväksi: kyllästetyt terassilaudat, lämpökäsitelty terassilauta, Siperian lehtikuusi jne.

 

Tuote lisätty
118.47 €
69.90 €

MFT Dolt Terassiruuvi piilokiinnitykseen 4,8x60mm 250kpl

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Piilokiinnitykseen sopiva MFT- terassiruuvi. Valmistettu haponkestävästä teräksestä A4. Ruuvin vastakierre vetää materiaalit tiukasti yhteen lopputuloksena siisti ja tiukka kiinnitys. Sylinterimäisen kannan ansiosta kiinnitys on lähes huomaamaton! Ruuvaamista helpottaa ja nopeuttaa MFT Dolt-ruuvausohjain tästä. Pituus 60 mm. Pakkaus sisältää 250 kpl.

 

 

Tuote lisätty
105.02 €
59.90 €

MFT Dolt Terassiruuvi piilokiinnitykseen 4,8x75mm 200kpl

Piilokiinnitykseen sopiva MFT- terassiruuvi. Valmistettu haponkestävästä teräksestä A4. Ruuvin vastakierre vetää materiaalit tiukasti yhteen lopputuloksena siisti ja tiukka kiinnitys. Sylinterimäisen kannan ansiosta kiinnitys on lähes huomaamaton! Ruuvaamista helpottaa ja nopeuttaa MFT Dolt-ruuvausohjain tästä. Pituus 75 mm. Pakkaus sisältää 200 kpl.

Tuote lisätty
93.25 €
79.90 €