Nord-Lock lukituslevylajitema M6-M20 100-osainen

Tuotekoodi: 696-NL-BOX

100-osainen lajitelma legendaarisia Nord-Lock lukitusaluslevyjä. Estää pultin avautumisen tärinästä ja dynaamisesta kuormituksesta. Ei tarvetta erikoistyökaluille. Sisältää kokoja: 20 paria kokoja M6, M8, M10 ja M12 sekä 10 paria kokoja M16 ja M20.

 

144.29 €
109.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 3.0 kg

696-NL-BOX Nord-Lock aluslevylajitema M6-M20 100-os

Nord-Lockin kiilalukitus tuotteet ovat tunnettu ympäri maailmaa niiden kyvystä lukita tärinälle ja dynaamiselle kuormitukselle altistuvat liitokset. Kiilalukitus järjestelmä ei voi löystyä itsestään sillä se kiilaa ruuvin/mutterin paikalleen. Näin se on ideaali ratkaisu liitoksiin joissa rikkoutuminen ei ole vaihtoehto.

Esijännitys lukitsee liitoksen

Nord-Lock kiilalukitus perustuu esijännityksen hyödyntämiseen kitkan sijasta. Järjestelmä koostuu kahdesta päällekkäisestä aluslevystä joiden välissä on kiilahammastus ja ulkopuolella on tartuntahammastus.

Nord-Lockin kiilalukitus lukitsee liitoksen varmasti vaikka siihen kohdistuu tärinää ja dynaamista kuormitusta.

Ideana on nousukulmien erilaisuus. Sillä kiilahammastuksen nousu" α "on suurempi kuin kierteen nousu " β ", Joten lukkolevypari kiilaa puoliskot ja siten kiristää liitosta.

 

Liitosta kiristettäessä tartuntahammastus pureutuu perusmateriaaliin. Nord-Lock laatta lukittu näin paikalleen ja sallii liitoksen liikkeen vain kiilahammastuksen välissä. Liitoksen kaikki avautumisyritykset kilpistyvät liitoksen kiilavaikutukseen.

Kun liitosta avataan työkalulla, lukituslevyparin kiila ensin kiristää liitosta. Kun kierteen nousu on ylitetty, nousee ruuvi/mutteri niin että liitos pääse avautumaan. Näin liitos on turvallisesti lukittu kaikelta tärinältä ja dynaamiselta kuormitukselta.

Edut:

  • Takaa ruuvivoiman säilymisen ja varmistaa liitoksen toimimisen
  • Nopea ja helppo asentaa vakiotyökaluja käyttäen
  • Voitelu ei vaikuta lukitukseen
  • tarkka kitkanhallinta takaa tarkemman ruuvivoiman hallitsemisen
  • Vastaavat käyttölämpötila-alue kuin muilla vakio kiinnitystarvikkeilla
  • Udelleenkäytettävä- Eikä myöskään vaikuta muiden kiinnitystarvikkeiden uudelleenkäytettävyyteen
  • Karkaistu laattaa jakaa ruuvivoiman ja mahdollistaa suuremmat pintapaineet
  • Hyvä korroosion kesto
  • Voidaan käyttää jopa 12.9 ruuvien kanssa (ASTMA574)
  • Turvallinen lukitus myös lyhyittä tehollista pituutta käytettäessä.

Todistettu toiminta Junker tärinätestissä

Nord-Lock lukituslaattojen turvallnen toiminta on todistettu  standardin (DIN65151) mukaan riippumattomien tutkimusorganisaatioiden toimesta (IMA ;CETIM) Lisäksi Nord-Lock tekee yli 10 000 Junker testiä asiakkaiden luona joka vuosi.

Junker testi osoittaa että Nord-Lock lukituslaatat lukitsee liitokset varmasti ja turvallisesti. Vain pieni osa puristusvoimasta katoaa luonnollisiin asettumisiin.

Kiilalukituksen toiminta varmistuu liitosta avattaessa kun liitoksen puristusvoima lisääntyy ennen liitoksen avautumista. Kaikki muut ruuvilukitus järjestelmät epäonnistuivat liitoksen lukitsemisessa. 

Toiminta on varmistettu NASM isku- ja tärinätestillä

USA:n avaruus ja lentokonetekniikan tarpeisiin on suunniteltu testi NASM 1312–7. Se on testi jonka on alun perin kehittänyt Yhdysvaltain asevoimat testaamaan ruuviliitosten tärinä ja iskunkestävyyttä.

Nord-Lock lukituslaatat on todettu turvalliseksi ruuvilukitusjärjestelmäksi NASM 1312-7 testissä jonka suoritti riippumaton lukitusjärjestö Det Norske Veritas (DNV).

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Bahco BE-9881 Ruuvitalttasarja

bahcotuote
Laadukas Bahcon 6-osainen ruuvimeisselisarja, jossa 4 kpl ura ja 2 kpl Phillips® talttoja. Ergonomisesti muotoiltu kolmikomponenttinen kahva, polypropyleeniä ja termomuovista elastomeeriä.

 

Tuote lisätty
59.90 €
24.90 €

Vetoniittihaitari Kraftmann

Edullinen haitarimallinen pop-niittipihti. Nivelten ansiosta suuri työvoima pienellä puristusvoimalla. Soveltuu alumiininiiteille: 3.2, 4.0, 4.8, 6.0, 6.4 mm.

Tuote lisätty
49.82 €
39.90 €

Pu-pinnoitettu nailonkäsine

Supertarjous

Joustava asentajankäsine. PU-pinnoitettu nailon. Vastaa EN388, kategoria 2, vaatimuksia. Saatavana koot: 7, 8, 9, 10 ja 11.

Tuote lisätty
0.90 €

Nivelväännin 1/2" BGS 267

BGS Technicin täysmetallinen nivelväännin 1/2" vääntiöllä. Pituus 610 mm. Nivelosa saatavissa varaosana.

Tuote lisätty
33.06 €
26.90 €

Kierretappisarja bits M3-M10 Völkel 67010

Saksalaisen Völkel:n laadukas kierretappisarja 1/4" kuusiokiinnityksellä suoraan ruuvauskärjenpitimeen

tai porakoneen istukkaan. Pikaterästä. Toimitetaan näppärässä taskuun mahtuvassa muovikotelossa.

Tuote lisätty
34.72 €
27.90 €

Jyrsintappi 3-leikkuinen porautuva DIN 844 HSS-Co8

OSA TILAUSTUOTTEITA. Tarkista saatavuus oheisesta taulukosta.
3-leikkuiset lyhyet lieriövartiset kiilauranjyrsimet. Mitoitus DIN 844:n mukaan. Porautuva malli. Materiaali pikateräs HSS-Co 8%.
Hinnat näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
18.90 €

Neulaviilasarja 12-os 140mm

12-osainen sarja 140mm suoria erimuotooisisa neulaviiloja teroittamiseen ja muotoiluun. Toimitetaan muovisessa säilytyspussissa.

Tuote lisätty
17.62 €
14.90 €