Jarrupuhdistusspray Motip Brake Cleaner

Motipin tehokas liotinaine puhdistaa paineellaan mm. lian ja rasvan kaikista jarruosista. Haihtuu nopeasti, eikä jätä jäämiä puhdistettavalle pinnalle. Puhdistaa ja poistaa rasvan myös ketjuista, moottorin- ja kytkinten osista jne. Käyttö: Aerosolin tulee olla huoneenlämpöinen. Suositeltava käsittelylämpötila: +5°C - +30°C. Ravista hyvin ennen käyttöä. Peitä maalatut kohdat ja muoviosat. Suihkuta käsiteltävään kohteeseen, kunnes lika on kadonnut.

Tuote lisätty
4.90 €
3.90 €

Jarrupuhdistusspray Motip Brake Cleaner 12kpl

Supertarjous
Motipin tehokas liotinaine puhdistaa paineellaan mm. lian ja rasvan kaikista jarruosista. Haihtuu nopeasti, eikä jätä jäämiä puhdistettavalle pinnalle. Puhdistaa ja poistaa rasvan myös ketjuista, moottorin- ja kytkinten osista jne. Käyttö: Aerosolin tulee olla huoneenlämpöinen. Suositeltava käsittelylämpötila: +5°C - +30°C. Ravista hyvin ennen käyttöä. Peitä maalatut kohdat ja muoviosat. Suihkuta käsiteltävään kohteeseen, kunnes lika on kadonnut.

Tuote lisätty
58.80 €
29.90 €

WD-40 Specialist Nopeasti vaikuttava rasvanpoistoaine 500ml

Nopeasti vaikuttava liuotinpohjainen rasvanpoistoaine poistaa nopeasti rasvan, öljyn ja lian jäämiä jättämättä. Toimii välittömästi ja on helppo huuhdella pois. Sopii käytettäväksi monenlaisilla pinnoilla, kuten metallilla, työpinnoilla – ja lattioilla. 360 asteen venttiili mahdollistaa käytön pystysuorassa tai jopa ylösalaisin, joten se selviytyy työstä kuin työstä. Kätevä Smart Straw – pillijärjestelmä mahdollistaa leveän tai tarkan ruiskutuksen.

Tuote lisätty
12.77 €
9.90 €