Automaattinen ultraäänipesuri Magido Group

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Automaattinen 85 litran kuumavesi-osienpesukone biohajoaville pesuaineille, öljynerottimella. Huippulaadukas, ammattikäyttöön.

Tuote lisätty
Kysy hintaa

Elektroniikan ja sähköosien puhdistaja AT Elektro spray 400ml

Kehitetty elektronisten ja hienomekaanisten laitteiden puhdistukseen. Erittäin neutraali aine, joka haihtuu täydellisesti hetkessä. Soveltuu mm. seuraaviin kohteisiin: tietokoneet, videot, televisiot, viritinvahvistimet, tutkat, laskimet, kamerat, kellot, puhelimet ja painetut piirit. Saattaa pehmittää herkkiä kumiosia.

Tuote lisätty
13.02 €
9.90 €

Paineilmaspray palamaton AT 3416 520/400ml

Palamaton painepuhdistaja pölyn ja muun irtolian poistamiseksi vaikeimmistakin paikoista. Tuote toimii joka asennossa ja puhdistaa tehokkaasti herkät elektroniset ja mekaaniset komponentit. Käyttökohteita: kamerat, tietokoneet, objektiivit, diat, releet, kytkimet ym. elektroniset laitteet.

 

Tuote lisätty
19.79 €

Pesutiiviste Mirka Polarshine Deep Clean

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mirka Polarshine Marine Deep Clean on erittäin tehokas, syväpuhdistava oksaalihappopohjainen pesutiiviste veneen kuohurajan ja pohjan puhdistukseen. Tuotteen geelimäinen koostumus, tensidit- ja oksaalihapon yhdistelmä liuottavat kellastumia sekä pinttymiä erittäin tehokkaasti. Deep Clean poistaa pinnasta; vesikasvillisuuden, kellastumien, levän, pohjakasvillisuuden, ruostetahrojen ja kalanveren aiheuttamat pinttymät. Raikkaan tuoksuinen Deep Clean on miellyttävä käyttää myös sisätiloissa. Tuote soveltuu gelcoat-, lasikuitu-, maali, muovi-, lakka-, ja muille happoa sietäville pinnoille. Saatavana 2 eri pakkauskokoa: 3 ja 20 litraa.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
59.90 €

Puhdistusaine Mirka Polarshine Marine Final Finish 3 litraa

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mirka Polarshine Marine Final Finish on erittäin korkealuokkainen, silikoniton puhdistus- ja viimeistelyaine kaikille veneen pinnoille. Toimii tehokkaana puhdistusaineen esim. kiillotustahna-, sormenjälki-, ja nokitahrojen sekä muiden epäpuhtauksien puhdistamisessa. Final Finish soveltuu myös pesunjälkeiseen viimeistelyyn kuivausliinan kanssa. Tuote on turvallinen käyttää kaikille pinnoille, ei vahingoita pinnoitettuja pintoja ja on myös turvallinen synteettisille vahoille.

Tuote lisätty
101.68 €
79.90 €

Ruostumattoman teräksen puhdistus- ja hoitoaine RST-Clean

Erikoishoito- ja puhdistusaine ruostumattomalle teräkselle. Poistaa pölyn, lian ja sormenjäljet jättäen puhtaan ja likaahylkivän kalvon. Soveltuu myös alumiinille, emalipinnoille, kromille, messingille, eloksoiduille metallipinnoille ja vinyylille. Elintarvikelaatuinen. Käyttökohteita: keittiökalusteet, tiskipöydät, yms. kotona, ravintoloissa, julkisisa tiloissa, teollisuudessa.

Tuote lisätty
15.87 €
11.90 €

Stripper AT 7300

Tehokas ja helppokäyttöinen tiivistejäänteiden poistaja. 

 

Tuote lisätty
12.40 €
9.90 €

Tarranpoistaja AT 2103 400ml

Tarra- ja liimajäänteiden poistaja on tehokas apu liimajäänteiden poistoon sekä kotikäytössä että vaativiin kohteisiin ammattikäytössä. Aine neutraloi tehokkaasti tarrojen ja teippien ym. sitkeät liimajäänteet ja tekee niiden poistamisen helpoksi ja vaivattomaksi. Toimii myös puhdistus – ja liuotinaineena useille väriaineille sekä musteelle ja tussille.

Tuote lisätty
12.21 €
8.90 €

Veneen puhdistussetti Mirka Polarshine

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Setti sisältää Polarshine Marine Final Finish puhdistus- ja viimeistelyaineen sekä Polarshine Marine Shield ke-raamisen kestopinnoitteen. Final Finish -viimeistelyaine käy kaikille veneen pinnoille. Käsittely nanoteknologialla toimivalla Shield -kestopinnoitteella antaa pitkäkestoisen suojan UV-säteilyä, suolaa ja likaa vastaan koko veneilykaudelle. Settiin sisältyy myös pesusieni, 5 kpl mikrokuituliinoja, suojakäsineet sekä käyttöohje.

Tuote lisätty
147.56 €
119.90 €