Sika ankkurointimassa Anchorfix-1

Ankkurointimassa Anchorfix-1 on liuotin- ja styreenivapaa metakrylaattipohjainen kaksikomponenttinen ankkurointimassa. Käyttö: Nopeasti kovettuvana ankkurointimassana: Harjateräksille / raudoituksille, kierretangoille, pulteille ja erikoista kiinnitystä tarvitseville menetelmille, betonille, reikä- ja täys- (umpi) harkko. Ennen työstöä huomioi Sika AnchorFix® liiman sopivuus käyttökohteeseen, huomioi suunniteltu tartuntalujuus, mahdollinen tahrautuminen tai värjäytyminen, tee testi aina ennen käyttöä. Alusta, huokoisuus, tartunta, kokoonpano vaikuttavat lopputulokseen: Kova luonnonkivi ja kiinteä kivi. Pakkauskoko: 300 ml.

Tuote lisätty
37.90 €
29.90 €

Sikaflex-221 liimamassa / tiivistemassa 300ml

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Korkealaatuinen, monikäyttöinen ja valumaton 1-komponenttinen polyuretaaniliima- ja tiivistemassa, joka kovettuu ilmankosteudesta ja muodostaa kestävän elastomeerin. Liimaa ja tiivistää luotettavasti muodostaen pysyvästi elastisen, tiiviin ja lujan liitoksen. Soveltuu mm. seuraaville materiaalipinnoille: puu, metallit, metalliprimerit ja maalipinnat (2-K), keraamit ja useimmat muovilaadut. Värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa ja musta. Myydään myös kappaleittain, mutta hinta edullisempi täysin 12 kpl laatikoissa.

Tuote lisätty
8.90 €

Sikaflex-252 liimamassa / tiivistemassa 300ml

MUSTA 12 KPL JA VALKOISET OVAT TILAUSTUOTTEITA. Toimitusaika 2-5 pv.
Valumaton, 1-K polyuretaani, jäykkä tahnamainen liimamassa, joka kovettuu ilmankosteudesta ja muodostaa kestävän elastomeerin. Korkeamodulinen ja välyksiä täyttävä. Vaimentaa värinöitä. Soveltuu käytettäväksi rakenteellisissa liitoksissa, joihin kohdistuu voimakkaita kuormituksia. Korvaa esim. ruuvi- / niittiliitoksen helma- ja spoileriasennuksissa sekä vastaavissa koritöissä. Sopivia materiaalipintoja ovat puu, metallit, erityisesti alumiini (myös anodisoidut), teräslevyt (myös fosfatoidut, kromatut ja sinkityt), metalliprimerit ja maalipinnat (2-K) sekä keraamiset ja muovipinnat. Voidaan ylimaalata usealla eri maalityypillä. Ei aiheuta korroosiota ja toimii sähköisesti eristeenä. Myydään myös kappaleittain, mutta hinta edullisempi täysin 12 kpl laatikoissa.

Tuote lisätty
16.90 €