AT Cutting 58 Leikkuuneste 5 litraa

Cutting 58 on veteen sekoittuva mineraaliöljypohjainen metallintyöstöneste, joka muodostaa pysyvän emulsion. Sopii metallien yleistyöstöön, esimerkiksi teräksien, alumiinin ja messingin sorvaamiseen, poraamiseen ja sahaamiseen sekä teräksen ja valuraudan hiomiseen. Nesteellä on hyvät EP ominaisuudet ja se tarjoaa suojan sekä sieni- että bakteerikasvustoja vastaan. Toimitetaan 5 litran peltikanisterissa.

Tuote lisätty
95.55 €
79.90 €

Kierretahna Tilia 99803 0,5kg

Teflonia sisältävä kierteytystahna kierteitykseen, uranpistoon, poraukseen ym. kaikissa materiaaleissa, kuten rst- ja haponkestävä teräs, titaani, alumiini jne. Teflon-lisäaineen ansiosta kierretahna on täysin ylivoimainen vastaaviin tuotteisiin nähden. Erittäin hyvät voitelevat ja jäähdyttävät ominaisuudet, ja siksi työkalut kuluvat vähemmän ja pinnasta tulee hienompi.

Tuote lisätty
30.01 €
24.90 €

Leikkuuvaha Opta 350g

Leikkuuvaha pitämään sahanterä terävänä pidempään. Soveltuu hyvin teräksen ja alumiinin sahaukseen ja kierteytykseen. Soveltuu tyydyttävästi myös poraukseen ja jyrsintään.

Tuote lisätty
19.90 €
15.90 €

Leikkuuöljy AT 400ml

Kitkaa pienentävä leikkuuneste. Omaa hyvät jäähdytys- ja voiteluominaisuudet. AT-leikkuuöljy on yleistyöstö-öljy, jonka perustana on liuotinjalostettu parafiininen perusöljy ja hyvin tasapainotettu lisäaineistus. Tämä mahdollistaa terästen ja keltametallien työstön samalla aineella. Soveltuu haponkestävien, ruostumattomien, runsaasti seostettujen terästen ja työkaluterästen sekä keltametallien yleistyöstöön kuten sorvaamiseen, poraamiseen, kierteitykseen, jyrsintään ja sahaukseen.

Tuote lisätty
8.27 €
6.90 €