Kylmäirrottaja AT Freeze Off 2250 400ml

AT FREEZE OFF kylmäirrottaja on nopea ja tehokas jäähdytysspray, joka tunkeutuu kapillaarisesti irrottaen ruostuneet ja kiinnileikkautuneet osat kuten mutterit, pultit, ruuviliitokset, jne. Muodostaa vedeltä ja korroosiolta suojaavan kalvon. Kylmäefektin ansiosta suojaavat javoitelevat aineet pääsevät tunkeutumaan liitoksiin. Voitelee työkalut , aseet, lukkojen mekanismit ja sylinterit, saranat jne.

 

Tuote lisätty
17.93 €
13.90 €

Kylmäspray AT Cool Spray, palamaton 200ml

Suositellaan käytettäväksi silloin, kun halutaan saada aikaan nopea lämpötilan lasku. AT-Cool sprayn avulla voidaan paikallistaa vialliset elektroniikan komponentit helposti ja nopeasti. Hyvä termisten vikojen ja häiriöiden paikantamisessa. Oiva apu myös metalliosien lämpösovituksissa (laakerit, karat, helat ym.). Soveltuu lisäksi purukumien poistoon tekstiileistä.

 

Tuote lisätty
12.73 €
10.90 €

Kylmäspray AT Cool Spray, palamaton 400ml

AT-Palamatonta Coolsprayta suositellaan käytettäväksi silloin, kun halutaan saada aikaan nopea lämpötilan lasku. Coolspraylla voidaan nopeasti ja helposti paikallistaa katkokset painetuissa piireissä. Sopii myös elektroniikan komponenttien jäähdytykseen, termostaateille, osien asennukseen kuten laakereiden, karojen, helojen yms. sovituksiin. Soveltuu myös purukumin poistoon tekstiileistä. Palamaton. Voidaan käyttää myös kuumissa koneissa ja laitteissa. 

Tuote lisätty
24.47 €
16.90 €