Hitsaussuutinten suoja-aine keraaminen AT

AT keraaminen hitsausssuutinten suojaspray suojaa suuttimet, kontaktipäät, työkappaleet sekä ympäröivät pidikkeet ja läheiset osat. Sumutat vain yksinkertaisesti kohteet ennen hitsauksen alkua ja suoja kestää keskeyttämättä jopa 8 tunnin työn ajan. Tehoaine kuivuu liuottimien haihduttua valkoiseksi, jauhemaiseksi pinnaksi, joka kestää korkeita lämpötiloja.

Tuote lisätty
24.68 €
19.90 €

Hitsaustahna Sacit 300g / 375ml

Italialainen Sacit suutinpasta estää roiskeiden kiinnittymisen. Upota lämmin suutin pastaan. Jotta välttyisit suuttimen tukkeutumiselta, aseta pistooli suutinpuoli alaspäin lopettaessasi työn. Nettopaino 300g.

 

Tuote lisätty
14.88 €
12.90 €

Juurisuojatahna Polar-Flux CH 750g

Juurisuojapasta on tarkoitettu käytettäväksi ruostumattomien terästen MIG- ja TIG hitsauksessa (nikkelipitoisuus enintään 20 %). Ruostumattomien putkien hitsauksessa on erittäin tärkeää suojata hitsin juuren puoli, ksoka se joutuu kosketukseen korroosiota aiheuttavan aineen kanssa. Jos juurisuojakaasun käyttö on vaikeaa jossain paikaassa niin voidaan käyttää juurisuojatahnaa. Tahna suojaa hitsin juurta hapettumiselta ja toimii samalla myös hitsauksen juuritukena. Vain ammattikäyttöön.
HUOM! Lue erityisohjeet ja käyttöturvallisuustiedote ennen käyttöä! Käyttö edellyttää tehokasta ilmanvaihtoa sekä suojavarustusta, kuten hengityssuojain, suojakäsineet, kasvonsuojain ja suojavaatetus.

Tuote lisätty
98.00 €
72.90 €

Roiskespray AT 2600 400ml

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Silikonivapaa spray. Estää hitsauksessa roiskeiden tarttumisen suuttimeen ja työkappaleeseen.

Tuote lisätty
8.42 €
5.90 €