King Alustamassa

Tuotekoodi: 118-600

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Kingin laadukas musta erittäin kestävä bitumipohjainen alustamassa muodostaa kestävän ja joustavan kalvon antaa pitkäaikaisen suojan kulumista ja korroosiota vastaan. Toimii myös äänieristeenä auton alustassa ja pyöräkoteloissa.

6.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 1.0 kg

118-600 118-601 118-603 King Alustamassa

Käyttö (118-600 500 ml painepakkaus)

Irrota vanha maali ja ruoste sekä hio pinta. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Alustamassan tulee olla huoneenlämpöistä. Ravista tölkkiä voimakkaasti 2 minuutin ajan ja tee koe ruiskutus. Ravista välillä myös käytön aikana. Ruiskutusetäisyys noin 30 cm. Ruiskuta useita kerroksia. Käytön jälkeen tyhjennä suutin kääntämällä purkki ylösalaisin ja paina suutinta muutaman sekunnin ajan. Ei saa ruiskuttaa moottoriin, jarruihin, pakoputkistoon eikä liikkuviin osiin.

Käyttö (118-601 1 L spraypullo)

Irrota vanha maali ja ruoste sekä hio pinta. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Alustamassan tulee olla huoneenlämpöistä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Käyttöpaine 4-5 bar. Ruiskutus etäisyys noin 30 cm. Varmista ennen ruiskuttamista, että ruisku toimii, muuten on räjähdysvaara. Ei saa ruiskuttaa moottoriin, jarruihin, pakoputkistoon eikä liikkuviin osiin. Ohennettavissa mm. lakkabensiinillä.

Käyttö (118-603 1 L rasia)

Irrota vanha maali ja ruoste sekä hio pinta. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva, rasvaton ja ruosteeton. Alustamassan tulee olla huoneenlämpöistä. Ravista ennen käyttöä. Levitä 2-5 mm paksu kerros pensselin tai lastan avulla. Ei saa levittää moottoriin, jarruihin, pakoputkistoon eikä liikkuviin osiin. Ohennettavissa mm. lakkabensiinillä.