Imeytysrouhe 20kg Absodan Universal

Tuotekoodi: 225-DIR20

Absodan Universal:n rakeet ovat kovia ja erittäin imukykyisiä, raekoko 1-3 mm. Imee nopeasti ja turvallisesti kaikenlaiset nesteet miltä tahansa kiinteältä pinnalta niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Imetty neste pysyy rakeissa niiden huokoisen rakenteen ansiosta. Ei reagoi kemiallisesti minkään nesteiden kanssa fluorivetyhappoa lukuun ottamatta ja sopii siksi kaikille nesteille; öljyille, hapoille, emäksille, vesipohjaisille ja orgaanisille liuottimille. Turvallinen käyttää, koska ei sisällä eloperäisiä aineita, joten ei syty helposti. Helppo ja nopea levittää ja kerätä käytön jälkeen talteen; sopii myös ennaltaehkäisyyn. Valmistettu tanskalaisesta Moler-savesta, joka on poltettu noin 750 asteessa.

32.00 €
27.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 20.0 kg

225-DIR20 Imeytysrouhe 20kg Absodan Universal

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Porrasporasarja 3-os 4-30mm HSS TIN-pinnoite BGS

Saksalaisne BGS Technic:n 3-osainen porrasporanteräsarja TiN-pinnoituksella, jolloin kitka on alhaisempi, tarvittavat leikkuuvoimat vähäisempiä, kulutuskestävyys parempi, terän käyttöikä pidempi ja sallitut leikkuunopeudet suuremmat. Sarjassa koot 4-12, 4-20 ja 4-30 mm. Muovikotelossa.

Tuote lisätty
47.55 €
39.90 €

Mekaaninen helojen irroitussarja 34-72mm XL-Tools

Mekaanisella sarjalla irrotat ja asennat alustan puslia ja laakereita. Holkkeja voidaan käyttää erikseen myös hydraulipuristimessa.

Tuote lisätty
235.00 €
188.90 €

Leikkuuöljy AT 400ml

Kitkaa pienentävä leikkuuneste. Omaa hyvät jäähdytys- ja voiteluominaisuudet. AT-leikkuuöljy on yleistyöstö-öljy, jonka perustana on liuotinjalostettu parafiininen perusöljy ja hyvin tasapainotettu lisäaineistus. Tämä mahdollistaa terästen ja keltametallien työstön samalla aineella. Soveltuu haponkestävien, ruostumattomien, runsaasti seostettujen terästen ja työkaluterästen sekä keltametallien yleistyöstöön kuten sorvaamiseen, poraamiseen, kierteitykseen, jyrsintään ja sahaukseen.

Tuote lisätty
8.27 €
6.90 €