Bahco 396-HP Oksasaha / retkisaha

tooloutletin kesäkampanjasta työkalut kesätarjouksin!
Kokoontaitettava oksasaha patentoidulla erikoishammastuksella. Kovan ja kuivan puun sahaamiseen. Kestävä kaksikomponenttinen muovinen kädensija. Terä kääntyy kahvaan, jossa turvalukitus.

 

Tuote lisätty
26.90 €
19.90 €

Bahco Laplander 396-LAP Retkisaha kokoontaitettava

bahcotuote
Kokoontaitettava Bahco 396 Laplander retkisaha. Kärkikarkaistu XT-hammastus kovan ja kuivan puun sahaamiseen. Terä päällystetty kitkaa vähentävällä ja ruostumista estävällä pinnoitteella. Terä käännetään kahvaan, jossa turvalukko. Vihreä kaksikomponenttinen kahva, jossa nahkahihna.Tarkoitettu erityisesti retkeilijöille, metsästäjille ja eräilijöille. 7 hammasta tuumalla. Kaksikomponenttikahvasta saa luontevan ja tukevan otteen. Terän turvalukitus toimii myös kiinnitaitettuna.

 

Tuote lisätty
26.90 €
19.90 €

Retkisaha 255mm, Fiskars xTract L SW75

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Softgrip -kahvalla varustettu retkisaha tuoreen puun sahaamiseen. Kätevä vyölenkki vetäytyy sisään sahaan käytettäessä. Leikkuuteho jopa 120 mm. Terän pituus 255 mm.

Tuote lisätty
39.00 €

Retkisaha+Eräpuukko Bahco Lap-Knife Laplander

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Täydellinen paketti retkeilijöille ja metsästäjille. Sahassa on kärkikarkaistu XT-hammastus joka sopii tuoreen ja kuivan puun sekä esim. luun sahaamiseen. Sahanterä on pinnoitettu kitkaa pienentävällä ruostesuojalla. Bahco Lap-Lander puukkossa on ruostumaton terästerä.

Tuote lisätty
35.09 €
28.90 €