Wera Kraftform Kompakt Turbo i 1 Ruuvaustalttasarja 16-osainen

Tuotekoodi: WER05057484001

Supertarjous
Wera Kraftform Turbo i 1 on täydellinen ruuvaustalttasarja sähköasentajalle: Monet työkalujen käyttäjät haluavat suoriutua ruuvaustöistä nopeammin, ilman kompromisseja. Tämä on mahdollista ruuvitaltalla, joka on tarkka, mahdollistaa voimakkaan loppukiristyksen, ja on ennen kaikkea tavallista ruuvitalttaa paljon nopeampi. Tämän kaiken mahdollistaa päälle kytkettävä planeettavaihteisto. Ruuvitaltan kahvaan integroituna se lisää merkittävästi työskentelynopeutta erityisesti konekierteillä. Kraftform Turbo nopeuttaa ruuvaamista puhtaasti mekaanisella ratkaisulla. Turbotoiminto voidaan kytkeä päälle tai pois päältä napin painalluksella. Toiminnon kytkemistä pois päältä suositellaan suurempien vääntömomenttien yhteydessä tai hienosäätöä varten sekä ruuvin lopulliseen kiristämiseen tai irrottamiseen suurella vääntömomentilla. Vankka teräsrakenne on huoltovapaa ja takaa pitkän käyttöiän. Kraftform Turbo VDE -ruuvitalttakahva 827 T i takaa testatuilla Wera VDE -vaihtoterillä nopean ja turvallisen työskentelyn myös jännitteiden parissa. Jokainen yksilö testattu standardin IEC 60900 mukaan 10 000 voltissa, mikä takaa turvallisen työskentelyn aina 1000 volttiin asti.

221.96 €
139.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.8 kg

05057484001 Wera Kraftform Kompakt Turbo i 1 Ruuvaustalttasarja 16-osainen

Ominaisuudet:

  • Kraftform Turbon rakenteen ansiosta nopeus moninkertaistuu käsin ruuvattaessa täysin mekaanisesti erityisesti konekierteillä – ilman sähköä!
  • Päälle- ja pois kytkettävä planeettavaihteisto mahdollistaa tehokkaan ruuvauksen ja helpon hienosäädön
  • Vankka ja huoltovapaa teräksinen vaihteisto (enimmäisvääntömomentti 14 Nm)
  • Turbo-toiminto voidaan aktivoida tarvittaessa yksinkertaisesti painamalla painiketta. Toiminnon kytkemistä pois päältä suositellaan irrottamista tai hienosäätöä varten sekä ruuvin lopulliseen kiristämiseen suurella vääntömomentilla.
  • Vankka teräsmalli on huoltovapaa ja takaa pitkän käyttöiän.
  • Kraftform Turbo sopii 9 mm:n kiinnityksensä ansiosta kaikkiin Weran Kraftform Kompakt VDE -vaihtoteriin. Pidin/teränvaihtojärjestelmä tarkoittaa joustavaa työskentelyä ja sopii monille ruuviprofiileille.
  • Testattu yksittäin 10000V:ssa standardin IEC60900 mukaan, mikä takaa turvallisen työskentelyn sallitun jännitteen ollessa korkeintaan 1000V.
  • Kraftform-kahvan muodon alkuperäinen idea – käden on annettava kahvan muoto – on osoittautunut oikeaksi. Wera kehitti jo 1960-luvulla maailmanlaajuisesti tunnustetun Fraunhofer-instituutin kanssa ruuvitaltan, joka on sovitettu ihmisen käden muotoon. Pitkän kehitystyön jälkeen Weran Kraftform-kahva tuotiin markkinoille 1968. Sitä on sen jälkeen optimoitu uusilla tekniikoilla, mutta se on säilyttänyt hyväksi havaitun muotonsa, koska ihmisen käsi ei ole muuttunut sen jälkeen.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Wera Kraftform Kompakt Turbo 1 Ruuvaustalttasarja 19-osainen

Supertarjous
Monet työkalujen käyttäjät haluavat suoriutua ruuvaustöistä nopeammin, ilman kompromisseja. Tämä on mahdollista ruuvitaltalla, joka on tarkka, mahdollistaa voimakkaan loppukiristyksen, ja on ennen kaikkea tavallista ruuvitalttaa paljon nopeampi. Tämän kaiken mahdollistaa päälle kytkettävä planeettavaihteisto. Ruuvitaltan kahvaan integroituna se lisää merkittävästi työskentelynopeutta erityisesti konekierteillä. Kraftform Turbo nopeuttaa ruuvaamista puhtaasti mekaanisella ratkaisulla. Turbotoiminto voidaan kytkeä päälle tai pois päältä napin painalluksella. Toiminnon kytkemistä pois päältä suositellaan suurempien vääntömomenttien yhteydessä tai hienosäätöä varten sekä ruuvin lopulliseen kiristämiseen tai irrottamiseen suurella vääntömomentilla. Vankka teräsrakenne on huoltovapaa ja takaa pitkän käyttöiän. Rapidaptor -bits-kärkipitimen avulla Kraftform Turboa voidaan käyttää kaikkien perinteisten 1/4" kuusiokantaisten bits-kärkien kanssa monenlaisiin ruuviprofiileihin. Rapidaptor-toiminnon avulla bits-kärjet voidaan asettaa suoraan pitimeen ja poistaa helposti työntämällä pitimen hylsyä eteenpäin – vain yhtä kättä käyttäen.

Tuote lisätty
210.80 €
134.90 €