Bits räikkäväännin 1/4" Stahlwille 415B2K

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Stahlwillen Bits-räikkä 1/4" vääntiöllä.

Tuote lisätty
81.84 €
69.90 €

Kalibrointilaite momenttiruuvitaltalle 2,8Nm Wiha Torque QuickCheck

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Wiha Torque QuickCheck kalibrointityökalulla voidaan iTorque®- ja Torque Vario® -vääntömomenttiruuvimeisselien vääntömomentin tarkkuus testata nopeasti ja helposti aina ennen käyttöä. Oikealla kiristysmomentilla vältät materiaalivahingot. Vääntömomenttityökalun tarkkuus saadaan mitattua asettamalla Wihan  vääntömomenttiruuvimeisseli ja mukana tulevan sovitinterä yhdessä Torque QuickCheckiin. LED-valot ilmaisevat testituloksen nopeasti selkeästi. Soveltuu ainoastaan Wiha-momenttiruuvimeisseleille, jotka voidaan säätää 2,8 Nm:n testausarvoon.

Tuote lisätty
192.50 €
172.90 €

Magnetisoija / Demagnetisoija

Käytetään taltankärkien magnetisointiin ruuvien tarttumiseksi tai sellaisten työkalujen epämagnetisointiin, joiden toimintaa magneettikenttä voi häiritä. 

Tuote lisätty
4.39 €
3.90 €

Magnetisoija / Demagnetisoija Gedore

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Magnetisoija erilaisten työkalujen kuten ruuvitalttojen, pinsettien ym. magnetisointiin ja demagnetisointiin.

Tuote lisätty
25.90 €
22.90 €

Ruuvitalttasarja viottuneille kannoille

2-osainen ruuvitalttasarja viottuneille ruuvinkannoille. Kuusikulmainen varsi, josta voi vääntää esim. jakoavaimella. Varustettu lyöntipäällä.

Tuote lisätty
16.21 €
12.90 €

Ruuvitalttasarja Wera Kraftform XXL 2 12-osainen

Supertarjous
Täydellinen valikoima laadukkaita Weran ruuvitalttoja. Valikoimassa 5 kpl suorauraisia, 3 kpl ristipäisiä ja 3 kpl Torx ruuvitalttoja sekä jännitteenkoetin. Suorauraisista 2 kpl on eristettyjä 1000V ja 2 kpl lyöntikaralla varustettuja ruuvitalttoja.

 

Tuote lisätty
102.47 €
79.90 €

Wera 393 S Bits-ruuvitalttakahva, taipuisa varsi

Weran korkealaatuinen taipusavartinen Bits-ruuvitalttakahva. Taipuisavartisella ruuvitaltalla ulottuu myös vaikeasti saavutettavissa oleviin kohteisiin. Ohuen bits-kärkipitimen rakenteen ansiosta erilaisia ruuviprofiileja voidaan käyttää myös erittäin ahtaissa työskentelykohteissa. Kraftform-monikomponenttipistoolikahva nopeaan työskentelyyn ja erityisen ergonomiseen ruuvaamiseen. Kuusikantainen kierimisenesto estää työkalua vierimästä pois.

Tuote lisätty
35.46 €
21.90 €

Wiha Magnetisoija / Demagnetisoija

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Wiha magnetisoijaa / demagnetisoijaa käytetään teräksestä valmistettujen terien ja terätyyppisten työkalujen magnetointiin ja magneettisuuden poistoon.

Tuote lisätty
15.95 €
13.90 €