Bahco 1446 puukko ruostumaton teräs

bahcotuote

Laadukas Bahcon yleispuukko 100 mm ruostumattomalla terällä. Kahva muovia. Puukko sopii tuppeen molemminpäin, joten sopii myös vasenkätisille. Tupessa vyöklipsi. Sekä kahvassa että tupessa oranssi huomioväri.

Tuote lisätty
7.05 €
4.90 €

Kipsilevyveitsi Fiskars Pro CarbonMax

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Fiskars Pro CarbonMax kipsilevyveitsi yhdistää kaksi yleisintä kipsilevytyökalua: veitsen ja pistosahan, jolla kipsilevyä on helppo leikata. Molemmat terät ovat työkalun samassa päässä ja ne ovat lukittavissa käyttöturvallisuuden parantamiseksi. Veitsen metallirunko on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vahvistetulla perällä napautat helposti leikatun kipsilevyn irti. Ergonominen SoftGrip-kahva on pitävä ja miellyttävä käyttää. Sisäänrakennettuun terien säilytystilaan mahtuu 3 vaihtoterää. Pakkaus sisältää yhden CarbonMax-terän, joka kestää jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.

Tuote lisätty
22.90 €

Kirvesmiehen puukko teroittimella, Fiskars

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Kirvesmiehen puukko ergonomisella kahvalla sekä vahvalla ja paksulla terällä. Sopii myös viilaamiseen ja purseiden poistoon. Kahvan iskupää kestää työskentelyn vasaran kanssa. Puukon tuppeen on integroitu teroitin, ja sen voi säätää oikea- tai vasenkätiseksi. Terä on ruostumatonta terästä. Pituus 219 mm.

Tuote lisätty
13.90 €

Kääntöveitsi Laser Tools 258-5658

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
"Mekaanikon " 2-osainen veitsi, mattoveitsi terällä sekä normaalilla terällä.

Tuote lisätty
23.00 €
19.90 €

Lenox Katkoteräveitsi/saha kipsi/metalli/puu

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Lenoxin laadukas saha kipsille/metallille/puulle. Erittäin kompakti saha, helposti taskussa kuljetettava. Sahassa on nappi, mitä painamalla terä tulee ulos rungosta, terän voi säätää kolmeen eri asentoon eri sahaustarpeita varten. Kestävä ja ergonominen alumiinirunko tekee käytöstä mukavaa, eikä rasita kättä.

Tuote lisätty
49.33 €
36.90 €

Puukko Bahco 2446 ruostumaton teräs, 2-komp. kahva

Laadukas Bahcon yleispuukko 100mm:n ruostumattomalla terällä. Pitävä 2-komponenttikahva. Puukko sopii tuppeen molemminpäin, joten sopii myös vasenkätisille. Tupessa vyöklipsi.

 

 

Tuote lisätty
9.20 €
5.90 €

Puukko Mora 511 hiiliteräs

Legendaarinen Mora-puukko. Hiiliteräs-terä. Muovi-kahva. Tupessa vyökiinnitys. Kokonaispituus 210 mm. Terän pituus 95 mm.

Tuote lisätty
4.90 €
3.90 €

Puukko Ruostumaton 210mm Kongsberg

Kongsbergin hyvälaatuinen yleispuukko ruostumattomalla terällä. Liukumaton kaksikomponenttinen iskunkestävä kahva sormisuojalla. Terän pituus 100 mm. Kokonaispituus 210 mm. Tuppi iskunkestävää muovia.

Tuote lisätty
4.90 €
3.90 €

Puukkosarja koristeveistoon 18-osainen PG

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-10 pv.
18-osainen askarteluveitsisarja muovisessa säilytysrasiassa. Katso sisältö alhaalta.

Tuote lisätty
18.50 €
16.90 €

Retkisaha+Eräpuukko Bahco Lap-Knife Laplander

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Täydellinen paketti retkeilijöille ja metsästäjille. Sahassa on kärkikarkaistu XT-hammastus joka sopii tuoreen ja kuivan puun sekä esim. luun sahaamiseen. Sahanterä on pinnoitettu kitkaa pienentävällä ruostesuojalla. Bahco Lap-Lander puukkossa on ruostumaton terästerä.

Tuote lisätty
35.09 €
28.90 €

Timpurin puukko teroittimella, Fiskars

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Puukko, jonka terä on yleispuukkoa ohuempi, kapeampi ja lyhyempi. Ergonominen Softgrip -kahva tekee puukosta mukavan käyttää. Puukon tuppeen on integroitu teroitin, ja sen voi säätää oikea- tai vasenkätiseksi. Terä on ruostumatonta terästä. Pituus 209 mm.

Tuote lisätty
13.90 €

Yleispuukko teroittimella, Fiskars

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Fiskarsin laadukas yleispuukko. Fiskars yleispuukon korkealaatuinen terä kestää vääntöä, mutta on silti riittävän ohut ja joustava hyvän leikkuutehon varmistamiseksi. Kahvan iskupää kestää työskentelyn vasaran kanssa. Puukon tuppeen on integroitu teroitin, ja sen voi säätää oikea- tai vasenkätiseksi. Terä on ruostumatonta terästä. Pituus 215 mm.

Tuote lisätty
12.90 €