Bahco KE18-01 Katkoteräveitsi 18mm

bahcotuote
Bahcon laadukas katkoteräveitsi 18mm terille. Terä rungon keskellä ja suljettu etuosa terän katkaisun helpottamiseksi.

 

Tuote lisätty
15.70 €
9.90 €

Bahco SQZ-Mini Mattoveitsi

Todella näppärä taskukokoinen "mattoveitsi". Terä tulee esiin liipasinta painamalla ja painuu piiloon vapautusnapista. Pituus 100 mm. Nopea ja yksinkertainen teränvaihto (kuva 2). Sisäänrakennettu teräsäiliö (kuva 3).

Tuote lisätty
13.50 €
10.90 €

Katkoteräveitsi 18mm Olfa L5

Laadukas "Heavy Duty" katkoteräveitsi. Soveltuu erityisesti ammattikäyttöön. Terän halkaisija 18 x 100 mm. Öljyn- ja haponkestävä. Nopea ja vaivaton terän vaihto. Ergonominen kumipinnoitettu otepitoalue.

 

Tuote lisätty
10.74 €
8.90 €

Kääntöveitsi Laser Tools 258-5658

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
"Mekaanikon " 2-osainen veitsi, mattoveitsi terällä sekä normaalilla terällä.

Tuote lisätty
23.00 €
19.90 €

Mattoveitsi Bahco Ergo KERU-01

Ergonominen mattoveitsi terämakasiinilla. Pitävä otepinta ja ergonominen työskentelyasento. Metallirunkoinen. Mukana 3 kpl teriä.

 

Tuote lisätty
23.28 €
14.90 €

Mattoveitsi Bahco KBSU-01

nyt lähtee työkalut edullisesti tooloutletista
Jäljellä 2 kpl
Taittoveitsimallinen mattoveitsi. Terän pikavaihto. Alumiinikahva, terä ja mekanismi ruostumatonta terästä. Terä lukittuu asentoon täysin avattuna. Avauspainike vahingossa tapahtuvan taiton estämiseksi.

 

 

 

Tuote lisätty
25.42 €
14.90 €

Mattoveitsi Bessey DBKPH

Taittoveitsimallinen mattoveitsi. Pituus 160mm. Terän pikavaihto.

 

Tuote lisätty
31.62 €
25.90 €

Mattoveitsi, kiinteäteräinen, Fiskars Pro CarbonMax

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Turvallinen ja helppokäyttöinen kiinteäteräinen mattoveitsi taittuvalla teräsuojuksella. Veitsen terä pysyy tukevasti paikoillaan, eikä terä pääse liikkumaan käytössä. Veitsen runko avautuu saranoiden avulla ja magneetti pitää terän paikoillaan, jotta sen vaihtaminen olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista. Pakkaukseen kuuluu yksi CarbonMax-terä, joka kestää jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.

Tuote lisätty
14.90 €

Mattoveitsi, taittuva, Fiskars Pro CarbonMax

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Turvallinen ja helppokäyttöinen taittuva mattoveitsi. Taittuvan rakenteensa ansiosta se on kompakti työkalu, joka ei vie ylimääräistä tilaa. Kaksinkertaisen terän varmistusmekanismin ansiosta terä ei pääse avautumaan vahingossa, mikä parantaa turvallisuutta, turvamekanismista huolimatta terän vaihtaminen on helppoa ja nopeaa - liu'uta terä ulos vapautuspainikkeella ja työnnä uusi terä tilalle. Pakkaus sisältää yhden CarbonMax-terän, joka kestää jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.

Tuote lisätty
16.90 €

Olfa SK-4 Turvaveitsi

Olfan turva-mallinen mattoveitsi. Terä pysyy ulkona vain sormella liipaisinta painamalla. Terä ei voi siten "unohtua" näkyviin. Kaksipuolinen terä.

 

 

Tuote lisätty
9.30 €
7.90 €

Olfa SK-6 Turvaveitsi AutoGuard

Japanilaisen Olfan korkealaatuinen turvaveitsi. Automaattinen teräsuoja, joka ponnahtaa esiin, kun veitsi nostetaan leikattavasta kappaleesta, esim. pahvilaatikosta. Terä pysyy ulkona vain sormella liipaisinta painamalla. Terä ei voi siten "unohtua" näkyviin.
HUOM! SK-6 veitsessä tulee käyttää pyöreäkulmaista RSKB-2 terää, jottei terä jää ulos veitsestä!

Tuote lisätty
14.26 €
11.90 €

Olfa SK-7 Turvaveitsi

Japanilaisen Olfan pienikokoinen turvaveitsi, jossa terän palautusjousi. Kiinteä terä. Veitsi on symmetrinen ja sopii siten sekä vasen- että oikeakätiselle. Terä pysyy ulkona vain sormella liipaisinta painamalla. Terä ei voi siten "unohtua" näkyviin esim. veitsi taskuun laitettaessa

Tuote lisätty
5.70 €
4.90 €

Säädettävä mattoveitsi, Fiskars Pro CarbonMax

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Fiskarsin säädettävä mattoveitsi, joka on suunniteltu turvalliseksi ja helppokäyttöiseksi. Terän liukumekanismin ansiosta terä ei pääse liukumaan ulos tai sisään vahingossa. Veitsen metallirunko on tukeva, tasapainotettu ja erittäin kestävä. Ergonominen SoftGrip-kahva on pitävä ja miellyttävä käyttää, ja veitsen sisäänrakennettuun terien säilytystilaan mahtuu 5 vaihtoterää. Pakkaus sisältää yhden CarbonMax -terän, joka kestää jopa 24 kertaa pidempään kuin perinteiset terät.

Tuote lisätty
17.90 €