Malco Beast SB48 Kattohuovanrepijä

Tuotekoodi: MALCO-SB48
USA:ssa valmistettu Malco Beast on yökalu vanhan huopakaton poistamiseen. Erittäin vankkarakenteinen "lapiomainen" työkalu, jonka vahvarakenteisessa lapio-osassa olevat pitkä hampaat työntyvät kattohuovan alle ja lyhyiden hampaiden avulla on nopeaa ja helppoa poistaa vanhat nauta. Riittävä paino auttaa työkalua työntymään huovan alle "lyötäessä".

161.20 €
119.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 3.5 kg

Malco Beast SB48 Kattohuovanpoistaja

  • pituus 1,2 m
  • leveys 225 mm
  • paino 3,2 kg

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Festool Systainer T-Loc SYS 2 VARI

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.  
SYSTAINER T-LOC, jossa kaksinkertainen, muunneltava solumuovirasteri, josta halutun muotoinen kappale voidaan murtaa irti. T-LOC on keskuskäyttösäädin, jolla teet suljennan, avauksen ja kytkennän vain yhdellä kääntöliikkeellä. Säästää erittäin paljon aikaa: T-LOC:n avulla voit avata SYSTAINER T-LOC -salkun irrottamatta sitä järjestelmästä.

Tuote lisätty
84.44 €
67.90 €

Tanos Systainer T-LOC 4 tarvike- ja työkalulaatikko

Tanos Systainer T-LOC -salkku koneille, käsityökaluille, lisävarusteille, pienosille ja muille työtarvikkeille. kasattavissa ja lukittavissa päällekäin. T-LOC on sen keskuskäyttösäädin, jolla teet suljennan, avauksen ja kytkennän vain yhdellä kääntöliikkeellä. Säästää erittäin paljon aikaa: T-LOC:n avulla voit avata salkun irrottamatta sitä järjestelmästä. Saatavana vaaleanharmaana Festool T-LOC SYS 4 TL Systainerina tästä

Tuote lisätty
69.00 €
63.90 €

Käsisaha Bahco Prizecut 550 mm

bahcotuote
Bahcon laadukas katkaisu- ja halkaisusaha eri puumateriaaleille. Yleishammastettu ja kärkikarkaistu. Ruuvattu muovinen kädensija. Terän pituus 550 mm / 22". Kahvassa kulmamerkinnät 90º ja 45º.

 

 

Tuote lisätty
9.50 €
6.90 €

Leica Lino L2P5 Ristiviivalaser

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Leica Lino L2P5 linjalaserissa yhdistyvät kaikki Linojen piste- ja linjalasereiden edut. Sen neljä pistettä ja kaksi linjaa ovat suorassa kulmassa toisiinsa. Hyvin varustettu L2P5 hoitaa monia tehtäviä.

 

Tuote lisätty
496.00 €
359.00 €

Bahco MTG 5m Rullamitta

bahcotuote
Bahcon edullinen ja laadukas 5 metrin rullamitta yleiskäyttöön. MTG sarjan taskumitoissa on yksinkertainen yksikomponenttirunko, luokka II korkealaatuinen nauha, joustava jousimekanismi, lukitus ja ruostumaton vyöklipsi. Nauhaleveys 19 mm.

 

 

Tuote lisätty
8.50 €
5.90 €

Bahco MTG 8m Rullamitta

bahcotuote
Bahcon edullinen ja laadukas 8 metrin rullamitta yleiskäyttöön. MTG sarjan taskumitoissa on yksinkertainen yksikomponenttirunko, luokka II korkealaatuinen nauha, joustava jousimekanismi, lukitus ja ruostumaton vyöklipsi. Nauhaleveys 25 mm.

 

 

Tuote lisätty
10.90 €
7.90 €

Merkkauslanka Irwin Strait-Line Speedline Pro 3X 30m

Korkealaatuinen Irwin merkintälankakela 3-kertaa nopeammalla kelauksella. Kevyt, mutta kestävä ABS-muovinen runko. Vahva 30 metrin nailon/polyesteri-lanka. Metallinen veivi. Koukun hammastus takaa hyvän tartunnan.

Tuote lisätty
20.14 €
15.90 €