Bahco 1RM/S5 Räikkälenkkisarja 5-osainen

bahcotuote

Bahcon 5-osainen sarja 1RM suunnanvaihdollisia räikkälenkkiavaimia. Sarjassa kaikki eniten käytetyy koot: 8, 10, 13, 17 ja 19mm. Räikkämekanismissa 72 hammasta, jolloin tarvitaan ainoastaan 5 asteen liikekulma. Räikkäavainpäässä on 13 asteen kallistus. Mutterinpysäytin, joka estää lenkkiavainta valumasta mutterista pois.

Tuote lisätty
124.31 €
67.90 €

Bahco 1RM/SH12 Räikkälenkkiavainsarja 8-19mm 12-os

Bahcon 12-osainen sarja räikkälenkkiavaimia. Sisältää koot 8 - 19 mm.

 

Tuote lisätty
204.70 €
159.90 €

Bahco S4RM/3T Räikkälenkkisarja

bahcotuote

Bahcon laadukas 3-osainen räikkälenkkisarja. Kolme avainta, joissa yhteensä 12 eri kokoa: 8-19mm.

Tuote lisätty
80.48 €
54.90 €

Lyöntiavainsarja Torx E18, E20, E24

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Torx-mallinen lyöntiavainsarja on suunniteltu helpottamaan jarrusatulan ruuvien avausta/kiristystä etu- ja perävaunuakseleissa MAN TGA-, TGS-, TGL-, TGM- ja TGX- malleissa. Lyöntiavain on varustettu 3/4" vääntiöllä ja siihen on kaiverrettu vääntömomentin muuntamisen kaava (tarpeellinen jatkovartta käytettäessä), jonka avulla jarrusatulan pulttien kiristäminen 3/4" momenttiavaimella oikeaan momenttiin valmistajan ohjeiden mukaisesti sujuu nopeasti ja helposti. Tätä työkalua käytettäessä ei ole tarpeen irrottaa raidetangon vartta. Sopii jarrusatuloille (torx-kannalla). Esim. MAN TGA, TGS, TGL, TGM ja TGX.

Tuote lisätty
309.00 €
294.90 €

Räikkälenkkiavainsarja E-Torx E6-E24 4-os Boxo B44 S4

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Boxon laadukas ja kattava E-Torx räikkälenkkiavainsetti. Sisältää räikkälenkkiavaimet koot: E6/E8, E10/E12, E14/E18 ja E20/E24.

Tuote lisätty
87.00 €
69.90 €

Räikkälenkkiavainsarja Wera 6000 Joker 11 Set 1

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vkoa.
11-osainen sarja laadukkaita kiintolenkkiavaimia tukevassa kotelossa. Kuusikulmaisille ruuveille ja -muttereille. Kiintopään metallinen pitolevy ehkäisee ruuvien ja muttereiden putoamista kirityksen alussa. Kiintoavaimen vaihdettavassa metallilevyssä erittäin kovat hampaat, jotka tarttuvat tehokkaasti ruuvin tai mutteriin ja vähentävät työkalun luiskahtamisvaaraa. Integroitu päätyvaste estää ruuvinkantaa liukumasta alaspäin, jolloin voimaa siirtyy enemmän. Kaksoiskuusiogeometria lukitsee avaimen ruuviin tai mutteriin ja vähentää siten työkalun luiskahtamisvaaraa. Kiintoavainpuolen 30 asteen palautuskulma vähentää avaimen kääntämistarvetta. Rengasavainpään hienohampainen (80 hammasta) räikkämekanismi toimii joustavasti myös ahtaissa tiloissa. Taontatavan ansiosta geometria siirtää momentin luotettavasti ja avaimen vääntöjäykkyys on hyvä. Valmistettu korkea-arvoisesta kromimolybdeeniteräksestä, jonka nikkelikromipinnoite suojaa työkalua tehokkaasti korroosiolta. Työkalujen tunnistusjärjestelmä "Take it easy": Värikoodaus oikean koon valintaan.

Tuote lisätty
471.20 €
349.90 €

Räikkälenkkiavainsarja Wera 6000/6002 Joker 6 Set 1

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vkoa.
Korkealaatuinen Wera Joker räikkälenkkiavainsarja. Tukevassa kotelossa 4 kpl avainta kiinto- ja räikkäpäällä, sama koko molemmissa päissä. 2 avainta, joiden päissä on erikokoiset kiintoavaimet. Kuusikulmaisille ruuveille ja -muttereille. Kiintopään metallinen pitolevy ehkäisee ruuvien ja muttereiden putoamista kirityksen alussa. Kiintoavaimen vaihdettavassa metallilevyssä erittäin kovat hampaat, jotka tarttuvat tehokkaasti ruuvin tai mutteriin ja vähentävät työkalun luiskahtamisvaaraa. Integroitu päätyvaste estää ruuvinkantaa liukumasta alaspäin, jolloin voimaa siirtyy enemmän. Kaksoiskuusiogeometria lukitsee avaimen ruuviin tai mutteriin ja vähentää siten työkalun luiskahtamisvaaraa. Kiintoavainpuolen 30 asteen palautuskulma vähentää avaimen kääntämistarvetta. Rengasavainpään hienohampainen (80 hammasta) räikkämekanismi toimii joustavasti myös ahtaissa tiloissa. Taontatavan ansiosta geometria siirtää momentin luotettavasti ja avaimen vääntöjäykkyys on hyvä. Valmistettu korkea-arvoisesta kromimolybdeeniteräksestä, jonka nikkelikromipinnoite suojaa työkalua tehokkaasti korroosiolta. Työkalujen tunnistusjärjestelmä "Take it easy": Värikoodaus oikean koon valintaan.

Tuote lisätty
259.16 €
219.90 €

Räikkälenkkiavainsarja Wera 6001 Joker Switch 11 Set 1

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-4 vkoa.
Sarja laadukkaita kiintolenkkiavaimia räikkämekanismilla. Joker-kiintolenkkiräikkäavain, jossa taivutettu räikkäpää ja suunnanvaihtovipu. Kiintopään metallinen pitolevy ehkäisee ruuvien ja muttereiden putoamista kirityksen alussa. Integroitu päätyvaste estää ruuvinkantaa liukumasta alaspäin, jolloin voimaa siirtyy enemmän. Kiintoavaimen vaihdettavassa metallilevyssä erittäin kovat hampaat, jotka tarttuvat tehokkaasti ruuvin tai mutteriin ja vähentävät työkalun luiskahtamisvaaraa. Kaksoiskuusiogeometria lukitsee avaimen ruuviin tai mutteriin ja vähentää siten työkalun luiskahtamisvaaraa. Kiintoavainpuolen 30 asteen palautuskulma vähentää avaimen kääntämistarvetta. Rengasavainpään hienohampainen (80 hammasta) ja suuntaa vaihtava räikkämekanismi toimii joustavasti myös ahtaissa tiloissa. Tarkka hyvin kuuluva räikkämekanismi. Vankan kaksiosaisen räikkämekanismin ansiosta työkalu on erittäin pitkäikäinen. Kiintoavaimen 15 asteen taivutus tekee työskentelystä turvallista korkeiden momenttien parissa. Taontatavan ansiosta geometria siirtää momentin luotettavasti ja avaimen vääntöjäykkyys on hyvä. Valmistettu korkea-arvoisesta kromimolybdeeniteräksestä, jonka nikkelikromipinnoite suojaa työkalua tehokkaasti korroosiolta. Työkalujen tunnistusjärjestelmä "Take it easy": Värikoodaus oikean koon valintaan.

Tuote lisätty
796.08 €
599.90 €

Räikkälenkkiavainsarja Wera Joker 4-osainen

Werrattomat Werat
Wera Joker on uusi innovatiivinen räikkälenkkisarja, jolla mutterit, pultit ja ruuvit asettuvat sinne minne pitääkin. Näin pultit ja mutterit eivät enää putoile niin helposti. Kiintoavaimessa on mutterin/ruuvinpidin, vaste estää liukumisen pään "yli" ja otteen irtoamisen, pienentynyt irtiliukumisriski kidan karkaistun levyn ansiosta sekä 30 asteen palautuskulma. Lenkkipään räikkämekanismissa on poikkeuksellisen tiheä 80-hampainen hammastus, mikä toimii myös ahtaissa paikoissa. Sarja sisältää koot 10, 13, 17 ja 19 mm.

 

 

Tuote lisätty
186.67 €
139.90 €