Wera Itsesäätyvä jakoavain 24-32mm (5/16"-1.1/4") 6004 Joker XXL

Tuotekoodi: WER05020102001

Supertarjous

-Wera 6004 Joker XXL Itsesäätyvä kiintoavain kattaa kaikki metriset ja tuumaiset kiinnikemitat vastaavissa käyttökohteissa. Portaattomasti liukuvien leukojen avulla voidaan korvata monta erikokoista kiintoavainta yhdellä. Avain säätyy automaattisesti asettaessasi sen kiinni pulttiin tai mutteriin. Integroitu vipumenkanismi puristaa mutterin tai pultin tukevasti leukojen väliin, mikä vähentää merkittävästi poisluiskahtamisen ja vahinkojen riskiä. Räikkätoiminto takaa nopean ja sujuvan ruuvauksen, ilman avaimen irrottamista pultista tai mutterista. Leukojen pienen hammastuksen ansiosta pystyimme toteuttamaan vain 30°:n palautuskulman. Poiketen perinteisistä pihdeistä, yksikahvainen rakenne yhdessä leukojen hammastuksen kanssa, mahdollistavat työskentelyn myös ahtaissa paikoissa. Säädettävä Joker 6004 on todellinen monitaituri ruuvaustöihin. Itsesäätyvä. Tehokas. Lukittuva.

104.16 €
64.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.8 kg

05020102001 Wera Itsesäätyvä kiintoavain 24-32x322mm 6004 Joker XXL

Ominaisuudet:

  • Leuat: 24-32x322mm
  • Automaattisten ja portaattomien rinnakkaisten leukojen ansiosta Joker-kiintoavain 6004 soveltuu kunkin käyttöalueen kaikille mitoille. Avain löytää vaaditun koon itsestään, kun se kiinnitetään mutteriin tai pulttiin.
  • Joker 6004:n rinnakkaiset, sileät leuat mahdollistavat voimakkaan puristusvoiman, ja estävät sen avulla mutterin tai pultin pään pyöristymisen jota voi esiintyä kulmat ylittävässä voimansiirrossa.
  • Kidan räikkätoiminto takaa nopean ja tasaisen ruuvauksen työkalua irrottamatta
  • Leukojen hammastus mahdollistaa ainoastaan 30 asteen palautuskulman.
  • Ripustusreiän ansiosta Joker voidaan ripustaa asianmukaisesti korjaamon seinälle.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Wera Itsesäätyvä jakoavain 10-13mm (7/16"-1/2") 6004 Joker S

Supertarjous

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Wera 6004 Joker S Itsesäätyvä kiintoavain kattaa kaikki metriset ja tuumaiset kiinnikemitat vastaavissa käyttökohteissa. Portaattomasti liukuvien leukojen avulla voidaan korvata monta erikokoista kiintoavainta yhdellä. Avain säätyy automaattisesti asettaessasi sen kiinni pulttiin tai mutteriin. Integroitu vipumenkanismi puristaa mutterin tai pultin tukevasti leukojen väliin, mikä vähentää merkittävästi poisluiskahtamisen ja vahinkojen riskiä. Räikkätoiminto takaa nopean ja sujuvan ruuvauksen, ilman avaimen irrottamista pultista tai mutterista. Leukojen pienen hammastuksen ansiosta pystyimme toteuttamaan vain 30°:n palautuskulman. Poiketen perinteisistä pihdeistä, yksikahvainen rakenne yhdessä leukojen hammastuksen kanssa, mahdollistavat työskentelyn myös ahtaissa paikoissa. Säädettävä Joker 6004 on todellinen monitaituri ruuvaustöihin. Itsesäätyvä. Tehokas. Lukittuva.

Tuote lisätty
59.52 €
35.90 €

Wera Itsesäätyvä jakoavain 16-19mm (5/8"-3/4") 6004 Joker L

Supertarjous

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Wera 6004 Joker L Itsesäätyvä kiintoavain kattaa kaikki metriset ja tuumaiset kiinnikemitat vastaavissa käyttökohteissa. Portaattomasti liukuvien leukojen avulla voidaan korvata monta erikokoista kiintoavainta yhdellä. Avain säätyy automaattisesti asettaessasi sen kiinni pulttiin tai mutteriin. Integroitu vipumenkanismi puristaa mutterin tai pultin tukevasti leukojen väliin, mikä vähentää merkittävästi poisluiskahtamisen ja vahinkojen riskiä. Räikkätoiminto takaa nopean ja sujuvan ruuvauksen, ilman avaimen irrottamista pultista tai mutterista. Leukojen pienen hammastuksen ansiosta pystyimme toteuttamaan vain 30°:n palautuskulman. Poiketen perinteisistä pihdeistä, yksikahvainen rakenne yhdessä leukojen hammastuksen kanssa, mahdollistavat työskentelyn myös ahtaissa paikoissa. Säädettävä Joker 6004 on todellinen monitaituri ruuvaustöihin. Itsesäätyvä. Tehokas. Lukittuva.

Tuote lisätty
81.84 €
49.90 €