Festool Selfclean-pölypussi SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5

Tuotekoodi: FESTOOL204308

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.
Pölypussit Festool imurimalleille CT MINI ja CT MIDI valmistusvuodesta 2019 lähtien. Täyttötilavuus 15 litraa. Pakkaus sisältää 5 kpl.

22.94 €
20.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.5 kg

204308 Festool Selfclean-pölypussi SC-FIS-CT MINI/MIDI-2/5

  • Helppo ja siisti pölyluokan L ja M työstöjätteiden poisto
  • Sopii optimaalisesti käytettäväksi CT MINI ja CT MIDI -imureiden kanssa valmistusvuodesta 2019 lähtien
  • optimaalinen pölypussin tilavuuden hyödyntäminen suodattimen tehokkaan puhdistuksen varmistavan Selfclean-suodatinmateriaalin avulla

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Festool CTM Midi I Järjestelmäimuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Uudessa M-pölyluokan CTL Midi I on paljon innovatiivisia ominaisuuksia. Se on varustettu imuletkun automaattisella tunnistuksella, helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä, sileällä imuletkulla ja tasaisella säilytystasolla, jolla voi pitää työkaluja ja tarvikkeita. Suodattimen manuaalinen puhdistus ja ulkokautta vaihdettava pääsuodatin mahdollistavat keskeytymättömän ja terveellisen työskentelyn. Sisäänrakennetun Bluetooth®-teknologian avulla järjestelmäimuri käynnistyy automaattisesti Bluetooth®-akun tai kauko-ohjaimen välityksellä. Sisälokero letkulle, SYSTAINER T-LOC -liitäntämahdollisuus sekä kätevä johtopidin varmistavat hyvän järjestyksen ja nopean työskentelyn.

Tuote lisätty
706.80 €
599.90 €

Siivoussetti Festool D 27/D 36 K-RS-Plus

Edullinen Perussiivoussetti Systainer-laukussa, joka sopii suoraan imurin päälle. Sisältää vakiotarvikkeet: muunneltava lattiasuulake 270 mm, huonekalusuulake 120 mm ja rakosuulake. Antistaattiset putket. Sopii useisiin Festool -imureihin.

Tuote lisätty
94.98 €
74.90 €