Festool Longlife LL-FIS-CT MINI/MIDI-2 Pölypussi

Tuotekoodi: FESTOOL204309

Tyhjennettävä LongLife -pölypussi Festool CT MINI ja CT MIDI -imureihin valmistusvuodesta 2019 lähtien. Kestävää, pitkäikäistä, 3-kerroksista polyesterikangasta. Voidaan käyttää vain imuroitaessa terveydelle vaarattomia pölyjä.

161.20 €
129.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.5 kg

Festool 204309 Longlife-pölypussi karkealle lialle tai pölylle LL-FIS-CT MINI/MIDI-2

  • Kuivien ja terveydelle vaarattomien pölylaatujen turvallinen poisto
  • voidaan käyttää vain imuroitaessa terveydelle vaarattomia pölyjä
  • kestävästä, pitkäikäisestä, 3-kerroksisesta polyesterikankaasta
  • ei sovellu hienojakoiselle pölylle
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Festool CTL Midi I Järjestelmäimuri

 Uudessa L-pölyluokan CTL Midi I on paljon innovatiivisia ominaisuuksia. Se on varustettu helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä, sileällä imuletkulla ja tasaisella säilytystasolla, jolla voi pitää työkaluja ja tarvikkeita. Suodattimen manuaalinen puhdistus ja ulkokautta vaihdettava pääsuodatin mahdollistavat keskeytymättömän ja terveellisen työskentelyn. Sisäänrakennetun Bluetooth®-teknologian avulla järjestelmäimuri käynnistyy automaattisesti Bluetooth®-akun tai kauko-ohjaimen välityksellä. Sisälokero letkulle, SYSTAINER T-LOC -liitäntämahdollisuus sekä kätevä johtopidin varmistavat hyvän järjestyksen ja nopean työskentelyn.

 

 

Tuote lisätty
582.80 €
494.90 €

Siivoussetti Festool D 27/D 36 K-RS-Plus

Edullinen Perussiivoussetti Systainer-laukussa, joka sopii suoraan imurin päälle. Sisältää vakiotarvikkeet: muunneltava lattiasuulake 270 mm, huonekalusuulake 120 mm ja rakosuulake. Antistaattiset putket. Sopii useisiin Festool -imureihin.

Tuote lisätty
94.98 €
74.90 €