Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Alto Aero 21-01 PC

Suurtyhjennys
Jäljellä 1 kpl
Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja kätevillä ominaisuuksilla. AERO 21 on kompakti ja helppo käyttää - se soveltuu erityisesti pienenpiin puhdistustöihin työpajoissa tai asiakkaan tiloissa. Se on kevyt imuri imuri teollisuuteen, auto- ja rakennusteollisuuteen puoliautomaattisella suodattimen puhdistuksella, ergonomisella muotoilulla ja kätevillä säilytysratkaisuilla.

 

Tuote lisätty
199.00 €
169.90 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Alto Aero 26-21 PC

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Aero 26 on pienikokoinen ja helppokäyttöinen -hyvä valinta pienimpiin puhdistustöihin huoltotiloissa tai asiakkaan tiloissa. Kevyt imuri työntekijöiden käyttöön teollisuudessa, autoteollisuus- ja rakennusalalla.

 

Tuote lisätty
332.00 €
269.90 €

Märkä-/kuivaimuri Nilfisk Attix 30-21 PC

Suurtyhjennys
Jäljellä 1 kpl
Nilfisk Attix 30 on hiljainen ja ketterä teollisuusmärkä- ja kuivaimuri huippu imuteholla. Täydellinen ratkaisu kirvesmiehille ja muille liikkuvassa työssä oleville ammattilaisille. Push&Clean suodatinpuhdistusjärjestelmä. Automaattinen On/Off sähkötyökalutoiminto käynnistää tai sammuttaa myös imurin.

Tuote lisätty
703.00 €
592.90 €

Nilfisk Multi II 50 Inox Märkä-/kuivaimuri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Multi II on oiva valinta esimerkiksi varastoon tai työpajaan, kun tarvitsee imuroida myös märkää ainetta. Multi II -märkä-/kuivaimuria voidaan pitää myös kiinteänä yksikkönä, sen suuren säiliökoon ansiosta. Puoliautomaattinen suodattimen puhdistustoiminto, jossa käänteinen ilmavirta puhdistaa suodattimen. Yhdessä suodattimenpuhdistuksen ilmaisimen kanssa Push & Clean toiminto tekee Multi II -imurista loistavan valinnan. Tämä takaa sen, että imuteho pysyy jatkuvasti korkeana. 

Tuote lisätty
265.00 €
239.90 €