Dunwore OZ-141D 7000 mg otsonaattori

Dunwore OZ-141D 7000 mg otsonaattoria voi käyttää mm. ulkorakennuksissa, ajoneuvoissa, asunnoissa, mökeillä, asuntoautoissa- ja vaunuissa ym. tiloissa. Tyypillisesti otsonaattoria käytetään esimerkiksi asunnoissa joissa on tupakoitu tai pidetty lemmikkejä, joista on jäänyt pinnoille hajuhaittoja, eikä normaali tuuletus/siivous auta.

Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori (Cl), jota käytetään yleisesti. Otsoni on myös tehokas hapetin, joka tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Tämän laitteen otsonin tuotto kykenee noin 110 m2 rakennuksen puhdistukseen. Käsittelyn jälkeinen tuuletus on pakollinen. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käsittelyn aloittamista.

Tuote lisätty
197.90 €
189.90 €

Dunwore OZ-150H 12 V 3500 mg otsonaattori auto/vene

Supertarjous
12 V tupakansytyttimeen liitettävä otsonointilaite/otsonaattori. Esim. autoon, mökille, asuntovaunuun, veneeseen ym. Otsonoinnilla voidaan poistaa tehokkaasti hajuhaittoja, esimerkiksi tupakanhajua tai kaatuneen juoman aiheuttamaa hajua. Laitteen tuotto riittää kaikkien Suomessa myytävien automallin puhdistukseen. Käsittelyn jälkeen kohde on tuuletettava. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa.
 

Tuote lisätty
109.90 €
79.90 €

Ilmanpuhdistaja 280W AMH 100

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Laadukas hyvillä ominaisuuksilla varustettu ilmanpuhdistin. Useita eri suodatinvaihtoehtoja. Suodattimien vaihto käy helposti ilman työkaluja. Energiatehokas radiaalipuhallin. Liitäntä Ø 200 mm letkulle.

Tuote lisätty
1 290.00 €
1 199.90 €

Ilmanpuhdistaja Nordpure

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Hajujen poistamiseen - hygienian hallintaan -puhdistamiseen.

Poistaa hajut ja haitalliset mikrobit ilmasta ja pinnoilta UV- valon avulla. Poistaa epämiellyttävät hajut sekä raikastaa ilman asunnoista, työpaikoilta, varastoista, ajoneuvoista ym. tiloista nopeasti ja tehokkaasti. Poistaa mikrobisaasteet ilmasta ja pinnoilta. Puhdistaa ilman ja poistaa monet tunnetut ilman välityksellä siirtyvät saasteet ja tuottaa puhtaampaa ja turvallisempaa hengitysilmaa.

Tuote lisätty
780.00 €
659.90 €

Otsonaattori Errecom Pure O Zone Machine

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin.
Italialisen Errecomin otsonaattori erityisesti ajoneuvojen sisätilojen hajunpuhdistamiseen. Poistaa tehokkaasti ja turvallisesti ei-toivotut hajut kuten tupakanhaju, eläinhajut, ummehtuneen tai homeen haju jne. Erittäin laadukas laite, jossa elektroninen tarkka ajastus. Huom! tuotto optimoitu nimenomaan pieniin tiloihin kuten autoihin eli tämä laite tekee otsonoinnin juuri oikealla annostuksella ja käyttöaikaa pidentämällä toimii toki myös suuremmissa tiloissa. Erinomainen hankinta autoliikkeille, -pesuloille, -fixareille tai vaikka autokerhoille tai yhteiskäyttöön kaveriporukalle. 

Lisätietoja valmistajan sivulta:
PURE OZONE MACHINE

 

Tuote lisätty
Kysy hintaa