Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator II

Tuotekoodi: ELGA3739-0000

Elga GasiQ Optimator® II on erikoisesti juurikaasulle tarkoitettu versio Elga GasiQ Optimator® -säätimestä. Tätä versiota käytetään silloin, kun suojakaasu ja juurikaasu otetaan samasta pullosta. Kaasun säästövaikutus on sama kuin Elga GasiQ Optimator®-säätimellä.

433.01 €
359.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 2.1 kg

3739-0000 Kaasumittari Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator II

ELGA Optimatorin® kaksivaiheinen säätö pitää kaasunvirtauksen erittäin tarkkana ja tasaisena myös pullonpaineen laskiessa. Erikoispakattu säädin on varustettu 5,0 ja 6,3 mm:n letkuille sopivalla letkukaralla.

 Kaasulaji  Argon / seoskaasut
 Pullon paine maks.  200 bar
 Liitäntä (pulloliitäntä)  W24,32x1/14"
 Liitäntä (ulostulo)  R3/8"
 Pullopainemittari  0-315 bar
 Virtausmittarit  0-34 l/min
 Paino  2,0 kg

ELGA Optimator® – mahdollisuus alentaa hitsauskustannuksia!

Useimmat, jotka työskentelevät MIG/MAG ja TIG-hitsauksen parissa, tietävät varsin hyvin mitä kilo hitsauslankaa maksaa. Harva kuitenkin tietää, että suojakaasu maksaa vähintään yhtä paljon metriltä valmista hitsisaumaa kohti laskettuna.
 
Uusi ELGA Optimator® on rakennettu vain yhtä tarkoitusta varten: vähentämään suojakaasun kulutustasi keskimäärin 30 %:lla. Muutamassa kuukaudessa saat takaisin ELGA Optimatoriin® sijoittamasi rahat - loppu on puhdasta voittoa! ELGA Optimator®
antaa optimaalisen suojakaasun virtauksen ensi sekunnista lähtien. Perinteinen paineensäädin sitä vastoin antaa tarpeettoman kovan aloituspuhalluksen ja siten myös tuhlaa tarpeettomasti suojakaasua. Pahimmassa tapauksessa se voi vastata jopa yli
50% koko kaasunkulutuksesta. Mitä enemmän lyhyitä saumoja, sitä enemmän kaasua menee hukkaan ja sitä enemmän säästät vaihtamalla ELGA Optimatoriin®. 
 
ELGA Optimator® antaa optimaalisen aloitusvirtauksen, joka on n. 1/4 perinteisen säätimen aloitusvirtauksesta. Tällä säästetään suuret määrät suojakaasua. Tasainen aloitusvirtaus poistaa sitä paitsi aloitushuokosen, kun hitsausta häiritsevä turbulenssi
jää pois aloituksesta. ELGA Optimator® voidaan varustaa myös lukittavalla kaasunvirtauksella. Tällä varmistetaan korkea ja mahdollisimman tasainen sauman laatu. ELGA Optimatoria® on saatavana sekä pulloliitännällä että ulosottopisteenä (ks. s. 8).
ELGA Optimatorin® varhaisempia versioita on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita, joten tiedämme tuotteen luotettavuuden. Selvitä mitä maksat suojakaasusta ja hitsauslangasta, ja ota yhteys Masinoon. Autamme sinut taloudellisempaan hitsaukseen.
Hämmästyt kuinka nopeasti ELGA Optimator® maksaa itsensä takaisin.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Kaasunvirtausmittari / testipilari

Tarkan virtauksen mittaamiseen hitsauspistoolin kaasusuuttimesta.

Tuote lisätty
19.50 €
12.90 €

TIG-elektrodit

Erittäin laaja valikoima korkealaatuisia Binzel ja Esab TIG-elektrodeja eri materiaalien hitsaamiseen.
HUOM! osa tilaustuotteita. Katso saatavuus taulukosta.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

 

Tuote lisätty
2.50 €

Tig-polttimen kulutusosat Esab, Kemppi, Binzel, Weldcraft yms. polttimiin

Korkealaatuiset Esab ja Binzel-kulutusosat Tig-hitsauspolttimiin, joissa on Weldcraft WP-17 tyyppiset kulutusosat. Sopivat mm. Esab, Kemppi, Binzel, Weldcraft polttimiin. Katso vastaavuudet taulukosta.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.
MItat kuvassa "noin"-mittoja.

Tuote lisätty
5.90 €