Paineensäädin AGA Unicontrol 500 AR, T, HE, 10BA

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Laadukas Agan Unicontrol 500 paineensäädin argonille, typille, heliumille ja misonille. Paineensäätimessä on pullopainemittari ja virtausmittari, joissa virtaus ilmoitetaan baareina. Kaasun virtausta säädetään kätevästi yhdellä säätönupilla. Kuusiokantamutteri-kiinnitys.

Tuote lisätty
210.00 €
199.90 €

Paineensäädin AGA Unicontrol 500 AR/HT

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Laadukas Agan Unicontrol 500 käsikiristeinen paineensäädin argonille, typille ja heliumille. Paineensäätimessä on pullopainemittari ja virtausmittari, jossa virtaus ilmoitetaan litroina minuutissa. Kaasun virtausta säädetään kätevästi yhdellä säätönupilla.

Tuote lisätty
149.00 €
141.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu 2-pilari

Kahdella rotametrilla varustettu virtaussäädin esim. putkien TIG-hitsaukseen, jolloin myös juurisuojakaasulle saadaan letkutus ja säätö omasta pilarista.

Tuote lisätty
181.04 €
162.90 €

Virtaussäädin argon/seoskaasu AGA Ryval

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
AGA Ryval -paineensäädin on tarkoitettu MIG/MAG- ja TIG-hitsaukseen argonille ja argonseoksille.

Tuote lisätty
99.08 €
79.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Maxex

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Korkealuokkainen hitsauskaasun virtaussäädin Argonille ja seoskaasuille. Suuri kapasiteetti. Sisäänrakennettu turvaventtiili, joka suojaa äkillisen paineennousun aiheuttamilta vahingoilta. Mittakellot varustettu kumisuojilla.

Tuote lisätty
117.68 €
99.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Minex

Edullinen perusmittari argonille ja seoskaasuille. ELGA Minex on kehitetty erityisesti pienille ja keskisuurille kaasunvirtauksille. Minex pitää paineen tasaisena ja virtauksen vaihtelut pienen toleranssin sisällä. Minexissä on sisäänrakennettu turvaventtiili joka suojaa äkillisen paineennousun aiheuttamilta vahingoilta.

Tuote lisätty
98.83 €
83.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Elga GasiQ Optimator

Kaksivaiheinen paineensäädin laadukkaaseen suojakaasuhitsaukseen. ELGA Optimatorin® erittäin herkkä toinen vaihe poistaa aloituspuhalluksen, joka normaalisti syntyy kaasukaarihitsauksen aloitusvaiheessa. Aloituspuhalluksen poistuminen vähentää suojakaasun kulutusta jopa yli 50 %. Alhaisempi kaasunkulutus vähentää myös pullonvaihtoihin kuluvaa alkaa, mikä osaltaan lisää hitsauksen tehollista työaikaa. Lisäksi saavutetaan parempi hitsin laatu, koska aloituksen huokosvaara pienenee.

Tuote lisätty
339.25 €
289.90 €

Virtaussäädin argon/seoskaasu Harris 601

Lincoln-konserniin kuuluvan Harris:n edullinen virtausmittari argonille ja seoskaasuille kevyeen ammattikäyttöön ja harrastajalle. Sopii käytettäväksi Woikoski ja Aga maks. 230 bar:n pulloissa. Vaativaan ammattikäyttöön soveltuu paremmin Harris 801-sarjan säädin.

Tuote lisätty
68.57 €
59.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Harris 801

Legendaarinen Harris virtausmittari argonille ja seoskaasuille (mm. Aga Mison, Woikoski SK-18, SK-25), joissa paine maks. 230 bar.. Sintrattu metallisuodatin karassa sekä ulostulonipassa estää roskien joutumisen säätimen sisään. Kuminen mittarinsuojus lisävarusteena. Mittakellot ja kalvosarja saatavana varaosana.

 

Tuote lisätty
109.86 €
95.90 €

Virtaussäädin Argon/seoskaasu Oxyturbo MaxySmart

Italialaisen Oxyturbon edullinen virtaussäädin argonille ja seoskaasuille. 

Tuote lisätty
58.90 €
53.90 €