MIG / TIG / puikko-hitsauskone Telwin Technomig 215 Dual Synergic Inverter

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Nyt kolme konetta yhdessä! Ja vieläkin enemmän tehoa!
Italiassa valmistettu Telwinin synerginen yhdistelmähitsauskone MIG-, TIG- ja puikkohitsaukseen. Uuden One Touch LCD-teknologian ansiosta erittäin helppo säädettävä. Sopii myös ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaukseen sekä CuSi-kaarijuottoon. Soveltuu myös kaasuttomaan ydintäytelankahitsaukseen. 
HUOM! TIG-poltin ja puikkokaapeli ei sisälly toimitukseen.

Tuote lisätty
1 078.80 €
987.90 €

Telwin Tecnica TIG 190 DC-LIFT VRD TIG-hitsauskone varustein

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Italialaisen Telwinin yksivaiheinen, pienikokoinen ja kevyt invertteri TIG- ja puikkohitsaukseen. Invertteritekniikan ansiosta kevyt ja helppo liikutella. Hitsausvirta-alue 10-170 A. HF- tai LIFT-sytytys, 2/4-tahti, lopetusvirransäätö. Sytytyspulssi (Hot Start), dynaaminen valokaaren säätö (Arc Force) ja tarttumisenestotoiminto (Anti Stick).
Tasavirta (DC) Tig-hitsauskoneet eivät sovellu alumiinin hitsaukseen.

 

Tuote lisätty
558.00 €
539.90 €

Wameta DC TIG 180 Pulse TIG-hitsauskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Tig- ja puikkohitsaukseen soveltuva hitsausinvertteri. Moderni teknologia helpottaa hitsaustyötä ja parantaa hitsien laatua. Pulssi-TIG-hitsaus helpottaa erityisesti ohuiden materiaalien hitsausta. Soveltuu teräksen ja ruostumattoman hitsaukseen. Tasavirta (DC) Tig-hitsauskoneet eivät sovellu alumiinin hitsaukseen. Sytytyspulssi (Hot Start), dynaaminen valokaaren säätö (Arc Force) ja tarttumisenestotoiminto (Anti Stick).

Tuote lisätty
1 097.00 €
889.90 €