Kemppi Minarc 150 Classic Puikkohitsauskone + Kemppi automaattihitsausmaski

Kaupan päälle Kempin automaattihitsausmaski! 
Kempin Klassikko! Minarcin kohdalla erinomainen suorituskyky ei ole liioittelua. Sen kaikki ominaisuudet on suunniteltu liikkuvan hitsaajan tarpeisiin. Koon, painon ja suorituskyvyn suhteessa Minarc ei löydä vertaistaan. Minarc sopii hyvin työmaakäyttöön. Sitä voi käyttää joko verkkovirralla tai generaattorilla.

 

Tuote lisätty
874.35 €
669.90 €

Kemppi Minarc Evo 180 hitsauskone

Minarcin kohdalla erinomainen suorituskyky ei ole liioittelua. Minarc Evo 180:n kaikki ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan liikkuvan ammattihitsaajan tarpeita. Koon, painon ja hitsauslaadun suhteen Minarcille ei löydy vertaista. Se sopii hyvin työmaakäyttöön, sillä Minarc Evo 180 toimii tehokkaasti sekä verkkovirralla että generaattorilla, jopa erikoispitkiä syöttövirtakaapeleita käytettäessä. Minarc Evo on kevyt kannettava, joten voit useimmiten viedä kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa.

Toimituspaketti sisältää maadoitus- ja hitsauskaapelit (3 m) ja olkahihnan.

Tuote lisätty
921.30 €
749.90 €

MIG / TIG / puikko-hitsauskone Telwin Technomig 215 Dual Synergic Inverter

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Nyt kolme konetta yhdessä! Ja vieläkin enemmän tehoa!
Italiassa valmistettu Telwinin synerginen yhdistelmähitsauskone MIG-, TIG- ja puikkohitsaukseen. Uuden One Touch LCD-teknologian ansiosta erittäin helppo säädettävä. Sopii myös ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaukseen sekä CuSi-kaarijuottoon. Soveltuu myös kaasuttomaan ydintäytelankahitsaukseen. 
HUOM! TIG-poltin ja puikkokaapeli ei sisälly toimitukseen.

Tuote lisätty
1 078.80 €
987.90 €

Migatronic Delta 140 E Puikkohitsausinvertteri

tooloutletin kesäkampanjasta työkalut kesätarjouksin!
Jäljellä 2 kpl
Tanskalaisen Migatronicin luotettava puikkohitsauslaite (MMA) kaikenlaisten teräslajien ja -seosten laadukkaaseen hitsaukseen aina 3,25 mm hitsauspuikkokokoon saakka. Hot Start ja Arc Power -toiminnot. Jännitteenvaihtosuoja.

Tuote lisätty
399.00 €
349.90 €

Migatronic Focus Stick 120 E PFC Puikkohitsausinvertteri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Tanskalaisen Migatronicin pienikokoinen, kätevä ja kannettava MMA-hitsauskone, joka soveltuu erinomaisesti harrastehitsauksiin sekä pieniin korjaustöihin. Koneen loistavat sytytysominaisuudet takaavat vakaan valokaaren, ja niiden ansiosta koneella voidaan hitsata useimmilla elektrodeilla, joiden halkaisija on enintään 3,2 mm. Koneessa voi voi säätää elektrodin kiinnikkeen plus- tai miinusnapaiseksi. Myös yksinkertaiset TIG-hitsaustyöt ovat mahdollisia raapaisusytytyksen ansiosta. Migatronic Focus Stick 120 E on yksivaiheinen (230 V) kone, jossa on PFC-toiminto (Power Factor Correction, tehokertoimen korjaus), jonka ansiosta voi hitsata pitkillä virtajohdoilla tai käyttää virranlähteenä generaattoria.

Tuote lisätty
369.00 €
329.90 €

Migatronic Focus Stick 161 E PFC Puikkohitsausinvertteri

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Tanskalaisen Migatronicin luotettava ja helposti siirrettävä puikkohitsaus / MMA-laite. Koneessa on PFC-toiminto (Power Factor Correction, tehokertoimen korjaus), jonka ansiosta voi hitsata pitkillä virtajohdoilla tai käyttää virranlähteenä generaattoria. Koneella voidaan hitsata useimpia elektrodeja, ja sen jännitteensietoalue on 40 - +10%. Hitsauspuikko säädettävissä plus- tai miinusnapaiseksi.

Tuote lisätty
499.00 €
449.90 €

Migatronic Focus TIG 200 AC/DC HP Hitsauskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Tanskalaisen Migatronicin korkealaatuinen Focus TIG 200 hitsauskone tarjoaa kolme laitetta yhdessä, ja sillä voidaan TIG-hitsata kaikkia materiaaleja, myös alumiinia. TIG-pulssitoiminnon ansiosta hitsisulan hallinta on helpompaa, HF/LIFTIG-toiminnon avulla sytytys voi tapahtua suurtaajuuden kanssa tai ilman sitä, MMA eli puikkohitsauksen ansiosta hitsaaminen onnistuu useimmilla elektrodeilla. Focus TIG 200 -kone toimitetaan MIGA Super Blue -volframielektrodilla, jonka sytytys- ja uudelleensytytysominaisuudet ovat erinomaiset ja jota voidaan käyttää kaikenlaisille materiaaleille.

Tuote lisätty
2 790.00 €
2 499.90 €

Migatronic Rally MIG 161i MIG- ja puikkohitsauskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
RallyMIG 161i on kätevä ja monipuolinen kannettava hitsauslaite. Se on pienikokoinen monitoimikone, joka on suunniteltu ensisijaisesti MIG-hitsaukseen, mutta myös sekä puikkohitsaukseen että TIG-hitsaukseen (raapaisupolttimella). RallyMIG 161i on moderni yksivaiheinen 230 V:n invertterikone, joka sopii sekä työpajassa että paikan päällä tapahtuvaan hitsaukseen.

 

 

Tuote lisätty
1 090.00 €
999.90 €

Most Fanmig 175i MIG- ja puikkohitsauskone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Pienikokoinen ja kevyt synerginen invertterihitsauskone, jolla monipuoliset hitsausmahdollisuudet: Mig, puikko (MMA) ja Tig. Paino vain 12,8 kg, varustein noin 19 kg.

Tuote lisätty
1 054.00 €
759.90 €

Puikkohitsausinvertteri Migatronic Focus 160 E

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Tanskalaisen Migatronicin luotettava puikkohitsauslaite (MMA). Laitteella voidaan hitsata useimpia elektrodeja ja sen jännitteensietoalue on 40 - +10%. Hitsaaja voi säätää hitsauspuikon kiinnikkeen plus- tai miinusnapaiseksi

Tuote lisätty
599.00 €
549.90 €

Puikkohitsausinvertteri Timco Mi250MMA

Timcon Mi250MMA 2 in 1 on helppokäyttöinen IGBT-teknologialla varustettu puikkohitsauslaite, joka soveltuu sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Hitsauslaite on erittäin kompaktin kokoinen, kevyt ja silti tehokas. Hitsauslaitetta on helppo kantaa mukana ja liikutella työn edetessä. Hitsauslaitetta voidaan käyttää esimerkiksi Kiporin generaattorin avulla rakennustyömailla.

Tuote lisätty
189.00 €
179.00 €

Puikkohitsausinvertteri Wameta 166 Pro TIG-polttimella

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Tehokas ja nykyaikainen puikkohitasusinvertteri TIG-polttimella (nosto-TIG -sytytys). Puikkohitsausta helpottavat sytytysvirtapulssi, hitsauksen aikainen valkoaaren valvonta sekä puikon tarttumista estävä toiminto. Koneessa on myös VRD-toiminto, jolla saadaan tyhjäkäyntijännitettä laskettua mahdollisimman matalalle tasolle. Tämä parantaa hitsaajan turvallisuutta esimerkiksi hitsattaessa sisällä säiliössä. Koneen paloaikasuhde on korkea.

Tuote lisätty
385.00 €
319.90 €

Puikkohitsauskone Strong Arc 160 PFC

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Yksivaiheinen, pienikokoinen ja kevyt invertteri puikkohitsaukseen ja TIG-hitsaukseen käytettäväksi raapaisu TIG kanssa. Soveltuu peruspuikoille, rutiilipuikoille ja ruostumattomille teräspuikoille. Varustettu PFC-toiminnolla (Power Factor Correction) mikä takaa koneelle hyvän hyötysuhteen sekä mahdollistaa esim. pitempien jatkojohtojen käytön. Invertteritekniikan (IGBT) ansiosta kevyt ja helppo liikutella. Hitsaaja voi säätää hitsauspuikon kiinnikkeen plus- tai miinusnapaiseksi.

Tuote lisätty
299.00 €
274.00 €

Telwin Force 125 Puikkohitsausinvertteri

ITelwinin Italiassa valmistettu yksivaiheinen, pienikokoinen ja kevyt invertteri puikkohitsaukseen. Nopeus ja säätötarkkuus takaavat erinomaisen hitsaustuloksen kaikentyyppisillä hitsauspuikoilla. Invertteritekniikan ansiosta kevyt ja helppo liikutella. Vakaa hitsausvirta päävirran vaihtelusta huolimatta. Hitsausvirta-alue 10-80 A. Sytytyspulssi (Hot Start), dynaaminen valokaaren säätö (Arc Force) ja tarttumisenestotoiminto (Anti Stick).

 

Tuote lisätty
199.00 €
149.90 €

Telwin Force 145 Puikkohitsausinvertteri + Tiger-hitsausmaski

Italialaisen Telwinin yksivaiheinen, pienikokoinen ja kevyt invertteri puikkohitsaukseen. Nopeus ja säätötarkkuus takaavat erinomaisen hitsaustuloksen kaikentyyppisillä hitsauspuikoilla. Invertteritekniikan ansiosta kevyt ja helppo liikutella. Vakaa hitsausvirta päävirran vaihtelusta huolimatta. Hitsausvirta-alue 10-130 A. Sytytyspulssi (Hot Start), dynaaminen valokaaren säätö (Arc Force) ja tarttumisenestotoiminto (Anti Stick). Mukana Tiger-hitsausmaski.

 

Tuote lisätty
219.00 €
199.90 €

Timco Fi200MMA hitsausinvertteri

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Timcon Fi200MMA on helppokäyttöinen IGBT-teknologialla varustettu puikkohitsauslaite, joka soveltuu sekä harrastus- että ammattikäyttöön.
Hitsauslaite on erittäin kompaktin kokoinen, kevyt ja silti tehokas. Hitsauslaitetta on helppo kantaa mukana ja liikutella työn edetessä. Hitsauslaitetta voidaan käyttää generaattorin avulla paikoissa jossa sähköä ei ole saatavilla.
IGBT-transistorin teho on moninkertainen MOSFETiin verrattuna, joten laitteissa voidaan käyttää yhtä IGBT-transistoria usean MOSFETin sijaan.
Hot start - Tämä toiminto helpottaa valokaaren sytyttämistä, sillä jännite nousee automaattisesti valokaarta sytytettäessä. Sytytyksen jälkeen laite palaa automaattisesti aiemmin säädettyyn jännitteeseen.

Tuote lisätty
147.90 €
129.90 €

Wameta MiniMIG + MMA 185 MIG- ja puikkohitsauskone

poistotuote
Jäljellä 2 kpl
Wametan yhdistelmäkoneessa toteutuvat nykyaikaisen MIG/MAG- ja puikkohitsauskoneen parhaat ominaisuudet: joustavuus ja keveys sekä invertterivirtalähteen monipuoliset säätömahdollisuudet. Koneella voi hitsata useilla eri prosesseilla. MIG/MAG napaisuudenvaihto mahdollistaa hitsaamisen myös kaasuttomalla täytelangalla. Sytytysarvot ja kaaridynamiikka säätyvät automaattisesti.

 

 

Tuote lisätty
790.00 €
499.90 €