Derustit 4020 peittaustahna 2kg

Derustit 4020 peittaustahna on standardi-tuote pensselipeittaukseen. Pastamainen. Poistaa nopeasti ja varmasti hehkutushilseen, päästövärit ja ferriittilian hitsaussaumoilta sekä niihin liittyviltä pinnoilta kaikista austeniittisista seosteräksistä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä tai sekoitettava esim. puulastalla. Tuotteen on annettava vaikuttaa 30 – 120 minuuttia huoneenlämmössä. Ei saa käyttää korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringon valossa. Tuote levitetään n. 2 mm paksuudelta. Käsittelyn jälkeen pestään pois vedellä (vähintään 120 bar). HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
42.16 €
36.90 €

Derustit 4120 Turbo peittaustahna 2kg

Derustit 4120 nopeampi ja voimakkaampi peittaustahna kuin 4020. Vaikutusaika jopa vain n. 10 minuuttia. Tuote on tarkoitettu erittäin vaativille pinnoille. Lopputulos on kirkkaampi kuin 4020:llä. Pastamainen. Poistaa nopeasti ja varmasti hehkutushilseen, päästövärit ja ferriittilian hitsaussaumoilta sekä niihin liittyviltä pinnoilta kaikista austeniittisista seosteräksistä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä tai sekoitettava esim. puulastalla. Ei saa käyttää korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringon valossa. Tuote levitetään n. 2 mm paksuudelta. Käsittelyn jälkeen pestään pois vedellä (vähintään 120 bar). HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
54.68 €
47.90 €

Hitsauslanganpuhdistin

Asennetaan yksinkertaisella puristimella suoraan hitsauslankaan, parhaiten syöttölaitteen eteen. Puhdistaja kerää mahdollisen öljyn, pölyn ja muut hiukkaset, jotka voivat häiritä hitsauslangan syöttöä. Mukana puristin ja 4 puhdistushuopaa. Sopii kaikille langanpaksuuksille ja merkeille.

Tuote lisätty
20.96 €
18.90 €

Juurisuojatahna Polar-Flux CH 750g

Juurisuojapasta on tarkoitettu käytettäväksi ruostumattomien terästen MIG- ja TIG hitsauksessa (nikkelipitoisuus enintään 20 %). Ruostumattomien putkien hitsauksessa on erittäin tärkeää suojata hitsin juuren puoli, ksoka se joutuu kosketukseen korroosiota aiheuttavan aineen kanssa. Jos juurisuojakaasun käyttö on vaikeaa jossain paikaassa niin voidaan käyttää juurisuojatahnaa. Tahna suojaa hitsin juurta hapettumiselta ja toimii samalla myös hitsauksen juuritukena. Vain ammattikäyttöön.
HUOM! Lue erityisohjeet ja käyttöturvallisuustiedote ennen käyttöä! Käyttö edellyttää tehokasta ilmanvaihtoa sekä suojavarustusta, kuten hengityssuojain, suojakäsineet, kasvonsuojain ja suojavaatetus.

Tuote lisätty
98.00 €
72.90 €

Neutralointitahna Tacab 2,5kg

Neutralointitahnalla poistetaan peittaustahnan haitalliset vaikutukset pinnalta käytön jälkeen. Käsittely muuttaa peittaustahnajäämät vaarattomaksi vesiliukoiseksi fluoriitiksi. Neutralointitahna on lievästi emäksinen eikä sisällä myrkyllisiä ainesosia. Vain ammattikäyttöön. Käyttö edellyttää tehokasta ilmanvaihtoa sekä suojavarustusta, kuten hengityssuojain, suojakäsineet, kasvonsuojain ja suojavaatetus.

Tuote lisätty
47.33 €
39.90 €

Pelox P-AL 2kg Peittaustahna

Pelox P-AL tahna on erittäin tehokas hajuton peittaustahna alumiinille ja ns. keltametalleille. Poistaa hapettumat ja tummentumat. Tekee peitatusta pinnasta tasaisen kirkkaan. Sopii myös muille metalleille (esim. kupari, titaani) ja metalliseoksille (esim. messinki, pronssi).
HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Pelox käyttöturvatiedotteet löydät tästä

Tuote lisätty
69.69 €
59.90 €

Pelox TS-K 2000 Red 2kg Peittaustahna

Pelox TS-K 2000 on typpi- ja fluorivetyhappopohjainen ruostumattomien terästen peittaustahna, jossa punainen väriaine on sekoitettu valmiiksi. Poistaa ruostumattomien ja hapon kestävien terästen pinnasta ja hitsaussaumoista lämmöstä aiheutuneet värimuutokset, hitsausjäänteet, ruosteen. Parantaa ruostumattomien- ja haponkestävien terästen korroosion kestävyyttä. Tekee peitatuista pinnoista sileitä ja metallisen harmaita.
HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Pelox käyttöturvatiedotteet löydät tästä

Tuote lisätty
60.51 €
49.90 €

Pelox TS-K spezial Red 2kg Peittaustahna

Pelox TS-K spezial on erityisesti korkeasti seostetuille ruostumattomille teräksille tehty peittaustahna, jossa punainen väriaine on sekoitettu valmiiksi. Poistaa ruostumattomien ja hapon kestävien terästen pinnasta ja hitsaussaumoista lämmöstä aiheutuneet värimuutokset, hitsausjäänteet, ruosteen. Parantaa ruostumattomien- ja haponkestävien terästen korroosion kestävyyttä. Tekee peitatuista pinnoista sileitä ja metallisen harmaita.
HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. ;Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Pelox käyttöturvatiedotteet löydät tästä

Tuote lisätty
69.69 €
59.90 €