Derustit 4020 peittaustahna 2kg

Derustit 4020 peittaustahna on standardi-tuote pensselipeittaukseen. Pastamainen. Poistaa nopeasti ja varmasti hehkutushilseen, päästövärit ja ferriittilian hitsaussaumoilta sekä niihin liittyviltä pinnoilta kaikista austeniittisista seosteräksistä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä tai sekoitettava esim. puulastalla. Tuotteen on annettava vaikuttaa 30 – 120 minuuttia huoneenlämmössä. Ei saa käyttää korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringon valossa. Tuote levitetään n. 2 mm paksuudelta. Käsittelyn jälkeen pestään pois vedellä (vähintään 120 bar). HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
39.68 €
34.90 €

Derustit 4120 Turbo peittaustahna 2kg

Derustit 4120 nopeampi ja voimakkaampi peittaustahna kuin 4020. Vaikutusaika jopa vain n. 10 minuuttia. Tuote on tarkoitettu erittäin vaativille pinnoille. Lopputulos on kirkkaampi kuin 4020:llä. Pastamainen. Poistaa nopeasti ja varmasti hehkutushilseen, päästövärit ja ferriittilian hitsaussaumoilta sekä niihin liittyviltä pinnoilta kaikista austeniittisista seosteräksistä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä tai sekoitettava esim. puulastalla. Ei saa käyttää korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringon valossa. Tuote levitetään n. 2 mm paksuudelta. Käsittelyn jälkeen pestään pois vedellä (vähintään 120 bar). HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
52.08 €
45.90 €

Hitsauslanganpuhdistin

Asennetaan yksinkertaisella puristimella suoraan hitsauslankaan, parhaiten syöttölaitteen eteen. Puhdistaja kerää mahdollisen öljyn, pölyn ja muut hiukkaset, jotka voivat häiritä hitsauslangan syöttöä. Mukana puristin ja 4 puhdistushuopaa. Sopii kaikille langanpaksuuksille ja merkeille.

Tuote lisätty
20.96 €
18.90 €

Pelox P-AL 2kg Peittaustahna

Pelox P-AL tahna on erittäin tehokas hajuton peittaustahna alumiinille ja ns. keltametalleille. Poistaa hapettumat ja tummentumat. Tekee peitatusta pinnasta tasaisen kirkkaan. Sopii myös muille metalleille (esim. kupari, titaani) ja metalliseoksille (esim. messinki, pronssi).
HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
69.69 €
59.90 €

Pelox TS-K 2000 Red 2kg Peittaustahna

Pelox TS-K 2000 on typpi- ja fluorivetyhappopohjainen ruostumattomien terästen peittaustahna, jossa punainen väriaine on sekoitettu valmiiksi. Poistaa ruostumattomien ja hapon kestävien terästen pinnasta ja hitsaussaumoista lämmöstä aiheutuneet värimuutokset, hitsausjäänteet, ruosteen. Parantaa ruostumattomien- ja haponkestävien terästen korroosion kestävyyttä. Tekee peitatuista pinnoista sileitä ja metallisen harmaita.
HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
60.51 €
49.90 €

Pelox TS-K spezial Red 2kg Peittaustahna

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Pelox TS-K spezial on erityisesti korkeasti seostetuille ruostumattomille teräksille tehty peittaustahna, jossa punainen väriaine on sekoitettu valmiiksi. Poistaa ruostumattomien ja hapon kestävien terästen pinnasta ja hitsaussaumoista lämmöstä aiheutuneet värimuutokset, hitsausjäänteet, ruosteen. Parantaa ruostumattomien- ja haponkestävien terästen korroosion kestävyyttä. Tekee peitatuista pinnoista sileitä ja metallisen harmaita.
HUOM! Tavalliset pensselit eivät kestä peittaustahnakäytössä. Peittauskemikaaleille sopivat pensselit tästä

Tuote lisätty
69.69 €
59.90 €