Lasinhiontasetti 125mm Mirka KITGLASS125

Mirkan lasinhiontamenetelmän avulla poistat naarmut tavallisesta ja karkaistusta lasista. Lasinhionta soveltuu monenlaisille lasipinnoille, kuten rakennusten julkisivuille ja sisäoville, autojen, huvijahtien ja muiden kulkuneuvojen ikkunoille. Lasinhiontaa ei kuitenkaan suositella käytettäväksi autojen tuulilaseihin, optisen taittovirhe riskin vuoksi.

 

Tuote lisätty
110.05 €
89.90 €

Lasinkiillotusaine Mirka Polarshine E3

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mirka Polarshine E3 on suunniteltu naarmujen poistamiseen lasipinnoilta. Se soveltuu käytettäväksi sekä tavalliseen ikkunalasiin että karkaistuun lasiin. Polarshine E3 poistaa jäljet pysyvästi ja soveltuu useimmille lasityypeille. Tuote on silikoniton, suositeltu säilytyslämpötila 5°– 35° C. Saatavissa 2 eri pakkauskokoa 250 ml ja 1 L.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
19.90 €

Mirka Lasinhiontasetti 77mm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Mirkan lasinhiontamenetelmän avulla poistat naarmut tavallisesta ja karkaistusta lasista. Lasinhionta soveltuu monenlaisille lasipinnoille, kuten rakennusten julkisivuille ja sisäoville, autojen, huvijahtien ja muiden kulkuneuvojen ikkunoille. Lasinhiontaa ei kuitenkaan suositella käytettäväksi autojen tuulilaseihin, optisen taittovirhe riskin vuoksi. Lasinhionnassa on tärkeää edetä vaihe vaiheelta, ja huolehtia että jokaiseen hiontavaiheeseen käytetään riittävästi aikaa. Lue sisältö alhaalta.

Tuote lisätty
104.10 €
79.90 €