Leica Disto D810 Touch Etäisyysmittari

Tuotekoodi: DISTO-D810

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-14 pv.
Maailman ensimmäinen: Leica Disto 810 touch on maailmanlaajuisesti ensimmäinen laseretäisyysmittari kosketusnäytöllä, joka mahdollistaa nopean ja intuitiivisen käytön. Toinen vallankumouksellinen ominaisuus mahdollistaa mittaukset kuvista. Integroitu kamera mahdollistaa myös kuvien ottamisen ja latauksen USB-liitännän kautta tietokoneeseen. Korkea toiminnallisuus on viimeistelty ilmaisella Leica Disto sketch sovelluksella.

1 016.80 €
959.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.90 €/kk Näytä lisää »

Paino: 1.0 kg

792297 Laseretäisyysmittari Leica Disto D810

Katso esittelyvideot tästä

 

Yksinkertaisesti kosketa sitä
Suuri kosketusnäyttö nopeaan ja intuitiiviseen käyttöön. Käyttämällä yleisiä liikkeitä kuten pyyhkäisemällä ja zoomaamalla  kahdella sormella, kaikki toiminnot ovat yksinkertaisesti ja helposti saatavilla.  Mittaukset voidaan tehdä myös kosketusnäytön avulla.  Näin vältetään tahattomat liikkeet Leica Disto D810 touch mittauksen aikana.

 

Mittaa kuvan kanssa
Ei ole koskaan ollut helpompaa määrittää leveys, korkeus, alue tai jopa esineen halkaisija. Yksi mittaus kohtisuoraan on kaikki mitä tarvitaan. Haluttu mitta merkitään kahdella nuolella ja mitattu arvo näkyy näytössä. Lisäksi tähtäysvaiheessa on yleiskuvakameraa mahdollista käyttää isoihin kohteisiin.

  Dokumentaatio kuvia käyttäen
Kameratoiminnolla Leica Disto D810 touch voi luoda kuvia tai kuvakaappauksia tallennusta varten, jotka voidaan ladata tietokoneeseen USB-liitännän avulla. Näin mittaustiedot eivät häviä.
  Korkein tarkkuus
Leica Disto D810 touch tarjoaa useita epäsuoria mittaustoimintoja. Johtuen varta vasten kehitetystä kallistusanturista tulokset ovat erittäin tarkkoja. Vielä tarkempia tuloksia voidaan saavuttaa käyttämällä Leica FTA360 kolmijalka-adapteria, sen hienosäätö mahdollistaa tarkan kohdentamisen.
 

Joustava tiedonsiirto
Näppäimistö toiminnolla voit linkittää Leica Disto D810 touch laitteesi tietokoneeseen.ja lähettää mittaustulokset nappia painamalla mihin tahansa ohjelmaan Tämä tarjoaa korkeaa joustavuutta.

 

 Bluetooth® Smart ja ilmainen sovellus – "Leica DISTO™ sketch"
Leica Disto sketch on linkki, jolla Leica Disto voidaan yhdistää bluetoothin välityksellä älypuhelimen tai tabletin kanssa. Sen avulla voi luoda nopeasti skaalattua piirroksia, mitallisia objekteja kuviin ja tarkistaa rakennuspiirustuksia. On jopa mahdollista integroida yksityiskohtaisia luonnoksia olemassa olevaan luonnokseen esim. pohjapiirustukseen. Näin voi saada kaikki tiedot yhteen asiakirjaan. Tiedostot voidaan sitten lähettää suoraan sähköpostitse toimistoon.

 

ISO Standard 16331-1 – standari laseretäisyysmittareille
Etäisyys ja tarkkuus laseretäisyysmittareissa riippuvat valaistuksesta ja mitattavan kohteen heijastamattomuudesta.. Leica Geosystemsille on tärkeää että väline ei vain toimi laboratorio-olosuhteissa vaan ennen kaikkea jokapäiväisissä töissä rakennustyömaalla. Siksi, yhdessä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa, yhtiö on kehittänyt standardin, jolla laseretäisyysmittarit voidaan testata ja verrata niitä keskenään.

 • tähtäyspiste 4 x zoomilla ja yleiskuvakamera
 • kameratoiminta, kuvien siirto USB-liitännän kautta
 • mittaa kuvan kanssa
 • tarkka 360° kallistussensori
 • Smart Horizontal Mode™
 • korkeus seuranta
 • Bluetooth® Smart
 • ilmainen sovellus – Leica Disto sketch
 • Li-Ion akku

Toimitussisältö

 • Leica Disto D810 touch laseretäisyysmittari 
 • Vyökotelo 
 • Rannelenkki 
 • USB laturi, sis. pistoke-adapteri

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Vaaituskoje AL-24 magneettikompensaattorilla

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Automaattinen rakennusvaaituslaite magneettikompensaattorilla. Kirkas 24 kertaa suurentava optiikka, pöly- ja roiskevesisuojattu.

 

Tuote lisätty
208.15 €
179.00 €