Leica Disto D110 Etäisyysmittari

Tuotekoodi: DISTO-D110

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Leica DISTO™ D110 on maailman pienin laseretäisyysmittari intergroidulla Bluetooth® Smart -teknologialla. Käyttäjät voivat helposti luoda pohjapiirustuksia ja piiroksia käyttämällä laitteen tarkkoja mittauksia ja yhdistämällä laite Leica DISTO™ -piirtosovelluksella varustettuun älypuhelimeen tai tablettiin.

 

197.16 €
139.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 1.0 kg

Laseretäisyysmittari Leica Disto D110

Etuja:

 • Kätevä muoto ja intuitiivisen helppo käyttää
 • Laajennettuja toimintoja kiitos Bluetooth® Smart teknologian ja Leica DISTO™ -sovelluksen
 • Täydellinen laite etäisyyden ja pinta-alan vaivattomaan mittaukseen
 • Irroitettavan taskuklipsin ansiosta helppo kantaa ja kiinnittää
 • Leica Geosystemsin teknologia, laatu ja tarkkuus

Kätevä muoto ja helppokäyttöisyys

Leica DISTO D110™ on DISTO™ -tuotevalikoiman pienin ja kevyin laseretäisyysmittari. Ergonominen muotoilu takaa, että laite istuu täydellisesti käteen ja sitä on helppo käyttää. Selkeät painikkeet mahdollistavat nopean intuitiivisen käytön.Mittaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! 

Bluetooth® Smart and Leica DISTO™ -sovellus

Hyödynnä lisäominaisuudet lataamalla ilmainen Leica DISTO™ -sovellus älypuhelimeesi tai tablettisi. Tämä sovellus tarjoaa rajattomat mahdollisuudet tehdä luonnoksia, pohjapiirroksia ja valokuvadokumentaatiota älypuhelinta tai tablettia käyttäen. 

Irrotettava taskuklipsi

Taskuklipsi on älykäs lisälaite, joka kiinnittyy helposti ja mahdollistaa suoran pääsyn Leica DISTO™ D110 -laitteeseen.  yksinkertaisesti kiinnitä laite housujen, paidan tai takin taskuun — juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii — ja sinulla on aina se missä sitä tarvitaan. 

 • Tyypillinen mittaustarkkuus ± 1.5 mm
 • Mittausalue 0.2 – 60 m
 • Mittayksiköt m, ft, in
 • 2-rivinen valaistu näyttö 
 • Dataliitäntä* Bluetooth® Smart
 • Ilmainen sovellus* Leica DISTO™ -sovellus
 • Paristot 2 x AAA
 • Mitat 164 x 61 x 31 mm

Vakiovarusteet:

 • Taskuklipsi
 • Kotelo
 • 2 x AAA paristot

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Putkipihti Bahco 1410 45mm

bahcotuote
Legendaariset ja ergonomiset Bahco putkipihdit pitävillä kaksikomponenttikahvoilla. Aukeama 45 mm. Korkeaseostettua karkaistua erikoisterästä. Mustaoksidotu. Ruostesuojattu. Induktiokarkaistut ohuet leuat.

Tuote lisätty
69.90 €
54.90 €

Siirtoleukapihdit Bahco 8231

Bahcon laadukas siirtoleukapihti ammattikäyttöön. Nopea leukojen asetus painamalla yläkahvan lukitusnuppia. Säädettävissä 13 asentoon riippuen mallista. Oteväli 51 mm. Pituus 225 mm.

Tuote lisätty
48.70 €
37.90 €

Pulttisakset Hit NBC

Osa TILAUSTUOTTEITA. Tarkista saatavuus taulukosta.
Vahvat Japanissa valmistetus voimapihdit. 7 eri kokoa. Karkaistut terät, välitys. Koot 300-450mm keskiterin. Katkaisee karkaistun langan max. HRC 48 (300mm max HRC 40). Putkivarret ja muovikahvat.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
28.50 €

Rapid R14 Sinkilänitoja 140-sarjan sinkilöille 6-8mm

Rapidin leveälankamalli. Teräsrunko. Rekyylitön. Suuri lyöntivoima. Kahvan voi lukita ala-asentoon pistoolin laukeamatta. Ohuiden puumateriaalien, eristemuovien yms. kiinnittämiseen.

Tuote lisätty
59.74 €
34.90 €

Bahco MTG 3m Rullamitta

bahcotuote
Bahcon edullinen ja laadukas 3 metrin rullamitta yleiskäyttöön. MTG sarjan taskumitoissa on yksinkertainen yksikomponenttirunko, luokka II korkealaatuinen nauha, joustava jousimekanismi, lukitus ja ruostumaton vyöklipsi. Nauhaleveys 16 mm.

 

Tuote lisätty
6.50 €
3.90 €

Puukko Bahco 1446 ruostumaton teräs

Laadukas Bahcon yleispuukko 100 mm ruostumattomalla terällä. Kahva muovia. Puukko sopii tuppeen molemminpäin, joten sopii myös vasenkätisille. Tupessa vyöklipsi. Sekä kahvassa että tupessa oranssi huomioväri.

Tuote lisätty
7.05 €
4.90 €

Hiontaohjain höylänterille Tormek SVH-320

Hiontaohjain kaikenpituisille taso-/oikohöylän terille Tormek-tahkoihin. Terien, joiden leveys ylittää 270 mm, on siirrettävä teräpitimessä. Pienin teräleveys 13 mm. Ei sovellu Bernardo eikä Scheppach-tahkoihin.

Tuote lisätty
173.60 €
124.90 €