Alkometri Dignita AM 8000

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Tarkka ja luotettava alkomittari. Sisältää sähkökemiallisen polttokennon, joka tunnistaa vain alkoholin ja on pitkäikäinen. Polttokennotekniikkaa käytetään mm. poliisien keskuudessa. Alkomittarissa on nopea testausaika ja se on sertifioitu eurooppalaisen standardin EN 16280:2012 mukaisesti.

Tuote lisätty
230.00 €
205.90 €

Arctic Auto alustapesuri 13"

Painepesurin suutinputken tilalle kiinnitettävä pesuri joka on kehitetty ajoneuvojen alustanpesua varten. Vesi suihkuaa paineella neljästä suuttimesta joten alustan pesu on nopeaa ja helppoa. Helppo liikutella ajoneuvon alla kevyen painonsa ja 360° pyörivien renkaiden ansiosta.

Tuotteen mukana tulee adapterit suosituimpiin painepesureihin (Karcher K-serie, Karcher HD (ei sovi Kärcher HD 5/12C & HD 5/15C), Kränzle 22mm, Lavor, Bosch, Nilfisk Kew, Nilfisk 1/4" naaras. Lisäksi mukana 1/4" (uros) pikaliitin.

Tuote lisätty
47.90 €

Arctic auto opetuspoljinsarja

Supertarjous
Laadukkaaksi todettu opetuspoljinsarja, joka sisältää kaiken tarvittavan varustuksen omatoimiseen ajo-opetukseen. Sisältää lisäpeilin ajo-opettajalle kiinnikkeineen ja auton perään helposti kiinnittyvän magneettikolmion. Tarpeeksi pitkän (2 metriä) jarruvaijerin avulla asennus saadaan tehtyä siististi. Lisäjarrupoljin on helposti asennettava ja sisältää kiinnikkeitä, mutta saattaa vaatia lisäkiinnikkeitä automallista/asennustavasta riippuen. Asennuksen helpottamiseksi myyntipakkauksen mukana kuvitettu asennusohje. 

Huom! Ajo-opettajan opetuspoljin on pakollinen lisävaruste kuljettajaopetuksessa.

Tuote lisätty
124.90 €
99.00 €

Arctic Auto Qtherm 1000W moottorinlämmitin

lämmittimet tarjoushintaan tooloutletista!
Tehokas moottorinlämmitin talviautoilijalle! Asennusvalmis setti sisältää lämmittimen, panssarikaapelin, verkkovirtakaapelin, letkukiristimet ja asennusjalan.

Tuote lisätty
127.90 €
109.90 €

Arctic Auto Qtherm 1500W moottorinlämmitin

lämmittimet tarjoushintaan tooloutletista!
Tehokas moottorinlämmitin talviautoilijalle! Asennusvalmis setti sisältää lämmittimen, panssarikaapelin, verkkovirtakaapelin, letkukiristimet ja asennusjalan.

Tuote lisätty
146.90 €
128.90 €

Arctic Bright 40 W LED majakkavalaisin ajoneuvoon

valoshow_tooloutlet
Tehokas 40 W majakkavalaisin ajoneuvoon magneetti- tai pulttikiinnityksellä. IP56. 80 kpl tehokkaita ledejä valaisee tehokkaasti joka suuntaan. Voidaan kiinnittää esim. magneetilla auton katolle ja virran saa tupakansytyttimestä ilman kiinteää asennusta.

 

 

Tuote lisätty
64.90 €
56.90 €

Arctic Bright CR Mini ladattava LED korjaamovalo

valoshow_tooloutlet
Ladattava monikäyttöinen LED työvalo, helposti siirreltävä valaisin esim. verstaalle tai vaikkapa mukaan autoon. Toimii ns. lyhtynä valaisimen molemmissa päissä olevien koukkujen ansiosta, tai kiinnitä valaisimen magneetin avulla vaikka hyllyyn. Lataus mukana tulevalla USB johdolla.

Tuote lisätty
19.90 €
18.90 €

Arctic Bright CR1 ladattava LED korjaamovalo

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.

valoshow_tooloutlet
Auton konetilan valaisin laajalla valokeilalla. Kiinnitys auton konepeltiin, kiinnitysväli säädettävissä 110-200mm.
 

Tuote lisätty
49.90 €
39.90 €

Arctic motor 1500W konelämmitin

lämmittimet tarjoushintaan tooloutletista!
Arctic motorin tehokas 1500 W nestejäähdytteisen moottorin esilämmitin. Sisäänrakennettu kiertovesipumppu mahdollistaa nopean ja tehokkaan moottorinlämmityksen. Kaksi sisäänrakennettua termostaattia estävät ylikuumenemisen. Lämmittimen ansiosta moottorin käynnistäminen on talvella ei enää riipaise sydäntä. Ei sovellu ajoneuvokäyttöön!

Tuote lisätty
89.00 €
77.90 €

Autokamera 2.4" LCD 1920x1080px 120°

Laadukas autokamera teräväpiirtoisella 2.4" LCD näytöllä. Tällä autokameralla tallennat helposti liikenteen vaaratilanteet, ja mahdolliset tilanteet jossa on epäselvää mitä autollesi on käynyt. Täysteräväpiirto 1920x1080px. 120 asteen katselukulma. Liiketunnistin, G-tunnistin ja pysäköintitila. Toimii hyvin myös pimeällä infrapuna LED:in ansiosta. Kuvataajuus 30 fps. Tukee Micro SD-korttia 32 G asti (ei sisälly pakkaukseen).

 

Tuote lisätty
49.00 €
39.90 €

Bluetooth Akkutesteri CRX87

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA.
Akkutesteri joka vastaanottaa ilmoituksia akun tilasta Bluetoothin toiminta-alueella. Tarkistaa mm. ajoneuvon käynnistysjärjestelmän automaattisesti moottorin käynnistyessä sekä tarkistaa latausjärjestelmän (laturi). Akkutesteri lähettää hälytyksen matkapuhelimeen havaitessaan epänormaaleja arvoja. Suojaus oikosululta ja väärinkytkennältä. Yhteensopiva kaikkien 12V ajoneuvoakkujen kanssa. Laitteelle on ilmainen sovellus iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

 

Tuote lisätty
29.90 €
19.90 €

Bluetooth hands-free autojärjestelmä Celly ANY5 Tutti Gli

Bluetooth hands-free autojärjestelmä on erittäin kätevä lisälaite autoon, eliminoiden liikenteen vaarat puhelinta käyttäessä. Puheaika jopa 12 tuntia. Voidaan kiinnittää helposti aurinkolippaan, mukana tulevalla kiinnikkeellä. Kahden laitteen linkitysmahdollisuus. Äänitunnistus. DSP-prosessori vähentää taustamelua. Viimeisen soitetun numeron muistaminen. Heti käyttövalmis.

 

Tuote lisätty
32.00 €
25.90 €

Elektroninen pysäköintikiekko K27

K27 on laadukas ja kompakti elektroninen pysäköintikiekko joka säätää pysäköintiajan automaattisesti ilman johtoja ja monimutkaisia asennuksia seuraamalla moottorin värähtelyjä. Parkkikiekon etupuolella olevalla näytöllä näkyy pysäköintiaika sekä kääntöpuolella on näppäimet, josta pysäköintiajan ja tilan voi säätää manuaalisesti. Automaattinen kesä- ja talviaika. Sisältää paristot (2xCR2450) sekä tuulilasikannattimen 3M tarrakiinnityksellä. Mitat 75 x 48 x 15 mm. Nopea asentaa ja hyvin huomaamaton malli.

 

 

 

 

Tuote lisätty
27.90 €
24.90 €

Evotec Swiss Pistehitsikone

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Tehokas, vääntävä moottori ja uuden tyyppinen vaihteisto maksimoivat poranterän kestoiän. Varustettu syöttöpaineen säädöllä, poranterä voidaan säätää pyörimään vastakappaleeseen koskettaessa, tämä minimoi kovapalaterän lohkeamisvaaran. Suunniteltu erityisesti suurlujuusteräksille. Laite toimitetaan ilman kovapalateriä. Automechanika innovaatiopalkittu, Volkswagenin hyväksymä

Tuote lisätty
796.00 €
719.90 €

Finnbear 100kpl 12mm ruuvattava jäänasta

Finnbearin ruuvattavilla nastoilla saat mm. auton renkaisiin erinomaista pitoa esim. järven jäälle tai jäiselle tielle. Nastan ulkonema on vain n. 1 mm, joten tuntuma alustaan säilyy. Erittäin hyvä kulutuskestävyys. Helppo asentaa itse mukana tulevalla asennustyökalulla. Nastat voi myös irroittaa ja käyttää vaikka uudelleen toisissa renkaissa. Myyntipakkaukseen sisältyy asennustyökalu ruuvinvääntimeen. Materiaali sinkittyä terästä.

Tuote lisätty
32.90 €
-0.10 €

Heijastusnäyttö tuulilasiin HUD 3" K27

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
HUD-näyttö heijastaa OBD II-pistokkeen välityksellä keräämänsä tiedot auton tuulilasiin, jolloin esimerkiksi ajoneuvon nopeuden seuraaminen helpottuu. Liikenneturvallisuus parantuu huomattavasti, kun ei tarvitse katsoa auton mittaristoa. Näytön tiedot: Ajoneuvon nopeus, moottorin kierrosluku, veden lämpötila, akun jännite, ylinopeusvaroitin, alhaisen jännitteen varoitus ja korkean vedenlämpötilan varoitus.

Tuote lisätty
59.90 €
52.90 €

Heijastusnäyttö tuulilasiin OBD/GPS 5,8"

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
HUD-näyttö heijastaa OBD II-pistokkeen välityksellä keräämänsä tiedot auton tuulilasiin, jolloin esimerkiksi ajoneuvon nopeuden seuraaminen helpottuu. Liikenneturvallisuus parantuu huomattavasti, kun ei tarvitse katsoa auton mittaristoa. Lue lisää alhaalta.

Tuote lisätty
99.00 €
87.90 €

Imukuppinostin Ø70mm BGS9626

Imukuppinostin 8 kg kapasiteetilla ja Ø 70 mm päällä. Sopii todella hyvin nostamiseen, kantamiseen ja pitämiseen. Pikalukitusvipu. Helppo käyttää yhdellä kädellä. Erinomainen työväline peililasien säätämiseen ja asettamiseen.

Tuote lisätty
23.71 €
19.90 €

Istuinsuoja 2-istuttava pakettiautoon

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Yleismallinen pakettiauton istuimensuoja. Sopii kahden istuttavalle apukuljettajan penkille. Keskellä turvavyön aukko tarralla. Materiaali musta Enstex-kangas.

Tuote lisätty
48.00 €
42.90 €

Istuinsuoja korjaamosuoja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Yleismallin istuinsuoja. Valmistettu Suomessa. Voidaan asentaa lähes kaikkiin istuinmalleihin. Materiaali on likaa hylkivää ja vesipesun kestävää Enstex-kangasta.
HUOM! saattaa haitata airbagin toimintaa

Tuote lisätty
29.90 €
26.90 €