autojen pesu- ja fiksaustarvikkeet tooloutletista
Tooloutlet.fi:n autonpesu ja fiksaus ryhmästä löydät tarvikkeet omatoimiseen autonpesuun ja pieneen fiksailuun. Mm. autonpesuaineet, kiillotustarvikkeet- ja aineet, liuottimet, kuivauslastat, levittimet, pesusienet ja paljon muuta!

Supersuositut Kränzle-painepesurit löydät tästä
Suurempiin korjauksiin ja autoremontteihin autotyökalut tästä

Ajovalojen kirkastussarja Visbella

Visbellan ajovalojen kirkastussarja. Sarjan avulla voit uudistaa itse himmentyneet, kellastuneet ja naarmuuntuneet ajovalot kirkkaiksi ja kiiltäviksi. Parantaa turvallisuutta ja auton arvoa!

Tuote lisätty
7.90 €
6.90 €

Alumiinivanteen korjaussarja Visbella

Visbellan alumiinivanteiden korjaussarja. Kätevä setti jonka avulla korjaat alumiinivanteista naarmut ja kolot. Setti sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, myös maalin sekä ohjeet.

Tuote lisätty
9.90 €
8.90 €

Arctic Auto alustapesuri 13"

Painepesurin suutinputken tilalle kiinnitettävä pesuri joka on kehitetty ajoneuvojen alustanpesua varten. Vesi suihkuaa paineella neljästä suuttimesta joten alustan pesu on nopeaa ja helppoa. Helppo liikutella ajoneuvon alla kevyen painonsa ja 360° pyörivien renkaiden ansiosta.

Tuotteen mukana tulee adapterit suosituimpiin painepesureihin (Karcher K-serie, Karcher HD (ei sovi Kärcher HD 5/12C & HD 5/15C), Kränzle 22mm, Lavor, Bosch, Nilfisk Kew, Nilfisk 1/4" naaras. Lisäksi mukana 1/4" (uros) pikaliitin.

Tuote lisätty
47.90 €

Auton kuivauslasta 25cm Vikan

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Huippusuositun Vikan korkealaatuinen auton kuivauslasta. Tämä lasta poistaa erittäin tehokkaasti veden suurilta pinnoilta. Hellävarainen maalipinnoille ja tuulilasille, ei jätä kalkkitahroja. Lyhytvartinen. Leveys 250 mm.

Tuote lisätty
10.40 €
8.90 €

Auton pesuaine 26JPN 500 ml

Hennosti omenan tuoksuinen 26JPN Shampoo on tarkoitettu pinnoitettujen ja muuten käsiteltyjen pintojen pesuun. Tuotteessa ei ole mitään ylimääräistä eikä se sisällä kiiltoa lisääviä öljyjä, polymeerejä tai vahoja. Tämän ansiosta pinnan vahan ja pinnoitteiden alkuperäiset hydrofobiset ominaisuudet säilyvät. Pesuaine on erittäin helppo levittää ja huuhdella. Sen paksu vaahto hankaloittaa naarmujen syntymisen pesun aikana.

26JPN Shampoo on äärimmäisen riittoisa. Suosittelemme käyttämään sitä suhteessa 1:800, mutta hyvän pesutuloksen saavuttamiseksi riittää useimmiten laimennus 1:2000. Vaikka käyttäisit sitä suhteessa 1:800, tuote on todella taloudellinen. Tuote on pH-neutraali, myrkytön ja fosfaatiton.

 

Katso kaikki 26JPN-autonhoitotuotteemme tästä

Tuote lisätty
14.90 €
14.60 €

Auton viimeistelysetti Mirka KIT001AUTO

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-10 pv.
Mirka Polarshine–kiillotusmenetelmällä saat autosi kiiltämään helposti vain muutamaa tuotetta käyttämällä. Sopii kaikille lakkapinnoille.

 

Tuote lisätty
74.59 €
55.90 €

Autonkuivain/pesin 59cm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Kätevä, erityisesti autonpesuun soveltuva kuivain/pesin 25 cm leveällä metallisella pesusienilastalla ja 47 cm puuvarrella.

Tuote lisätty
8.40 €
7.90 €

Autonpesuharja 18cm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Laadukas erityisesti autonpesuun soveltuva harja. Harjaosan pituus 18 cm. Pakattu ripustuspahviin.

Tuote lisätty
6.00 €
5.90 €

DeWalt DWP849X Kiilloituskone 150/180mm

Voimakas ja kestävä DeWalt kiillotuskone vaativimpaankin ammattikäyttöön. Varustettu vakionopeuselektoniikalla. Vakiovarusteena kaksi vaihtoehtoista kahvaa, kiillotuslaikka ja laikanalusta.

Tuote lisätty
337.21 €
259.90 €

Dunwore OZ-141D 7000 mg otsonaattori

Dunwore OZ-141D 7000 mg otsonaattoria voi käyttää mm. ulkorakennuksissa, ajoneuvoissa, asunnoissa, mökeillä, asuntoautoissa- ja vaunuissa ym. tiloissa. Tyypillisesti otsonaattoria käytetään esimerkiksi asunnoissa joissa on tupakoitu tai pidetty lemmikkejä, joista on jäänyt pinnoille hajuhaittoja, eikä normaali tuuletus/siivous auta.

Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori (Cl), jota käytetään yleisesti. Otsoni on myös tehokas hapetin, joka tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Tämän laitteen otsonin tuotto kykenee noin 110 m2 rakennuksen puhdistukseen. Käsittelyn jälkeinen tuuletus on pakollinen. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käsittelyn aloittamista.

Tuote lisätty
197.90 €
189.90 €

Dunwore OZ-150H 12 V 3500 mg otsonaattori auto/vene

Supertarjous
12 V tupakansytyttimeen liitettävä otsonointilaite/otsonaattori. Esim. autoon, mökille, asuntovaunuun, veneeseen ym. Otsonoinnilla voidaan poistaa tehokkaasti hajuhaittoja, esimerkiksi tupakanhajua tai kaatuneen juoman aiheuttamaa hajua. Laitteen tuotto riittää kaikkien Suomessa myytävien automallin puhdistukseen. Käsittelyn jälkeen kohde on tuuletettava. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa.
 

Tuote lisätty
109.90 €
79.90 €

Esipesuaine Pro-Kleen Heavy Duty Snow Foam 5L

Pro-Kleen Heavy Duty Snow Foam on Pro-Kleenin uusin ja samalla tehokkain vaahtopesuaine. Heavy Duty poistaa pinttyneemmänkin lian ja rasvan erittäin tehokkaasti mutta turvallisesti. Muodostaa vaahdottimen avulla erittäin paksun pitkäkestoisen vaahdon. Heavy Duty sopii erittäin hyvin esim. auton talvipesuun.

Tuote lisätty
24.90 €
23.90 €

Esipesuaine Pro-Kleen pH-neutral Snow Foam Pre-Wash 5 L

Pro-kleen pH-neutral Snow Foam Pre-Wash on ammattilaisten käyttämä autonpesuaine, joka on tarkoitettu erityisesti esipesuun ja ylläpitopesuun. Ei sisällä mitään värejä tai hajusteita eikä vahaa, vain puhdasta pH-neutraalia pesuainetta, joka ei vahingoita vahattua / pinnoitettua maalipintaa. Muodostaa vaahdottimen avulla erittäin paksun pitkäkestoisen vaahdon. Ylläpitopesuun riittää usein pelkästään pesuaineen levitys ja huuhtelu painepesurilla.

Tuote lisätty
19.90 €
18.90 €

Hiekkasihti ämpäriin Kungs

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA
Hiekkasihti on ämpärin pohjalle laitettava apuväline, joka estää autonpesussa pesuveteen jäävän hiekan ja muun lian päätymisen takaisin harjaan tai sieneen. Hiekka ja muu kiinteä lika painuu ämpärin pohjalle sihdin alapuolelle ja yläpuolella säilyy puhtaampi vesi, jossa harjan tai sienen voi kastella. Hiekkasihdissä on sormille sopivat kolot, joten sihti on helppo laittaa ämpäriin ja ottaa pois.

Tuote lisätty
5.90 €

Hitachi SP18VA Kiillotuskone 180mm

nyt lähtee työkalut edullisesti tooloutletista
Jäljellä 1 kpl
Hitachin kiillotuskone säädettävällä kierrosnopeudella. Laikan halkaisija 180 mm. Käyttöystävällinen D-otekahva. Vakionopeussäädin pitää kierrosluvun tasaisena sekä hionnassa että kiillotuksessa.

 

Tuote lisätty
272.80 €
239.90 €

Ikkunanpesin alumiinivarrella 70cm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Ikkunanpesin 70 cm pitkällä alumiinivarrella. Kumisieni ja silikonilasta. Lastan leveys 24 cm.

Tuote lisätty
19.20 €
16.90 €

Ikkunanpesin teleskooppivarrella 70-130cm

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Ikkunanpesin teleskooppivarrella. Säädettävä pituus 70 - 130 cm. Lastan leveys 25 cm hyttysverkolla.

Tuote lisätty
18.60 €
16.90 €

Ikkunanpesin teleskooppivarrella VS-Harja VS6122

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
VS-Harjan korkealaatuinen ikkunanpesin teleskooppivarrella. Säädettävä pituus 100 - 180 cm. Yhdellä kädellä helposti säädettävä kestävä teleskooppimekanismin lukitus. Pesimen varressa on ergonominen pitävä otepinta molemmille käsille. Värikoodattu.

Tuote lisätty
9.90 €
8.90 €

Kararättilaikka 75mm

Puuvillakangaslaikka 6 mm:n kiinnityskaralla. Pehmeä laikka hankaliin paikkoihin. Halkaisija 75 mm.

Tuote lisätty
12.20 €
8.90 €

Keraaminen pinnoite 26JPN Crystal Coat 500 ml

26JPN Crystal Coat on ammattikäyttöön tarkoitettu keraaminen pinnoite, joka kestää jopa 9 kuukautta. Tuote kovettuu pinnalle levittämisen jälkeen muodostaen lujan suojan likaa ja naarmuja vastaan. Suihkutettavaa Crystal Coattia voidaan käyttää kaikilla maalipinnoilla. Pinnoite jättää kiiltävän pinnan, joka ei kellastu. Tuote on myrkytön, biohajoava ja fosfaatiton.

 

Katso kaikki 26JPN-autonhoitotuotteemme tästä

Tuote lisätty
29.90 €
28.40 €