Panasonic EY76A1X32 Akkuruuvinväännin 14,4V/18V, runko

Tuotekoodi: PAN-EY76A1X32

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Panasonicin korkealaatuinen 14,4 V / 18 V akkuruuvinväännin. Smart BL ja uudistettu ilmavirtateknologia takaa kestävyyden ja nopean työskentelyn korkeallakin kuormituksella. Uudistettu teränpitimen kanta sekä kapeneva kaulusrakenne tekee terän ja muiden lisävarusteiden vaihdosta erittäin nopeaa. Kevyt ja kompakti ruuvinväännin, sopii ahtaisiin paikkoihin eikä väsytä käyttäjää. Kolme eri nopeusvaihdetta. 
Huom! Pelkkä runko ilman akkua ja latauslaitetta.

254.20 €
249.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 1.5 kg

EY76A1X32 Panasonic EY76A1X32 Akkuruuvinväännin 18V, runko ( EY75A7X )

Ominaisuudet:

 • Hiiliharjaton moottori
 • Jäähdytysjärjestelmä, pidentää koneen elinikää huomattavasti
 • Integroitu tupla-LED -työvalo
 • Nopea työkalun vaihto
 • Säilytystila kärjille koneen pohjassa
 • Kolme eri nopeusvaihdetta eri sovelluksiin

Tekniset tiedot:

 • Akun jännite: 14,4 V / 18 V
 • Maks. vääntö: 170 / 150 / 26 Nm
 • Kuormittamaton kierrosnopeus: 0 - 2800 / 0 - 1450 / 0 - 950 r/min
 • Mitat: 66 x 118 x 242 mm
 • Paino akun kanssa: 1.7 kg

Miksi Panasonic?

Tough Tools IP -konsepti

Sähkötyökalut joutuvat kovalle koetukselle työmailla. Laitteet joutuvat usein kosketuksiin veden ja pölyn kanssa, mikä tuottaa monesti toimivuusongelmia ja viivästyttää töitä. Panasonic kehitti Tough Tool IP* -konseptin. Konseptin tuotteilla on ennennäkemätön vastus vettä ja pölyä vastaan – koneemme ovat luotettavia myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa!

Tough Tool IP-tuotteet ovat läpäisseet IP-standarditestin, jota hallinnoi International Electro technical Commission (IEC).

Panasonicin pölyn- ja vedenkestävä teknologia on yhtäpitävä IP-standardin kanssa. Tough Tool -malliston työkaluissa on akkukennojen valvontatoiminto, lämpötilan valvonta työskentelyn aikana ja ylipurkautumissuojaus. Kytkin, elektroniikka ja akkukennot on suunniteltu niin, ettei pöly ja kosteus pääse tunkeutumaan sisään. Kehittynyt tekniikka takaa työkalujen luotettavan, turvallisen ja tehokkaan toiminnan ammattikäytössä.

Maksimaalinen joustavuus ja suuri kapasiteetti

Panasonic Li-Ion – vanha ja uusi sopivat yhteen. Kaikkia 14,4V ja 18V Li-Ion-akkujamme voidaan käyttää Dual Voltage –sarjan työkaluissamme. Vastaavasti uudet 4,2Ah kapasiteetin LS-akut soveltuvat käytettäviksi aiemmissa 14,4V ja 18V koneissa. 

Erityisen tehokasta suorituskykyä vaativiin töihin 4,2Ah LS-akkumalliston akkujen kapasiteetti ja akkukesto ovat vertaansa vailla.

Dual Voltage eli Kaksoisjännite

Akun jännitteen mittaus takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Erikoispiirit tunnistavat akun jännitteen, kun akku asetetaan paikalleen. Tunnistuksen jälkeen järjestelmä optimoi virran ja jännitteen säädöt 14,4 V:n ja 18 V:n akulle taaten näin maksimaalisen käyttöiän koneelle ja akulle parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä ja käyttömukavuudella.

Hyvät työkalut vähentävät rasitusta

Hyvät työkalut helpottavat työtä. Kun suunnittelemme uusia työkaluja, otamme nämä seikat huomioon. Jokaisen uuden mallin kehittelyssä yritämme päihittää itsemme ja edeltävän mallin. Käyttäjän fyysisen rasituksen vähentäminen kombinaatiossa paremman suoritustehon kanssa. Olemme siis työkalu jolla teet työstäsi paremman.  

Päämäärä, jonka eteen teemme kaikkemme.

KAIKKIEN OSIEN OMA VALMISTUS TAKAA 100% KONTROLLIN.

Tämä on ainutlaatuista tällä alalla. Meille pieninkin osa jokaisessa työkalussa on yhtä tärkeä. Emme jätä siis mitään sattuman varaan.  

Oma valmistuksemme takaa sen, että voimme kontrolloida koko prosessin. Itse asiassa me valmistamme myös erinäisiä osia kilpailijoidemme koneisiin. 

3 Vuoden Takuu

Panasonic tarjoaa nyt 3 vuoden takuun Li-Ion työkaluille!

Laajennettu takuu koskee työkaluja, jotka rekisteröidään 30 päivän kuluttua ostopäivästä.

Tutustu tarkempiin takuuehtoihin: www.panasonictools.fi/rekisteröinti

ja rekisteröidy: www.panasonic-powertools.eu/pt/registration.htm