Panasonic EY74A2 PN2 G32 Akkuporakone 18V, akut 2x3Ah

Tuotekoodi: PAN-EY74A2PN2G32

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv
Panasonic:n hiiliharjaton porakone/ruuvinväännin 3 Ah:n akuilla. Dual voltage -teknologia: mahdollisuus käyttää myös 14,4V akkujännitettä. Maksimi vääntö 50 Nm. Kaksi mekaanista ja 3 elektronista vaihdetta = 6-nopeutta. IP54 Kosteus- ja pölysuojaus takaa sen, että Panasonic IP Tough Tool-sarjan tuotteet kestävät kunnon vesisuihkun.

404.24 €
349.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 5.0 kg

Panasonic EY74A2 PN2G32 Akkuruuvinväännin 18V 3,0Ah

 • jännite 18V, toimii myös 14,4 akuilla
 • Istukka 13 mm kovametallileuoilla: paras mahdollinen kulutuskestävyys ja pitokyky
 • kaksi mekaanista vaihdetta, kierrosnopeus 20-480 / 70-1580 kierr/min
 • kolme digitaalista vaihdetta, joita voidaan käyttää molemmilla mekaanisilla vaihteilla
 • Uusi 6-portainen nopeudenrajoitin parantaa työn tarkkuutta ja terien kestoa
 • Uusi hybridikytkin: huippuluokan käyttömukavuus ja käyttöikä
 • "Pehmeä aloitus" käynnistettäessä mahdollistaa vaivattoman ja täsmällisen hallinnan
 • Sähköjarru
 • LED-työvalo
 • Vyökoukku
 • Maksimi vääntö 50 Nm
 • Momentin säätö: 0.5 – 4.4Nm
 • Momenttiportaiden määrä: 18 porrasta + porausasento
 • Kompakti koko: pituus vain 178 mm
 • Paino 3,0 Ah:n akun kanssa 1,8 kg

Vakiovarusteet:

 • 2 kpl 3,0Ah 18V akkuja EY 9L53 B
 • laturi EY 0L82 B
 • laukku

Miksi Panasonic?

Tough Tools IP -konsepti

Sähkötyökalut joutuvat kovalle koetukselle työmailla. Laitteet joutuvat usein kosketuksiin veden ja pölyn kanssa, mikä tuottaa monesti toimivuusongelmia ja viivästyttää töitä. Panasonic kehitti Tough Tool IP* -konseptin. Konseptin tuotteilla on ennennäkemätön vastus vettä ja pölyä vastaan – koneemme ovat luotettavia myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa!

Tough Tool IP-tuotteet ovat läpäisseet IP-standarditestin, jota hallinnoi International Electro technical Commission (IEC).

Panasonicin pölyn- ja vedenkestävä teknologia on yhtäpitävä IP-standardin kanssa. Tough Tool -malliston työkaluissa on akkukennojen valvontatoiminto, lämpötilan valvonta työskentelyn aikana ja ylipurkautumissuojaus. Kytkin, elektroniikka ja akkukennot on suunniteltu niin, ettei pöly ja kosteus pääse tunkeutumaan sisään. Kehittynyt tekniikka takaa työkalujen luotettavan, turvallisen ja tehokkaan toiminnan ammattikäytössä.

>Maksimaalinen joustavuus ja suuri kapasiteetti

Panasonic Li-Ion – vanha ja uusi sopivat yhteen. Kaikkia 14,4V ja 18V Li-Ion-akkujamme voidaan käyttää Dual Voltage –sarjan työkaluissamme. Vastaavasti uudet 4,2Ah kapasiteetin LS-akut soveltuvat käytettäviksi aiemmissa 14,4V ja 18V koneissa. 

Erityisen tehokasta suorituskykyä vaativiin töihin 4,2Ah LS-akkumalliston akkujen kapasiteetti ja akkukesto ovat vertaansa vailla.

Dual Voltage eli Kaksoisjännite

Akun jännitteen mittaus takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Erikoispiirit tunnistavat akun jännitteen, kun akku asetetaan paikalleen. Tunnistuksen jälkeen järjestelmä optimoi virran ja jännitteen säädöt 14,4 V:n ja 18 V:n akulle taaten näin maksimaalisen käyttöiän koneelle ja akulle parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä ja käyttömukavuudella.

Hyvät työkalut vähentävät rasitusta

 hyvät työkalut helpottavat työtä. Kun suunnittelemme uusia työkaluja, otamme nämä seikat huomioon. Jokaisen uuden mallin kehittelyssä yritämme päihittää itsemme ja edeltävän mallin. Käyttäjän fyysisen rasituksen vähentäminen kombinaatiossa paremman suoritustehon kanssa. Olemme siis työkalu jolla teet työstäsi paremman.  

Päämäärä, jonka eteen teemme kaikkemme.

KAIKKIEN OSIEN OMA VALMISTUS TAKAA 100% KONTROLLIN.

Tämä on ainutlaatuista tällä alalla. Meille pieninkin osa jokaisessa työkalussa on yhtä tärkeä. Emme jätä siis mitään sattuman varaan.  

Oma valmistuksemme takaa sen, että voimme kontrolloida koko prosessin. Itse asiassa me valmistamme myös erinäisiä osia kilpailijoidemme koneisiin. 

3 Vuoden Takuu

Panasonic tarjoaa nyt 3 vuoden takuun Li-Ion työkaluille!

Laajennettu takuu koskee työkaluja, jotka rekisteröidään 30 päivän kuluttua ostopäivästä.

Tutustu tarkempiin takuuehtoihin: www.panasonictools.fi/rekisteröinti

ja rekisteröidy: www.panasonic-powertools.eu/pt/registration.htm

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Pinnapulttityökalusarja BGS

Työkalusarja pinnapulttien irrottamiseen ja asentamiseen kierteitä vahingoittamatta. Sisältää työkalut kierteille: M6x1.0, M8x1.25, M10x1.25 ja M10x1.5

Tuote lisätty
34.96 €
27.90 €