Lahjakortti tooloutlet.fi-verkkokaupaan

Tuotekoodi: LAHJA20

Tooloutlet.fi-lahjakortti on erinomaisen kätevä lahja sekä antajalle että saajalle. Lahjakortin antajalta lahjakortti poistaa ikuisen "mitähän sitä keksisi"-ongelman, jos lahjan saaja on käsistään näppärä ammattilainen tai harrastaja. Saajan kannalta lahjakortti kohdentaa lahjan juuri siihen, mitä lahjansaaja oikeasti tarvitsee. Lahjakortteja on arvoltaan 20-500 euroa. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden.

 

 

20.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Tooloutlet.fi-lahjakortti helpottaa myös lahjatavaran hankintaa ja toimittamista: Lahjakortin voi ostaa verkkokaupassa ja verkkokauppamme toimittaa sen haluttuun paikkaan. Hankintaongelmahan on todellinen, jos lahjanantaja ja -saaja asuvat eri paikkakunnilla, jolloin antajan pitää ostaa lahjakortti tai saajan pitää käydä ostoksilla vieraalla paikkakunnalla.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös lahjansaajalle lahjanantajan nimissä.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Tormek SJ-250 Varahiomakivi "Japanese Waterstone"

Erikoiskivi ERITTÄIN hienoon teroitukseen Tormek 2006, T-7 ja T-8 -tahkoihin. Jopa niin hienoon, että työkalua ei ole syytä viimeistellä nahkalaikalla, koska nahkalaikkaan jääneet hiomajyvät saattavat huonontaa teroituksen lopputulosta.

Tuote lisätty
279.00 €
247.90 €