festool akkukampanja

Kampanjaan kuuluville Festool 18V akkukoneille 5,2 Ah Bluetooth akku kaupan päälle!

  • Kaikki lisäakkuun oikeutetut mallit löydät täältä
  • Kampanjan tarkemmat osallistumisehdot löydät täältä
  • Kampanja on voimassa 1.4.2020 alkaen ja voimassa toistaiseksi - niin kauan kuin akkuja riittää!
  • Prosessi lyhyesti: Ostaessasi Akkukampanjaan kuuluvan koneen, lisäämme automaattisesti ylimääräisen akun/akut tilaukselle. Voit toki ostaa useammankin kampanjaan kuuluvan koneen, ja jokaiseen niihin tulee oma ylimääräinen akku! Seteille, joissa useampi kone, tulee myös luonnollisesti mukaan koneiden määrää vastaava lisäakkumäärä.
  • Me rekisteröimme tuotteesi automaattisesti laajennetun takuun piiriin.

Huom! Festool tuotteet voi noutaa myös maahantuojan varastolta Vantaalta, jopa tilauspäivänä. Katso lisätiedot täältä

Akkuiskuruuvinväännin Festool TID 18 C3,1-Plus, Sis. 2x3.1Ah

festool akkukampanja
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Uutuus. Kompaktin kokoinen akkuruuvinväännin pitkäikäisellä ja tehokkaalla iskukoneistolla. Uusimman sukupolven harjattoman EC-TEC-moottorin ja akun optimaalinen yhteistoiminta takaa parhaan mahdollisen tehon ja kestävyyden. TID 18 kiertää ¼“:n istukallaan yksinomaan ruuvia – ei rannetta: tangentiaalinen iskukoneisto toimii ilman voimia syövää vastamomenttia. Työkalun kevyt paino, vain 960 grammaa mahdollistaa vaivattoman työskentelyn, ilman että käsi väsyy. Toimitetaan kahden 3.1Ah Litium akun sekä latauslaitteen kanssa Systainer -laukussa.

Tuote lisätty
608.84 €

Akkuiskuruuvinväännin Festool TID 18 HPC 4,0 I-Plus Sis. 2x4.0Ah akkuja

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Uutuus. Kompaktin kokoinen akkuruuvinväännin pitkäikäisellä ja tehokkaalla iskukoneistolla. Uusimman sukupolven harjattoman EC-TEC-moottorin ja akun optimaalinen yhteistoiminta takaa parhaan mahdollisen tehon ja kestävyyden. TID 18 kiertää ¼“:n istukallaan yksinomaan ruuvia – ei rannetta: tangentiaalinen iskukoneisto toimii ilman voimia syövää vastamomenttia. Työkalun kevyt paino, vain 960 grammaa mahdollistaa vaivattoman työskentelyn, ilman että käsi väsyy. Toimitetaan kahden 4.0Ah Litium akun sekä latauslaitteen kanssa Systainer -laukussa.

Tuote lisätty
673.32 €

Akkuiskuruuvinväännin Festool TID 18-Basic

festool akkukampanja
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Uutuus. Kompaktin kokoinen akkuruuvinväännin pitkäikäisellä ja tehokkaalla iskukoneistolla. Uusimman sukupolven harjattoman EC-TEC-moottorin ja akun optimaalinen yhteistoiminta takaa parhaan mahdollisen tehon ja kestävyyden. TID 18 kiertää ¼“:n istukallaan yksinomaan ruuvia – ei rannetta: tangentiaalinen iskukoneisto toimii ilman voimia syövää vastamomenttia. Työkalun kevyt paino, vain 960 grammaa mahdollistaa vaivattoman työskentelyn, ilman että käsi väsyy. Toimitetaan ilman akkua ja laturia Systainer -laukussa.

Tuote lisätty
359.60 €

Akkuiskuruuvinväännin Festool TID 18+Akkuiskupora PDC 18, Sis. 1x5.2Ah ja 1x4.0Ah

festool akkukampanja
Tähän settiin 2 ylimääräistä akkua kaupan päälle!
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.

Festoolin uusi TID 18 -akkuiskuporakone sekä PDC 18 -akkuiskupora samassa paketissa. Toimitetaan 5.2Ah Airstream Litium -akun, 4.0Ah Litium -akun ja TCL 6 -latauslaitteen kanssa Systainer -laukussa.

Tuote lisätty
1 066.40 €

Akkuiskuruuvinväännin Festool TID 18+Akkuruuvinväännin Festool T18+3, Sis 2x3.1Ah

festool akkukampanja
Tähän settiin 2 ylimääräistä akkua kaupan päälle!
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 3-7 pv.
Festoolin uusi TID 18 -akkuiskuporakone sekä T18+3 -akkuruuvinväännin samassa paketissa. Toimitetaan kahden 3.1Ah Litium -akun ja latauslaitteen kanssa systainer -laukussa. 

Tuote lisätty
868.00 €

Akkuporavasara Festool BHC 18 Li 5,2 I-Plus Airstream

festool akkukampanja
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.
Festoolin tehokas 18 V akkuporavasara. Ergonominen rakenne, vain 2.6 kg painava tekee käytöstä mukavaa ja vaivatonta. BHC 18 -akkuporavasaran harjaton EC-TEC-moottori on erittäin kestävä ja uskomattoman tehokas suurella hyötysuhteellaan. Pitkä käyttöikä laadukkaan Litiumioni -akkuteknologian ansiosta. Toimitetaan kahden 5.2Ah Li-Ion -akun sekä latauslaitteen kanssa.

Tuote lisätty
716.72 €
591.90 €

Carvex Akkupistosaha Festool PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set

festool akkukampanja
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Festoolin tehokas 18 V:n akkupistosaha monipuolisella lisävarustesarjalla. Varustettu erittäin voimakkaalla moottorilla, joka tuottaa jopa 3800 iskua minuutissa. Tarkat sahaukset erityisen iskuohjaimen ja rinnakkain säädettävien teräohjaimien avulla. Ergonominen ja kevyt rakenne, vain 2.4 kg painava akkupistosaha ei väsytä käyttäjää pidempinäkään päivinä. Toimitetaan 5.2 Ah Airstream akun sekä latauslaitteen kanssa Systainer -laukussa.

Tuote lisätty
870.48 €
726.90 €

Festool BHC 18 Li Basic Akkuporavasara Runko

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.
Festoolin 18V akkuporavasara . Erinomaisen ergonomian, kompaktin rakenteen ja tasaisen painojaon ansiosta voit ohjata akkuporavasaraa yhdelläkin kädellä. Vain 2.5 kg painoisena se on luokkansa kevein. Toimitetaan ilman akkua ja laturia Systainer-salkussa.

 

Tuote lisätty
389.36 €
317.90 €

Festool C 18 Li 3,1-Compact Akkuporakone

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.
Legendaarinen Festool C-mallinen akkuporakone. Ylivertainen ergonomia: lyhyt, kevyt ja painopisteeltään erinomainen. Hiiliharjaton EC-TEC-moottori. Täysin elektroninen vääntömomentin säätö ja poiskytkentä ruuvin tarkkaan vääntämiseen. FastFix-kiinnitys kaikille FastFix-lisäosille ja CENTROTEC-työkalujen pikavaihtojärjestelmä. Toimitetaan kahdella 3,1 Ah:n akulla Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
546.84 €
449.90 €

Festool C 18 Li 5,2-Plus Airstream Akkuporakone

festool akkukampanja
Legendaarinen Festool C-mallinen akkuporakone uusilla Airstream-akuilla. Ylivertainen ergonomia: lyhyt, kevyt ja painopisteeltään erinomainen. Hiiliharjaton EC-TEC-moottori. Täysin elektroninen vääntömomentin säätö ja poiskytkentä ruuvin tarkkaan vääntämiseen. FastFix-kiinnitys kaikille FastFix-lisäosille ja CENTROTEC-työkalujen pikavaihtojärjestelmä. Toimitetaan kahdella 5,2 Ah:n Airstream akulla Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
611.32 €
535.90 €

Festool C 18 Li 5,2-Set Airstream Akkuporakone

festool akkukampanja

Jäljellä 1 kpl
Legendaarinen Festool C-mallinen akkuporakone Airstream-akuilla setissä, jossa mukana kulmavaihde ja epäkesko-osa. Ylivertainen ergonomia: lyhyt, kevyt ja painopisteeltään erinomainen. Hiiliharjaton EC-TEC-moottori. Täysin elektroninen vääntömomentin säätö ja poiskytkentä ruuvin tarkkaan vääntämiseen. FastFix-kiinnitys kaikille FastFix-lisäosille ja CENTROTEC-työkalujen pikavaihtojärjestelmä. Toimitetaan kahdella 5,2 Ah:n Airstream akulla Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
784.92 €
677.90 €

Festool C 18 Li-Basic Akkuporakone, Runko

festool akkukampanja
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Legendaarinen Festool C-mallinen akkuporakone. Ylivertainen ergonomia: lyhyt, kevyt ja painopisteeltään erinomainen. Hiiliharjaton EC-TEC-moottori. Täysin elektroninen vääntömomentin säätö ja poiskytkentä ruuvin tarkkaan vääntämiseen. FastFix-kiinnitys kaikille FastFix-lisäosille ja CENTROTEC-työkalujen pikavaihtojärjestelmä. Toimitetaan ilman akkua ja laturia Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
303.80 €
269.90 €

Festool DRC 18/4 Li 5,2-Plus-SCA Quadrive Akkuruuvinväännin

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE: Toimitusaika 2-7 pv.
Festool 18V akkuporakone 5,2Ah Airstream akuilla ja AirStream-laturilla. FastFix-liitännän ansiosta QUADRIVE- DRC voidaan muuttaa työkaluitta porakoneesta kulmaporakoneeksi, ruuvinvääntimeksi tai kulmaporakoneeksi. 4-pykäläisen vaihteiston avulla kierrosluku ja voima saadaan säädettyä juuri sopivaksi kaikkiin töihin, esim. 1. vaihteella tehtävälle voimakkaalle ruuvaukselle tai 4. vaihteella tehtävälle poraukselle 3.800 kierr/min nopeudella. Toimitetaan kahdella 5,2Ah:n AirStream akulla

Tuote lisätty
709.28 €
577.90 €

Festool DRC 18/4 Li 5,2-Set-SCA Akkuporakone QuaDrive AirStream

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Festool 18V akkuporakone AirStream-akuilla ja laturilla setissä, jossa mukana myös kulmavaihde. FastFix-liitännän ansiosta QUADRIVE- DRC voidaan muuttaa työkaluitta porakoneesta kulmaporakoneeksi, ruuvinvääntimeksi tai kulmaporakoneeksi. 4-pykäläisen vaihteiston avulla kierrosluku ja voima saadaan säädettyä juuri sopivaksi kaikkiin töihin. Toimitetaan kahdella 5,2Ah:n AirStream-akulla Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
871.72 €
749.90 €

Festool DRC 18/4 Li 5,2Ah Plus Akkuporakone QuaDrive AirStream

festool akkukampanja
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Festool 18V akkuporakone uusilla 5,2Ah Airstream akuilla. FastFix-liitännän ansiosta QUADRIVE- DRC voidaan muuttaa työkaluitta porakoneesta kulmaporakoneeksi, ruuvinvääntimeksi tai kulmaporakoneeksi. 4-pykäläisen vaihteiston avulla kierrosluku ja voima saadaan säädettyä juuri sopivaksi kaikkiin töihin, esim. 1. vaihteella tehtävälle voimakkaalle ruuvaukselle tai 4. vaihteella tehtävälle poraukselle 3.800 kierr/min nopeudella. Toimitetaan kahdella 5,2Ah:n AirStream akulla.

Tuote lisätty
670.84 €
549.90 €

Festool DRC 18/4 Li-Basic QuaDrive Akkuporakone, Runko

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.
Festool 18V akkuporakoneen runkoversio. FastFix-liitännän ansiosta QUADRIVE- DRC voidaan muuttaa työkaluitta porakoneesta kulmaporakoneeksi, ruuvinvääntimeksi tai kulmaporakoneeksi. 4-pykäläisen vaihteiston avulla kierrosluku ja voima saadaan säädettyä juuri sopivaksi kaikkiin töihin, esim. 1. vaihteella tehtävälle voimakkaalle ruuvaukselle tai 4. vaihteella tehtävälle poraukselle 3.800 kierr/min nopeudella. Toimitetaan ilman akkua ja laturia Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
357.12 €
282.90 €

Festool DWC 18-4500 Li 3,1-Compact AirStream Akkunauharuuvinväännin

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-7 pv.
Puu- ja sisärakentamisen expertti! Suuret voimavarat tehokkaaseen työskentelyyn. DURADRIVE on varustettu monilla eri erikoisominaisuuksilla. Erityisen nerokas ominaisuus on käynnistys/pysäytys- toiminto: moottori käy vain silloin, kun koneella ruuvataan. Haluttaessasi voit käyttää tätä toimintoa jopa ilman käyttökytkimen painamista. Makasiiniosan kanssa työt onnistuvat yhdelläkin kädellä. Toimitetaan kahdella 3,1Ah akulla Systainer-salkussa.

 

Tuote lisätty
706.80 €
581.90 €

Festool DWC 18-4500 Li 5,2 Plus AirStream Akkunauharuuvinväännin

festool akkukampanja

Puu- ja sisärakentamisen expertti! Suuret voimavarat tehokkaaseen työskentelyyn. DURADRIVE on varustettu monilla eri erikoisominaisuuksilla. Erityisen nerokas ominaisuus on käynnistys/pysäytys- toiminto: moottori käy vain silloin, kun koneella ruuvataan. Haluttaessasi voit käyttää tätä toimintoa jopa ilman käyttökytkimen painamista. Makasiiniosan kanssa työt onnistuvat yhdelläkin kädellä. Toimitetaan kahdella 5,2 Ah:n Airstream akulla Systainer-salkussa.

 

Tuote lisätty
771.28 €
632.90 €

Festool DWC 18-4500 Li Basic DuraDrive Akkunauharuuvinväännin, Runko

festool akkukampanja

TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2-5 pv.
Puu- ja sisärakentamisen expertti! Suuret voimavarat tehokkaaseen työskentelyyn. DURADRIVE on varustettu monilla eri erikoisominaisuuksilla. Erityisen nerokas ominaisuus on käynnistys/pysäytys- toiminto: moottori käy vain silloin, kun koneella ruuvataan. Haluttaessasi voit käyttää tätä toimintoa jopa ilman käyttökytkimen painamista. Makasiiniosan kanssa työt onnistuvat yhdelläkin kädellä.Toimitetaan ilman akkua ja laturia Systainer-salkussa.

Tuote lisätty
457.56 €
371.90 €

Festool HKC 55 Li 5,2 EB-Plus Akkukäsipyörösaha

festool akkukampanja
Festool:n akkutoiminen pyörösaha. Nopea, kulmantarkka ja kätevä katkaisusahaus. Kulmasäätö keskitetyllä lukituksella 0-50°. Sopii FSK420 ja FS-ohjainkiskoille. Toimitetaan kahdella 5,2 Ah AirStream-akulla Systainer-salkussa.

 

 

Tuote lisätty
758.88 €
676.90 €