Armytek Wizard WR Magneetti USB + 18650 / Valk. 1300lm + Punainen 320lm

Tuotekoodi: ARMY-F06301C

TILAUSTUOTE. Kysy toimitusaikaa!
Wizard WR on otsalamppu neljine valkoisine ja punaisine diodeineen. Enemmän mahdollisuuksia, mutta edellinen luotettavuus: sopii päivittäiskäyttöön, metsästykseen ja kalastukseen. Latautuu magneetti USB-latauksella ilman tarvetta ottaa akkua. Otsakiinnike, teräskiinnike ja muovipidin setissä ovat mukavia ja laajentavat soveltamisaloja.

85.00 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.3 kg

F06301C Armytek Wizard WR Magneetti USB + 18650 / Valk. 1300lm + Punainen 320lm Monitoimivalaisin / Taskulamppu / Otsalamppu / Otsavalo

Lisätiedot:

  • Neljä diodia: loistava punainen valo alle 250 OTF lumenia ja valkoista valoa 1000 OTF lumenia saakka jokaisen värin 2 diodin ansiosta.
  • Joka värin 5 kirkkausjärjestelmä, yksinkertainen hallinta yhdellä napilla ja kaksoisnappi siirtämiseksi valkoisen ja punaisen välillä.
  • Katkaistulla lasilla varustetun TIR-optiikan mukava laaja säde vaalentavine pinnoitteineen.
  • Innovaatioteknologia mahdollistaa erilaisten akkujen 18650 käytön ja edistää hyvää suojaa oikosululta jopa silloin, kun metalliportti pääsi kosketukseen metalliesineiden kanssa.
  • Aktiivinen suoja ylilämmitykseltä reaalisessa ajassa ja varoitusmerkit akun matalasta tasosta.
  • Täydellinen suoja vedeltä, lialta ja pölyltä, lamppu jatkaa toimintaansa jopa 10 metrin syvyydellä.
  • Valokeilan kantama punainen valo 97 m saakka ja valkoista valoa 41 m saakka, enintään 15 päivän käyttöaika yhdellä virtalähteellä.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Armytek Wizard C2 Pro V4 valaisinpaketti

tooloutletin kesäkampanjasta työkalut kesätarjouksin!
Vieläkin parempi versio supersuosituksi nousseesta Wizard Pro valaisimesta, valaisuteho entistä kovempi: lumenit nousseet 2300 → 2500 kylmässä versiossa! Valaisin on myös suunniteltu viilentymään nopeammin, varsinkin turbomoodin aiheuttaman tilapäisen kuumentumisen jälkeen. Lisäksi uusi magneettilatausjärjestelmä lataa valaisimen 2 kertaa nopeammin vanhempaan V3 malliin verrattuna!

Armytekin Wizard-mallisto on erinomainen jokapaikan "höylä", todellinen monikäyttövalaisin. Valaisin on Armytekin vankkaa ja kestävää laatua, 10 vuoden takuulla. 

Huom! Nyt myös warm/keltainen valonsävy saatavilla, Valitse alta vaihtoehdoista kylmä/valkoinen tai lämmin/keltainen versio. Valon väri on henkilökohtainen mieltymys, kylmä valo on hieman vahvempi, kun taas lämmin valo hieman luonnollisempi.

Tuote lisätty
99.00 €
79.90 €