Armytek Elf C2 Micro-USB+18650 Valkoinen / 1050lm

Tuotekoodi: ARMY-F05101SC

TUOTE TILAPÄISESTI LOPUSSA. Uuden erän toimitusaika toistaiseksi avoin.
Kompakti ja voimakas valaisin laajalla valokeilalla. Pääpannan avulla lampulla on monipuoliset toimintamahdollisuudet ja kätesi pysyvät vapaina. Yhdistettynä AHM-02:n kanssa toimii korvaamattomana apulaisena rakennustyömaalla. Polkupyöräkiinnike ABM-01 pitää valaisimen vakaasti kiinni ohjaustangossa. Monitoimilamppu sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten autoiluun, kalastukseen, pyöräilyyn, juoksemiseen jne. Maksimikirkkaus 1050 LED Lm. Valokeilan kantama 106 m. Enintään 200 päivän käyttöaika yhdellä virtalähteellä. 18650 Li-Ion akku mukana pakkauksessa.

75.00 €
64.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.3 kg

F05101SC Armytek Elf C2 Micro-USB+18650 Valkoinen / 1050lm Monitoimivalaisin / Taskulamppu / Otsalamppu / Otsavalo

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Armytek Wizard C2 Pro V4 valaisinpaketti

valoshow_tooloutlet
Nyt taas heti omasta varastosta ! Myös lämmin/keltainen valo
Vieläkin parempi versio supersuosituksi nousseesta Wizard Pro valaisimesta, valaisuteho entistä kovempi: lumenit nousseet 2300 → 2500 kylmässä versiossa! Valaisin on myös suunniteltu viilentymään nopeammin, varsinkin turbomoodin aiheuttaman tilapäisen kuumentumisen jälkeen. Lisäksi uusi magneettilatausjärjestelmä lataa valaisimen 2 kertaa nopeammin vanhempaan V3 malliin verrattuna!

 

Armytekin Wizard-mallisto on erinomainen jokapaikan "höylä", todellinen monikäyttövalaisin. Valaisin on Armytekin vankkaa ja kestävää laatua, 10 vuoden takuulla. 

Huom! Nyt myös warm/keltainen valonsävy saatavilla, Valitse alta vaihtoehdoista kylmä/valkoinen tai lämmin/keltainen versio. Valon väri on henkilökohtainen mieltymys, kylmä valo on hieman vahvempi, kun taas lämmin valo hieman luonnollisempi.

Tuote lisätty
99.00 €
84.90 €

Armytek Zippy Avaimenperävalaisin 200 lumenia!

valoshow_tooloutlet

Armytekin uutuus! Zippy on supersuosittu pieni ja vaivattomasti mukana kulkeva, mutta kokoonsa nähden erittäin TEHOKAS avaimenperävalaisin. 200 lumenia antaa 15 metrin valokeilan kantaman. Sisäänrakennettu Li-Pol akku antaa yllättävän pitkän toiminta-ajan ja Micro-USB latausliitännän ansiosta sen voi ladata kätevästi esim. puhelimien latureilla tai esim. tietokoneella tai varavirtalähteellä Micro USB -kaapelilla. Kolme tehoaluetta joita voi vaihtaa helposti pitämällä virtapainiketta pohjassa. Valaisimen voi kiinnittää esim. vyölle, ketjuun, reppuun, vaatteisiin tai mihin vaan vahvalla renkaalla tai irroitettavalla teräsklipsillä. 

Saatavilla 3 eri vaihtoehtoa: Harmaa, keltainen ja vihreä. 

5 vuoden valmistajan takuu.

Tuote lisätty
11.90 €

Armytek Zippy ES monitoimivalaisin 200 lumenia!

valoshow_tooloutlet
Armytekin uutuus 2020! Zippy ES on pieni ja vaivattomasti mukana kulkeva, mutta kokoonsa nähden erittäin tehokas (200 led lm) monikäyttövalaisin. Valaisimessa erittäin vahva rengas, jonka avulla valaisinta voi käyttää vaikka avaimenperänä. Irroitettavan RST-kiinnikkeen avulla voit laittaa valaisimen vaikka vyölle tai vaatteisiin kiinni. 360 astetta kääntyvä kiinnike taas avaa monipuoliset mahdollisuudet muun muassa työkäyttöön ja kiinnikkeellä teetkin valaisimesta kätevästi otsalampun. Vahvan magneetin avulla voit kiinnittää valaisimen vaikka teräshyllyyn työskentelyn ajaksi. Sisäänrakennettu Li-Pol akku ladattavissa Micro-USB -kaapelilla. Pituus vain 5.9 cm ja paino 12 g!

Saatavilla 4 eri vaihtoehtoa: Harmaa, keltainen, vihreä ja sininen. Valitse alta vetolaatikosta haluamasi väri!

5 vuoden valmistajan takuu.

Tuote lisätty
18.40 €