Arvonnat & Kilpailut

tooloutlet.fi arvonnat & kilpailut - ehdot ja palkinnot

Kesäkampanja 2020-arvonta 18.6-15.7.2020

Osallistuminen
Arvontaan osallistuvat yksityishenkilöt sekä yritykset, jotka tekevät arvoltaan yli 10 €:n alv.24% (toimituskulut ei sisälly tilauksen arvoon tässä yhteydessä) tilauksen 18.6-15.7.2020 välisenä aikana. Arvontaan voi osallistua vain kerran, vaikka tilauksia olisi samalle henkilölle/yritykselle useampia 18.6-15.7.2020 välisenä aikana. Hei Trading Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Tilaus pitää olla maksettu/laskutettu arvontahetkellä. Mikäli arvonnan osallistumiseen johtanut tilaus perutaan (pois lukien tapaukset jossa tuote on viallinen/puutteellinen), arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden valita palkinnolle uuden voittajan.

Mikäli asiakas ei halua osallistua arvontaan tilausta tehdessään, voivat he ilmottaa tilausta tehdessään asian ostoskorin lisätiedot-kentässä, tai esim. sähköpostitse sales@tooloutlet.fi, ja arvonnan järjestäjä jättää asiakkaan pois arvonnasta.

Arvonta
Arvonta suoritetaan heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla satunnaisotannalla, jossa kaikilla arvontaan osallistuneilla on yhtäläinen mahdollisuus voittaa palkinto. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan palkinnot arvotaan järjestyksessä 1-3 (katso palkinnot alta). Toisin sanoen ensimmäiseksi satunnaisesti valittu voittaa palkinnon numero 1, toinen valittu palkinnon numero 2 jne. Palkintoja ei voi vaihtaa toisiin tuotteisiin/palkintoihin tai rahaan.

Palkinnon lunastaminen
tooloutlet.fi / Hei Trading Oy lähettää palkinnot voittajille arvonnan jälkeen veloituksetta heidän ilmoittamaan Suomessa sijaitsevaan Matkahuollon/Postin noutopisteeseen. Voittaja voi myös itse noutaa palkinnon osoitteesta Pohjanmäentie 2, 18100 Heinola arkisin 08:00-16:30 välisenä aikana, sen jälkeen kun tooloutlet.fi / Hei Trading Oy on ilmoittanut voittajalle palkinnon voitosta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja voittamastaan palkinnosta sähköpostitse. Mikäli voittaja ei vastaa tooloutlet.fi:n lähettämään viestiin (tai soita asiakaspalveluumme asian tiimoilta) 2 viikon kuluessa, voidaan palkinnolle valita uusi voittaja. Mikäli palkinto lähetetään Matkahuollon/Postin noutopisteeseen, palkinnon voittaja on vastuussa palkinnon hakemisesta noutopisteestä ja siihen liittyvistä kuluista, sekä mikäli palkintoa ei ole haettu pakettitoimittajan määräämän aikataulun puitteissa, ja säilytyksestä koituu lisäkuluja, on palkinnon voittaja myös näistä vastuussa. Mikäli paketti palautuu tooloutlet.fi / Hei Trading Oy:lle, pidätämme oikeuden olla lähettämättä pakettia toistamiseen.

Palkinnot

  1. Bahco sup-lautasetti (sis. ilmatäytteinen sup-lauta, pumppu, alumiinivartinen mela, paikkaussarja, kantokassi, käyttöopas)
  2. Metallinpaljastin Garrett Pro-Pointer® II
  3. Hylsysarja 1/4"+3/8"+1/2" 216-os Kraftmann 15216


Arvonnan järjestäjä: tooloutlet.fi / Hei Trading Oy
Pidätämme oikeuden arvonnan ehtojen muokkaamiseen, lisäämiseen ja poistamiseen tarvittaessa.

Hei Trading Oy tietosuojaseloste
Hei Trading Oy / tooloutlet.fi toimitusehdot

Facebook kilpailut / arvonnat

Mikäli tooloutlet.fi / Hei Trading Oy järjestää Facebook.com:ssa arvontoja/kilpailuja, ne eivät ole Facebookin sponsoroimia, suosittelemia eikä hallinnoimia.

18.6.-15.7.2020 tooloutlet.fi / Hei Trading Oy Facebook Kesäarvonta 2020

Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua yksityishenkilöt ja yritykset tykkäämällä ja kommentoimalla tooloutlet.fi:n KESÄ2020-arvontaan liittyvää Facebook-postausta. Hei Trading Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.


Arvonta
Kaikkien osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta satunnaisotannalla, jossa kaikilla osallistujilla on yhtäläinen mahdollisuus voittaa palkinto. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin välityksellä.

Palkinnon lunastaminen
Arvonnan järjestäjä toimittaa palkinnon voittajalle veloituksetta Matkahuollon / Postin noutopisteeseen Suomessa. Voittaja voi myös itse noutaa palkinnon osoitteesta Pohjanmäentie 2, 18100 Heinola arkisin 08:00-16:30 välisenä aikana, sen jälkeen kun tooloutlet.fi / Hei Trading Oy on ilmoittanut voittajalle palkinnon voitosta​. Mikäli voittaja ei vastaa tooloutlet.fi:n lähettämään viestiin Facebookissa (tai soita/lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asian tiimoilta) 2 viikon kuluessa, voidaan palkinnolle valita uusi voittaja. Mikäli palkinto lähetetään Matkahuollon/Postin noutopisteeseen, palkinnon voittaja on vastuussa palkinnon hakemisesta noutopisteestä ja siihen liittyvistä kuluista, sekä mikäli palkintoa ei ole haettu pakettitoimittajan määräämän aikataulun puitteissa, ja säilytyksestä koituu lisäkuluja, on palkinnon voittaja myös näistä vastuussa. Mikäli paketti palautuu tooloutlet.fi / Hei Trading Oy:lle, pidätämme oikeuden olla lähettämättä pakettua toistamiseen.

Palkinto: Osallistujien kesken arvotaan yksi Bahco S87+7 Hylsysarja 1/4"+1/2" (palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen/rahaan).

Arvonnan järjestäjä: tooloutlet.fi / Hei Trading Oy
Pidätämme oikeuden arvonnan ehtojen muokkaamiseen, lisäämiseen ja poistamiseen tarvittaessa.