Puikkohitsausinvertteri Esab Caddy Arc 201i A33

Tuotekoodi: 0460445884

POISTOTUOTE. Jäljellä 1 kpl.
Pienikokoinen kannettava invertteri puikko- ja TIG-hitsaukseen elektronisesti ohjatulla LiveTig™-sytytyksellä.

1 525.20 €
1 159.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 53.60 €/kk Näytä lisää »

Paino: 9.0 kg

0460445884Puikkohitsauskone Caddy® Arc 201i A33

Esab Caddy ®-nimeä on aina voitu pitää synonyymina vankoille ja kestäville ammattihitsaajille suunnitelluille hitsaustyökaluille. Uusimmissa viidennen sukupolven Caddy®- koneissa on hyödynnetty invertteritekniikkaa, josta on jo 30 vuoden kokemus.

Suunniteltu kestämään

Caddy® Arc 201i-koneet on varustettu suurilla OKC 50 -kaapeliliittimillä, jotta ne kestävät pidempään. Koneiden kompakti rakenne ja iskunkestävä polymeeri/alumiinirunko tekevät niistä kevyen ja helposti kannettavan ilman, että koneiden sisäisten komponenttien jäähdytys vaarantuu. Suuret jäähdytyslevyt ja tyylikäs rakenne tekevät koneiden jäähdytysyksiköstä tavallista pitkäikäisemmän kovissa työympäristöissä. Koneiden rakenne pitää myös kaikki niiden sisällä olevat herkät osat puhtaina ja suojaa niitä pölyltä. Caddy®-koneet on rakennettu suojausluokan IP23 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää myös ulkona – jopa sateessa. Käyttöpaneelit ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Kestävä rakenne ja erinomainen hitsausteho antavat koneille sellaista luotettavuutta, joka säilyy päivästä päivään.

Tehokertoimen korjaus – PFC

Caddy® Arc 201i-kone on 230 V:n yksivaiheinen virtalähde, jotka on varustettu PFC-piirillä. PFC-piirin ansiosta näitä koneita on mahdollista käyttää 16 A:n sulakkeella. PFC suojaa koneita myös verkkojännitteen vaihteluita vastaan, jonka vuoksi niitä on turvallista käyttää generaattorin kanssa. Caddy® Arc 201i -koneita voi käyttää erittäin pitkillä, yli 100 metrin verkkokaapeleilla, jolloin saavutetaan erittäin laaja työskentelyalue.

Käyttöpaneelit

Caddy® A33 -paneelissa on digitaalinen näyttö, kuuma-aloituksen ja kaaripaineen asetus hitsauksen hienosäätöä varten, puikkohitsauksen ja TIG-hitsauksen valitsin, LiveTig™-aloitus TIG-tilassa, kaksi muistia ja kaukosäätötoiminto. Molemmat paneelit ovat selkeitä ja parametrien asettaminen on helppoa vaikka hitsauskäsineet kädessä.

Puikkohitsaus ja ArcPlus™ II

Caddy® Arc -koneet toimivat tasavirralla, ja niillä voi hitsata useimpia metalleja, mukaan lukien seostettua ja seostamatonta terästä, ruostumatonta terästä ja valurautaa. Caddy® Arc 201i -koneella voi hitsata korkeintaan 4 mm:n paksuisilla puikoilla. Caddy® A33 -ohjauspaneeliin sisältyy uusin säätötoiminto, ArcPlus™ II, joka mahdollistaa entistäkin voimakkaamman mutta silti tasaisen ja vakaan kaaren, jota on helppo hallita. Arc Plus™ II muodostaa pienempiä pisaroita ja kaari palaa tasaisesti, jolloin hitsausta ei tarvitse keskeyttää reunojen kohdalla sivuttaisliikkeen yhteydessä. ArcPlus™ II mahdollistaa paremmat hitsausominaisuudet, yksinkertaistaa työskentelyä ja tuottaa paremman hitsin laadun vähemmällä jälkikäsittelyllä.

TIG-hitsaus

Caddy® Arc -koneilla voi suorittaa helposti TIG-hitsausta. Tarvitset vain TIG-pistoolin, jossa on kaasuventtiili, kaasun säätimen ja kaasupullon. Caddy® A33 -paneelissa voit valita LiveTig™-aloituksen, joka hallitsee aloitusvirtaa elektronisesti. Voit hitsata pehmeää tai ruostumatonta terästä hitsauslisäaineella tai ilman.

Säädettävä kuuma-aloitus

  • helppo puikon sytytys auttaa ehkäisemään aloitusongelmia.

Säädettävä kaaripaine 

  • säätää kaaren voimakkuutta hitsin laadun parantamiseksi. ruostumatonta terästä hitsauslisäaineella tai ilman.
  • Iskunkestävä luotettava rakenne sekä OKC 50 -kaapeliliittimet.
  • Helppokäyttöinen. Vain virran säätö.
  • Automaattinen kuuma-aloituksen ja kaaripaineen säätö.
  • Voidaan käyttää yli 100 m pitkää verkkokaapelia sisäänrakennetun PFC-piirin ansiosta.
  • IP 23 – tarkoitettu myös ulkokäyttöön.

Toimitukseen sisältyy:

  • 3 m:n kaapelisarja
  • 3 m:n verkkokaapeli pistokkeella

 Tekniset tiedot:

Malli 201i, A33
Verkkojännite, V/Hz 230/1~ 50/60
Sulake, hidas A 10/16
Verkkokaapeli, Ø mm2 3x2,5
Maks. virta 25 %:n kuormituksella, A 170/26,8
Maks. virta 60 %:n kuormituksella, A 130/25,2
Maks. virta 100 %:n kuormituksella, A 110/24,4
Virta-alue, TIG DC 3-220
Virta-alue, puikko DC 4-170
Tyhjäkäyntijännite, V 72
Paino, kg 8,3