Juurisuojatahna Esab Stainflux 0,5 kg

Tuotekoodi: 2160000100

Ruostumattomia putkia hitsattaessa on erityisen tärkeää suojata hitsin juuren puoli, joka joutuu kosketuksiin korroosiota aiheuttavan aineen kanssa. Tapauksissa, joissa juurisuojakaasun käyttö on vaikeaa, voidaan käyttää StainFlux juurisuojatahnaa. Se suojaa hitsin juurta hapettumiselta ja toimii samalla hitsauksen juuritukena. Stainflux soveltuu teräksille, joiden Ni-pitoisuus on alle 25 %.

103.50 €
75.90 €
Klarna
Osamaksulla erät alk. 9.00 €/kk Näytä lisää »

Paino: 0.6 kg

2160000100 Juurisuojatahna Esab Stainflux 0,5 kg

StainFlux ei korvaa juurisuojakaasua vaan sitä käytetään silloin, kun suojakaasua ei voi käyttää. StainFlux suojaa juurenpuolta, muttei vastaa argonilla suojattua juurenpuolta.

StainFlux toimitetaan jauheena, joka sekoitetaan teollisuusspiihin tai tislattuun veteen ennen hitsausta. Juurisuojatahnalle on ominaista sen kyky poistaa oksidisulkeumia ja päästöoksideja hitsauksen aikana. StainFlux korvaa kaasusuojan (jos rakenne vaikeuttaa kaasusuojan käyttöä juuripuolella), teipin ja keraamisen juurituen. StainFlux-juurisuojatahna toimii myös juuritukena jakamalla lämmön tasaisesti hitsin alapuolelle. Se vaikuttaa myös kemiallisesti puhdistamalla hitsisulaa epäpuhtauksista.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

Peittaustahna Esab Stainclean 1,0 kg

Stainclean on hyytelömäinen ja homogeeninen peittaustahna, joka levitetään puhdistettaville pinnoille siveltimellä. Tahnaa käytetään hitsien hitsauksen jälkeiseen puhdistamiseen ja passivointiin ruostumattomissa hitsatuissa rakenteissa. Peittaustahna levitetään siveltimen avulla. Peittauksen ja vesihuuhtelun jälkeen (painepesuri) korroosionkestävyys puhdistetulle hitsin alueelle.

Tuote lisätty
49.60 €
42.90 €

Mig-hitsauslanka 316LSi ruostumaton

Mig-hitsauslanka ruostumattomille ja ns. haponkestäville teräksille. Saatavilla paksuuksia 0,6 - 1,0mm. Kahta eri kelakokoa. Osa tuotteista tilaustuotteita. Tarkista saatavuus oheisesta taulukosta.

Tuote lisätty
64.90 €

Neutralointitahna Esab Stainwash 2,5 kg

Stainwash-neutralointitahnaa käytetään peitattujen hitsien tai pintojen neutralointiin ja happojäämien tehottomiksi ja vaarattomiksi tekemiseen.
HUOM! Toimitus mahdollista ainoastaan Matkahuollolla.

Tuote lisätty
29.90 €

Hylsyt 1/2" XZN (Spline) erikoispitkät 800mm

Erikoispitkät hylsyavaimet XZN (Spline). Erityisesti VW ja Audi vetoakselien asennustöihin. Pituus 800 mm. Valikoimassa koot M8, M10, M12 ja M14.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
24.50 €

Tig-hitsauslanka Esab OK Tigrod 316LSi

2,4 ja  3,2mm 5KG LOPUSSA.
OK Tigrod 316LSi on 18%Cr-12%Ni-3%Mo-seosteinen ruostumaton hitsauslanka TIG-hitsaukseen. Pakkauskoko 5 kg. Myydään myös kiloittain.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
54.90 €

CommonRail suutinten testaussarja Kraftmann

Edullinen CommonRail suuttimien testaussarja jopa 6 sylinterisille moottoreille. Sopii eri suutinmerkeille. Sisältää 6 lasiputkea, 6 mittasäiliötä 70 cm letkuilla koukullisessa alumiinipitimessä sekä 24 adapteria Denso C3, C1, Siemens C3, Delphi, Bosch -suuttimille.
Tuote lisätty
106.14 €
89.90 €

TIG-elektrodit

2,4mm VIHREÄ TILAPÄISESTI LOPUSSA.

Erittäin laaja valikoima korkealaatuisia Binzel ja Esab TIG-elektrodeja eri materiaalien hitsaamiseen.
HUOM! osa tilaustuotteita. Katso saatavuus taulukosta.
Hinnan näet valitsemalla oikean tuotevaihtoehdon.

Tuote lisätty
2.40 €