Yritys

 

Alun perin tarkoitus oli myydä verkkokaupassamme vain kertyneitä poistoeriä. Siksi nimi: tooloutlet.fi. Meiltä kuitenkin kyseltiin mahdollisuutta ostaa muitakin tuotteita verkkokaupassamme. Ymmärsimme, että suurvaraston ansiosta nopeisiin toimituksiin pystyvälle verkkokaupalle on kysyntää.

Lupaamme olla nopeita.

Varastovalikoimamme sisältää 23.000 nimikettä, joista tällä hetkellä on verkkokaupassa jo yli 10.000. Nämä tuotteet toimitamme pääsääntöisesti tilauspäivänä. Tavara on nopeimmillaan käytössäsi samana päivänä. Tämän mahdollistaa kaksi päivittäistä toimitusta Matkahuoltoon. Lue lisää toimitusehdoistamme.

Lupaamme olla edullisia.

Varmasti emme ole aina kaikessa edullisin, mutta hintatasomme on kuitenkin oikea. Suuri valikoimamme mahdollistaa lukuisien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella samasta paikasta, jolloin saat yksillä edullisilla toimituskuluillamme kaikki tarvitsemasi.
  
Lupaamme olla avoimia.

Jotta voit hyödyntää nopeat toimituksemme, kerromme avoimesti mitkä tuotteet ovat varastotuotteitamme. Tilaustuotteita verkkokaupassa on tällä hetkellä vain noin 300 (alle 3%). Kerromme toimitusehdoissamme avoimesti myös toimituskulut. Sinun ei tarvitse edetä tilauksessa ostoskoriin nähdäksesi tilauksen todellisen loppusumman.

Lupaamme kehittyä.

Kauppaa olemme tehneet jo vuodesta 1976, mutta verkkokaupassa emme vielä ole konkareita. Lupaamme ottaa kaiken palautteen vastaan ja kehittää verkkokauppaamme asiakkaiden toivomaan suuntaan sekä valikoimaltaan, sisällöltään että toiminnaltaan. Tuotteita lisätään verkkokauppaan jatkuvasti.